- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ayy ayni benDi mi ya bayağı iyi gezdiktr_lelli
Biraz daha gezelim de sonra teog yüzünden kapanacağız eve
Çok pis alışveriş yapasım ve evdekileri balkondan atasım geliyor. Butik avm geziyorum. Birşey bulamayıp kös kös geri dönüyorum. Başkalarının üzerinde beğeniyorum. Kendime yakıştıramıyorum. Kafamda deli sorular
sağol canım.Hayırlı olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.
ayyy susuz çok zor canım gelmiştir inşallah artık.Bugun evdeydim ya cok sinirlendim sabah 9 dan beri su yok
Sozde 5 gibi gelecegi yaziyor ki hala oyle yaziyor nette guncelleme yok
Resmen susuz kaldik.
Wcye banyoya mutfaga ufff
Dunden kalan yemekerle idare ettik
Yahu susuz hayat fena
Bugun harcama yok.
20dk kadar egzersiz yaptim.
Tv iziyorum simdide.
Allah kabul etsin canım.Kızlar cuma günü evimde kuranı kerim okutturdum.
Fikirlerinizle bana yardımcı oldunuz. Herkese sonsuz teşekkür ederim allah razı olsun sizden.
Ben 100 kişilik ikramlıklara hazırlık yapmıştım.
Yaklaşık olarak 30 - 35 kişi geldi, sağolsunlar bazıları hediye getirmşler.
Her ikramlıklarım dan fazla fazla kaldı.
Gelemeyen komşulara paket hazır hazırlayıp eşimle gönderdim.
Uzaktan gelen misafirlere evlerine götürsünler diye paket hazırladım verdim.
Birazda kendimize buzluğa ayırdım.
4 kişi kuran okudu.
İnsan ne kadar mutlu oluyor, içim huzur dolu ki anlatamam.
Aiy kizlar size neler anlaticimm
Su kafama takilan dugun vardi ya konusmadigim gorumcemin oglunun esim cok israr etti uzuldu beni bi basima birakiyosun vs dedi annemlerede davetiye yollamislardi ben gidersem gidecekti onlarda benim icin yani esimi kiramadik gittik.
Biz ayri masada oturduk hatta kiz tarafinin icinde oturduk.
Esimlerin tarafdan 3 masalardi bizi de sayarsak 4
Gerisi hep kiz tarafi.
Kiz tarafi fena kalabalikdi.
Bir avuc kaldilar esimin tayfa.
Masama geldi gorumcem falan.
Sonra esim benim icin annemin masasina gidelim bi selam ver konusma bile dedi.
Yine kiramadim esimle gittik hepsi ayaga kalkti gorumceler elti baska birileri daha vardi kaynanam sarildi bana ben hic konusmadim gorumcemle konustum sadece ayak ustu.
Buyuk eltimde dugunu olan gorumceme kusmus kocasiyla geldi yani kaynimda taki takip (para) gittiler hemen.
Baya bi olaylar var yani
Suan en bi sevilen gelin oldum.
Gorumcelerden beni oyuna kaldirmalar aralarina almalar saskaloz saskaloz baktim.
Resim cekindiler ben istemedim onlarla olmak cekilmek zorla kaldirdilar falan.
Esim resim cekinirken gel esinin yaninda ol falan dediler.
Esimde hic yalniz birakmadi beni sagolsun.
Ama kaynanam ayni kaynanam.
Esim arada onlarin masaya gitti esime sariliyo
Opuyo yakasini cekistiriyo omzuna yatiyo ya annesi sevecek tabi oglu o ama bu 42 yasinda adam.
Ayrica diger cocuklarina yapmiyo esime yapiyo ozellikle bende gorim diye
Bu kadin hic degismicek
Alah islah etsin.
Neticede olaysiz gerginlik cikmadan atlattik bunuda.
Fazla iyimserlerdi killandim.
Umarim bokunu cikarmazlar bize yanasmazlar yuz bulup.
Almanyadaki gorumcem sana gelicem izne gelince dedi.
Hay hay buyur dedim bende.
Telefon çok gerekli gerçekten bir anlık haber alamama durumu annelerin dünyasını başına yıkıyo.Bu arada ben bugun bileziklerimi taktim
5 tane var
Biraz nispet olsun diyede takmis olabilirim
(Itiraf ediyorum)
Ama bakislari gordum yakaladim.
Dikkatlerini cekti kesinlikle.
Heves gidermis oldum sevdim oksadim kaldirdim yine.
3tane daha alip 8e tamamlamak istiyorum
Ahhh keske param olsada alsam.
Bu yazda birikimden cok umudum yok.
Kisin 1 tane bilezik yapicam gerekirse gune giricem en azindan paranin yarisini denklemis olurum.
Boyle bindebir takinca cok hos oluyor.
Bugun ben para harcamadim
Ama esim 1.500tl bilezik takti.
Oglum telefon istiyor.
2 ay beni sıkistirmayin diyor esimde
Bilezik alirken yegenine sıkışmiyosun diyince ben dirdirci olurum simdi cocugun hevesini kirma dedim.
Taksitle falan ona telefon alicaz okula goturmemek sartiyla tabi.
Evde yalniz birakiyorum lazim ihtiyac.
gecen gun bacaginda yara vardi onu kanatmis baya kanamis evde de tekti korkmus bana mesengerden yazdi benim bacagim kaniyo napim diye yani netim acik olmasa goremicektim eve nasil geldimi bilemedim.
Telefon alicaz sirada o var artik.
