Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amiiinnn inşallah cümlemizin gönlündekileri versin rabbim. cuma mübarek gün hepimizn tüm duaları kabul olsun inşallah. Bana bi beyaz fiesta nasip etsin rabbim.

Nörüyonuz gencler
Esim evde gitse diye bekliyorum evi supurcem

Saat 3 gibi semtimin kultur merkezinde bir konferans var ona gidiciz bizim imar sorunlariyla ilgili belediye baskanimiz gelicek bakalim ne anlatiyo

3_5arasi ordayim.

7 de oglusu gitara birakicam.

140tl onun gitar parasini odicem.
Yemekde yapmam lazim

Bugunde boyle biter artik

19mayıs Atatürk'ü anma genclik ve spor bayramimizda ayrica kutlu ve ilelebet olsun.

Napalım bacım yaaa... Çalışıyoz millet kırılmış mobilyasızlıktan..

Merhaba hanımlar 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

internette yabancı bir program izlemeye başladım ismi "Extreme Couponing"
amerikada marketlerde kupon kullanma alışkanlığı var internette dergilerde sürekli kuponlar yayınlanıyor 1 alana 1 bedava, %50 indirim vs ve bu kuponlar birbirini etkilemiyor aynı anda 100 kupon kullanılabiliyor

Programdaki kişilerde bu takıntı olmuş sürekli kupon biriktirip bedava alşveriş yapıyorlar
kadın 880 dolarlık alışveriş yaptı kasiyere bir tomar kupon verdi 80 dolar ödedi çıktı
tabi bu alışverişte gereksiz şeyler de alıp depoluyorlar sırf kuponu var diye bu kısmı çok aşırı ama yöntem çok hoşuma gitti

keşke bizim ülkemizde de böyle kuponlar olsa baya kar ederdik alışverişlerden ama mümkün değil
izlemek isteyenler youtubeda bölümleri var

Konferansi dinledik ordan annemler alisveris yapti
Hic aklimda yokken 89tl ayakkabi aldim istedigim gunluk bir modeldi karttan cektirdim.
Ama cok rahat hic icim acimadi nedense :)
Birazda moralim asagilarda bu hafta ya iyi geldi bile

Sonra eve geldim pilav,et sote ve piyaz yaptim.
Birazdan gitara gidicez
Donuncede dus alicam kardesim insallah ben cikista alirim der kuzuyu bir daha cikmam ya.
9 da bitiyo dersi
Kardesime kitlersem benden rahati yok valla

Selam kızlar
En son pazartesi günü yazmıştım
10 tl ye arkadaş a hediye
1.5 tl bakkal
5 tl yol parası verdim
Salı günü
Çarşamba perşembe cuma iş çıkışı direk eve geldim.
Balkon yaptırıcam ona verricez 800 tl
Kapatılması için.
Yarın iş çıkışı İstanbul A gideceğim 1gün kardeşim de kalırım
Yol ve harçlık 100 tl tutar
Bugun mesai yaptım yarın harcayacağım
Eşim tabi ufak tefek harcama lar yaptı eve bu hafta

bu gün 60 tl pazara verdim
50 tl düğün
30 tl kızlarımın fotoğraf parası
Eşimde ızgaralık malzeme içecek aldı ne kadar tuttu bilmiyorum

tr_lelli güle güle kullan

Bende bir iki defa izledim kupon çılgınları
Çok yüklü miktarda alışveriş yapıp çok az para ödüyorlar ve neredeyse hepsinin evinde mini bir market var

Günaydınnn

Hava kapali burda dun aksam usudum bile diyebilirim baya esti.

Hergunde disardayim bu ara
Bugun cikicaz annemle anneme supurge alicaz hemde biraz magza gezeriz dedik.

Yarinda buranin pazari pazara cikicam.

Haftayada ramazan girmeden istanbuda yasayanlar bilir semtleri kadikoy ve pendige bi bakicam.

Bir kac eksigim kaldi onlari halletmek istiyorun ramazandan sonra vaktim yok almaya.
Ramazanda valizi hazirlarim ben.

Bu arada 58.2 de cakiliydim ya 56.4 ciktim dun.
Pek bi sevindim yanlarim giitmeye basladi.

Egzersiz yapmam hergun disari cikmam yurumem nasil fark etti hemen.

selamlar kızlar.. iş yerinden yazıyorum.. bim in sole yağını kullanan var mı.. ben bi kaç kere kullandım.. farklı değildi diğer yağlardan dün iş çıkışı baktım 5 litrelik 25ten 20 tlye düşmüş. haberiniz olsun almak isteyen olursa. ben alamadım elim doluydu bugün iş çıkışı hala indirimdeyse bir tane alacam.. evde açıkmamış bir tane var kullandığımda yeni açtım.. olsun bulunsun bozulacak birşey değil.. bence çok uyguna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…