Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım eşime mesaj attım üşenmemiş
Gitmiş ama 24.95 miş bizim bim de.
Gerek yok alma dedim.
Biryağ alırız o da 28 civarı buralarda.
Suan yaglar pahali
En son biryag 5lt 31.90dı
Ben 4.5lt 24.90 a aldim.
Zula yaptim.
Herseyin gramajindan dusuruyorlar ona dikkat edin.

Ne güzel.. bereketli olsunoluyor devamı gelsin inşallah..

Herşey e zam geliyor zaten. Gebze kop da 15 ti 17 olmuş.
Bakalım metro ya da zam gelmiş mi ama sanmıyorum.
Gebze kadar ulaşımda pahalı yer yoktur belki

Hanımlar merhaba
Ben şimdi misafirleri gönderdim. Kızımla eşimi de parka postaladım. Ay çok yoruldum yahu iki gündür. Dün kardeşim geldi onunla beraber kısır, patates salatası, yoğurtlu kabak salatası, haşhaşlı mercimekli börek ve havuçlu cevizli kek yaptık. İşyerindeki abla da yaprak sardı.
Bugün gelen ev hediyeleri 1 adet çeyrek altın, kızıma elbise ve çift kişilik pike takım.
Pike takım iyi oldu bu hafta almaya niyetliydim. Sarev'den güzel birşey almışlar. Çeyreği de birikime attım hemen.

Eveett şimdiden bir daha ki ay gelsin istiyorum. istiyorumdaaa eylülde de bilezik yapılacak kaynım evleniyo yaa. bunlara dokunmadan 3 5 atabilsem köşeye..

Hayırlı olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.

Merhaba hanımlar bugün biraz gezdik yeme içmeye 35 tl harcadık başka harcama yok

carrefourun kendi ayçiçek yağı 24.95tl happy centerda zade marka ayçiçek yağı 25.95tl
zadeyi kullanmadım carrefourunki denk gelmişti bir kere ramazan kolisinden 1 litrelik çıkmıştı kullandım fena değildi

zeytinyağlar çok pahalılandı ya bizde de o çok gidiyor kampanya filan yakalamaya çalışıyorum

Bugun evdeydim ya cok sinirlendim sabah 9 dan beri su yok

Sozde 5 gibi gelecegi yaziyor ki hala oyle yaziyor nette guncelleme yok
Resmen susuz kaldik.
Wcye banyoya mutfaga ufff
Dunden kalan yemekerle idare ettik

Yahu susuz hayat fena

Bugun harcama yok.
20dk kadar egzersiz yaptim.

Tv iziyorum simdide.

Günaydın.. Eşim çıktı mesaiye gitti ben kaldım bi başıma.. Nasıl geçecek koca gün bilmiyorum.. Dışarı da çıkmak istemiyorum.. bol bol buraya takılarım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…