Çok ama sağlık canım napacaksın. sen iyi olda.Sagolun kızlar
tr_lelli iyi yapmışsın canım giderek
Bakalım ameliyat içinde 5400 gibi bi rakam çıkardılar inşallah daha fazlası çıkmaz
Cuma tatil olunca üç gün evdeydim ben de. Bugün koşarak uzaklaştım evden. Seninki de öyle mi bilmiyorum ama kızım hafta sonları canıma okuyor benim. Bir dakika kendi başına oynamıyor, sürekli beraber yapalım istiyor her şeyi.Günaydın kızlar
İyi haftalar
bende geçen hafta zorunlu izin yapıp oğlumla zaman geçirmiş oldum
evde olmak da güzel ya
çalışmak da iyi geliyor
hayat ya çok enteresan bazen
ya da benim kafa enteresan
bi de bugün pazartesi güzel geçer umarım
Cuma tatil olunca üç gün evdeydim ben de. Bugün koşarak uzaklaştım evden. Seninki de öyle mi bilmiyorum ama kızım hafta sonları canıma okuyor benim. Bir dakika kendi başına oynamıyor, sürekli beraber yapalım istiyor her şeyi.
kızlar ben bayramdan sonra daha doğrusu kendi evime geçtikten sonra çocuk yapmayı planlıyorum.. yani aşağı yukarı en fazla 2 ay sonra ( rabbim nasip ederse, mahrum etmez inşallah). öncesinde yapmam gereken birşey ne bilim alınması gereken takviye vitamin falan var mı acaba. yoksa bi doktora uğrasam mı? sizce neyapayım önerdiğiniz birşey varsa sevinirimm
evet canım sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum yani evde yemeklerimi yapmaya çalışıyorum. fakat aklıma takılan şuan 48-49 kg arası gidip geliyorum, zayıfım yani gebelik öncesi bu zayıflığım sorun olur mu acaba.. en çok da bu yüzden sanırım doktora gidecem..istersen bir git canım muayene olursun
folik asit verir planlama aşamasına geldiysen
zaten menülerinden anladığım kadarıyla sağlıklı besleniyorsun
senin depodan beslenecek sonuçta
Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
Canım benim kız Ağustos'ta 4 yaşına girecek. Bakıcı abla da 57 yaşınaDün akşam da arkadaş geldi onun da 2 çocuğu var yaş araları birbirine çok yakın
onlarla oynarken hiç beni aramadı
benim oğlum çok seviyor sosyalliği
2. çocuk yapmak istiyorum ama 2 sene sonra
şimdi de acaba yaş aralığı çok olmasa mı diyorum
eşime sorsan dünden razı
tabi ki sormuyorum
ben hazır olsam her türlü
aman ya çok da düşünmemek lazım deyip akışına bırakmak en doğrusu
karışığımelecda
akşama kuaföre gidip saç boyatayım ben en iyisi
Canım ben hamile kalmaya karar verince, benden yana bir sıkıntı var mı diye doktora gitmiştim, muayene etti. Folik asit başladı. Kan tahlili yapıldı. Bir de rahim kanseri için tarama yapılmıştı.kızlar ben bayramdan sonra daha doğrusu kendi evime geçtikten sonra çocuk yapmayı planlıyorum.. yani aşağı yukarı en fazla 2 ay sonra ( rabbim nasip ederse, mahrum etmez inşallah). öncesinde yapmam gereken birşey ne bilim alınması gereken takviye vitamin falan var mı acaba. yoksa bi doktora uğrasam mı? sizce neyapayım önerdiğiniz birşey varsa sevinirimm
Selamlar,
Dün eşimle ortak arkadaşımız olan bir çifti kahvaltıya çağırdım. Kızımla yaşıt bir kızları var.
Canım benim kız Ağustos'ta 4 yaşına girecek. Bakıcı abla da 57 yaşınaKızı Eylül'de tam gün göndereceğim kreşe. E o zaman bakıcı abla ne yapacak evde bütün gün? Biz de dün eşimle konuştuk bunları. Ya ikinciyi düşünmemiz ya da bu defteri kapatıp ablayı göndermemiz gerek. Benim de kafam çok karışık bu konuda. Eşimin yeğeni var 8 yaşında kız. Bütün gün oynadılar kızımla, bana hiç ilişmedi. Diyorum ikinci ile bir süre sonra bu şekilde olur mu? Abla kardeş oynarlar mı? Ay bayılacağım
İkinci çocuk meselesinde maddiyat en önemli konu başlıklarından biri bence de. Ben özeldeyim, 4 ay maaş alamıyorum. Bir de 4 ayın sonunda sigortada görünen tutarın %80 ini ödüyor devlet. Benim sigortam tavan tutardan yatıyor ancak maaşım o tutarın epey üstünde. Aradaki fark yalan oluyor. Bir de ev kredisini, bakıcı parasını falan ben ödüyorum. Eşimin maaşı karşılamıyor. Bunların 4 aylık tutarlarını biriktirip koymam lazım ki izinde sıkıntı olmasın.Desene aynı dertten muzdaribiz
gerçi ben oğlumu 3 yaşında kreşe başlatacağım yani eylül ayında
annem bakıyor sağ olsun ama şimdi kız kardeşimin de bebeği var ona bakar biraz da
benim 2. olsa bakmaz bakamaz o da bunaldı
ben biraz ücretsiz izine de çıkmak istiyorum
maddiyatı da düşünmem gerek
illa ki kardeş olunca oynayacaklar ama tabi kavga dövüş de olacak ya da paylaşamama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?