Suan yaglar pahaliCanım eşime mesaj attım üşenmemiş
Gitmiş ama 24.95 miş bizim bim de.
Gerek yok alma dedim.
Biryağ alırız o da 28 civarı buralarda.
Ne güzel.. bereketli olsunoluyor devamı gelsin inşallah..Kızlaaarrrrr vee sayenizde ilk altınımı aldımmmm...
haftasonu falan demedim alınmış alınmıştır o bile kar demiştiniz biriniz..
247 dedi 245 ten aldım. 50 tl de işyerinde kasada kumabaramız var patronumuz aldı bize geçen sene kurban için bu sene borç harçtan biriktirememiştim. ikisinize kumbaraya attık. ayyy çok heyecanlı.
Sen nekadara aldin 5lt canim?Aaa bölgeden bölgeye değişiyor mu ki ne saçma.. adam yarına kadar dedi.. ama buraya özel mi sormayı akıl etmedim
5 litre 20.95 e canımSen nekadara aldin 5lt canim?
Cok iyi almissin ben bime girmedim kac gundur haberim yok5 litre 20.95 e canım
Sen gebzedemi yasiyosun canim?Herşey e zam geliyor zaten. Gebze kop da 15 ti 17 olmuş.
Bakalım metro ya da zam gelmiş mi ama sanmıyorum.
Gebze kadar ulaşımda pahalı yer yoktur belki
Evet gebzede yaşıyorum.Cok iyi almissin ben bime girmedim kac gundur haberim yok
Sen gebzedemi yasiyosun canim?
Esim gebzede calisiyor benim
Yazdim cnmEvet gebzede yaşıyorum.
Nerde çalışıyor acaba
İstersen özelden yaz
Amin canim
Nekadar guzel ya simdi senin aldikca alasin gelicek
Hic yoktu ya suan varya o var olan bile az gozukecek gozune
Birikim isi aslinda cok eglenceli atraksiyonlu :)
İndirimleri aktuellerden takip edip birbirimize haber veririz yakalarsin yine
amiin canım inşallah.Ne güzel.. bereketli olsunoluyor devamı gelsin inşallah..
Hanımlar merhaba
Ben şimdi misafirleri gönderdim. Kızımla eşimi de parka postaladım. Ay çok yoruldum yahu iki gündür.Dün kardeşim geldi onunla beraber kısır, patates salatası, yoğurtlu kabak salatası, haşhaşlı mercimekli börek ve havuçlu cevizli kek yaptık. İşyerindeki abla da yaprak sardı.
Bugün gelen ev hediyeleri 1 adet çeyrek altın, kızıma elbise ve çift kişilik pike takım.
Pike takım iyi oldu bu hafta almaya niyetliydim. Sarev'den güzel birşey almışlar. Çeyreği de birikime attım hemen.[/QUOTE
Hediyelerinizi iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.Kızlaaarrrrr vee sayenizde ilk altınımı aldımmmm...
haftasonu falan demedim alınmış alınmıştır o bile kar demiştiniz biriniz..
247 dedi 245 ten aldım. 50 tl de işyerinde kasada kumabaramız var patronumuz aldı bize geçen sene kurban için bu sene borç harçtan biriktirememiştim. ikisinize kumbaraya attık. ayyy çok heyecanlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?