Amiiinnn inşallah cümlemizin gönlündekileri versin rabbim. cuma mübarek gün hepimizn tüm duaları kabul olsun inşallah. Bana bi beyaz fiesta nasip etsin rabbim.D derya10-_- ben de araba istiyorum yaa. sattığımız otomatik vites olana tam alıştım sürebilirken satmak zorunda kaldık. şuankini cesaret edemiyorum sürmeye.. inşallah yükseltiriz zamanla da alırız bi otomatik vites araba.. Allah sana da gönlündeki arabayı nasip etsin canım.
Nörüyonuz gencler
Esim evde gitse diye bekliyorum evi supurcem
Saat 3 gibi semtimin kultur merkezinde bir konferans var ona gidiciz bizim imar sorunlariyla ilgili belediye baskanimiz gelicek bakalim ne anlatiyo
3_5arasi ordayim.
7 de oglusu gitara birakicam.
140tl onun gitar parasini odicem.
Yemekde yapmam lazim
Bugunde boyle biter artik
19mayıs Atatürk'ü anma genclik ve spor bayramimizda ayrica kutlu ve ilelebet olsun.
Para var huzur var demek :)Napalım bacım yaaa... Çalışıyoz millet kırılmış mobilyasızlıktan..
Sagol cnm size iyi gezmelertr_lelli güle güle kullan canım
19 mayıs tatilini de fırsat bilip kısa bir kaçamak yaptık. Cennet gibi bir yere geldik. Sanırım bize 500 e patlar.
Merhaba hanımlar 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun
internette yabancı bir program izlemeye başladım ismi "Extreme Couponing"
amerikada marketlerde kupon kullanma alışkanlığı var internette dergilerde sürekli kuponlar yayınlanıyor 1 alana 1 bedava, %50 indirim vs ve bu kuponlar birbirini etkilemiyor aynı anda 100 kupon kullanılabiliyor
Programdaki kişilerde bu takıntı olmuş sürekli kupon biriktirip bedava alşveriş yapıyorlar
kadın 880 dolarlık alışveriş yaptı kasiyere bir tomar kupon verdi 80 dolar ödedi çıktı
tabi bu alışverişte gereksiz şeyler de alıp depoluyorlar sırf kuponu var diye bu kısmı çok aşırı ama yöntem çok hoşuma gitti
keşke bizim ülkemizde de böyle kuponlar olsa baya kar ederdik alışverişlerden ama mümkün değil
izlemek isteyenler youtubeda bölümleri var
Cok sagol canim@tr_lell güle güle kullan ayakkabı nı.
Papatya iyi gezmeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?