Küçük Düşün Büyük Olsun!

Di mi ya bayağı iyi gezdik tr_lelli
Biraz daha gezelim de sonra teog yüzünden kapanacağız eve

Çok pis alışveriş yapasım ve evdekileri balkondan atasım geliyor. Butik avm geziyorum. Birşey bulamayıp kös kös geri dönüyorum. Başkalarının üzerinde beğeniyorum. Kendime yakıştıramıyorum. Kafamda deli sorular

Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta sonu geçiriyorum
Cuma misafir ağırlama yemek
Dün 3 kadar okuldaydım ondan sonra eve gel topla yemek yap çocukları yıka derken gün bitti
Bu sabah sınav görevim vardı sabahın 6 sında yollara düştüm akşam akşam 6 da eve geldim yemek yap sofra kur topla düğün vardı oraya gidip geldim acayip yorgunum

Beth18 canım geçmiş olsun umarım bu son olur

durkan allah kabul etsin

tr_lelli canım iyi yapmışsın eşini kırmamışsın

Kanepelerim döşenmiş yarın geliyor ama ben daha odayı temizleyemedim zemin konusunda hala kararsızım zeminim ve tavanım aynı renk koyu kahve taban kötü artık ama 2 yıl için değerim masrafa diyorum bide tavan koyu taban açım olacak uyarmı bilemedim
Pek anlamıyorum dekorasyondan bakmaya zamanım bile yok bide lanet birbslım olunca kararsızlık hat safhada hiç sevmiyorum bu huyumu

Günaydın kızlar
İyi haftalar
bende geçen hafta zorunlu izin yapıp oğlumla zaman geçirmiş oldum
evde olmak da güzel ya
çalışmak da iyi geliyor
hayat ya çok enteresan bazen
ya da benim kafa enteresan
bi de bugün pazartesi güzel geçer umarım

Ayy ayni ben
Herkesde guzel duran sey aynisi yani bende sanki guzel durmuyor.
Bu hafta bende butik gezicem bir kac eksigim kaldi onlari halledicem.

Canim bende butik gezmeyi daha cok seviyorum daha degisik parcalar oluyor
Avm dukkanlari hep ayni sanki ve pahali
Butikler burda cok uygun bide abii duz 20 olmazmi falan var :)
Esnaf kazansin

Günaydın bacılar

Dün bütün gün kv deydik. ilk kez eltim ve ailesi yemeğe geldi. ikramlık o bu derken cenaze dolayısıyla geç gelip geç gidiceklerini öğrendik yani sabahın köründen geceye kadar ordaydık. Ev berbat halde.

İyiki o altını almışım valla elimde az bi param kaldı. yoksa rahata bağlayıp ohh daha bol harcardım.
Dün geç geliceklerini duyunca pazara gittim.
patlıcan kabak bol aldım biraz şimdi onları kızartıp dolaba koysam nasıl olur diyorum ramazanda çıkarıp yoğurtlayıp iyi olurmu bilmiyorum hiç yaa...
domates ucuzlamış en son 8 den bi kilo almıştım.3 kilo da ondan aldım artık kilo fazlasını sebze ile atmam gerek..
bezelye aldım 3 kilo az bişey pişirmelik ayırdım dün kv de otururken temizledik gelince hoop dondurucuya.
birde onun bahçeden nane kestim kurutmalık.
ramazanlık peynir aldım vakumlattım bi zeytinim kaldı.

80 lira pazarda harcadım. cumartesi akşamda kuş aldık onun ıvızırı zıvırı derken 120 de ona gitti. puffffff.
bende durum bu öperim sizi bugün biraz yoğunum. yarında sabah ufak bi operasyon geçiricem gelirmiyim bilmiyorum..
bereketli mutlu bi hafta diliyorum.

Hayırlı olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.
sağol canım.

ayyy susuz çok zor canım gelmiştir inşallah artık.

Allah kabul etsin canım.

Oooo olaylar olaylar...
Bi yönden iyi yapmışsın. Kendine ve eşine olan saygını göstermişsin. onlar utansın.
Bilezik konusuna gelince de valla süper olmuş canım. Kv kişisi seni kıskandırayım derken kendi çatlamıştır.

Telefon çok gerekli gerçekten bir anlık haber alamama durumu annelerin dünyasını başına yıkıyo.
en azından elinin altında olur rahat olur.

Sagolun kızlar
tr_lelli iyi yapmışsın canım giderek
Bakalım ameliyat içinde 5400 gibi bi rakam çıkardılar inşallah daha fazlası çıkmaz
Çok ama sağlık canım napacaksın. sen iyi olda.

selamlar kızlar.. ben de iş yerindeyim, ayın 30 u na kadar eşimin iş yeri denetimden geçiyor Ankaradan gelen ekip tarafından. o sebeble akşamları 9 gibi geliyor.. haftasonları da çalışıyor.. o zamana kadar tek takılacağım evde, yemeği de orda yiyor.. neyse ben de evle ilgilenirim. zaten haftasonu nerdeyse evden çıkmadım bi cumartesi akşam kayınvalidemlere gittim bi saat oturup döndük..
detaylı bi temizlik yaptım, detaylı derken camlar kapıları silmedim, bayramdan sonra taşınacağım için perdeler, halılar yıkama o zamana bıraktım. onun dışında kanepe örtülerini yıkadım serdim, 5 makina çamaşır yıkadım ütüledim yerleştirdim, banyo wc yıkandı, fırın içi dışı, buzdolabı içi dışı, ev sil süpür herşeyi elden geçirdim.. dün akşam da karnıyarık yaptım odan da biraz var bu akşama yanına birşeyler uydururum.. sadece 50 tl harçlığım kaldı cumaya kadar maaş alırım. inşallah yeter bana bu.

Cuma tatil olunca üç gün evdeydim ben de. Bugün koşarak uzaklaştım evden. Seninki de öyle mi bilmiyorum ama kızım hafta sonları canıma okuyor benim. Bir dakika kendi başına oynamıyor, sürekli beraber yapalım istiyor her şeyi.

kızlar ben bayramdan sonra daha doğrusu kendi evime geçtikten sonra çocuk yapmayı planlıyorum.. yani aşağı yukarı en fazla 2 ay sonra ( rabbim nasip ederse, mahrum etmez inşallah). öncesinde yapmam gereken birşey ne bilim alınması gereken takviye vitamin falan var mı acaba. yoksa bi doktora uğrasam mı? sizce neyapayım önerdiğiniz birşey varsa sevinirimm

Aslına bakarsan benim kafa da ondan karışık
biz de hep dip dibe takılıyoruz
kendi başına hiç oynamaz sağolsun
hem hoşuma gidiyor hem de işe kaçınca bugün kendime zaman ayırıyorum sanki
kafamda deli sorular

istersen bir git canım muayene olursun
folik asit verir planlama aşamasına geldiysen
zaten menülerinden anladığım kadarıyla sağlıklı besleniyorsun
senin depodan beslenecek sonuçta
Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

Dün akşam da arkadaş geldi onun da 2 çocuğu var yaş araları birbirine çok yakın
onlarla oynarken hiç beni aramadı
benim oğlum çok seviyor sosyalliği
2. çocuk yapmak istiyorum ama 2 sene sonra
şimdi de acaba yaş aralığı çok olmasa mı diyorum
eşime sorsan dünden razı
tabi ki sormuyorum
ben hazır olsam her türlü
aman ya çok da düşünmemek lazım deyip akışına bırakmak en doğrusu

karışığım elecda
akşama kuaföre gidip saç boyatayım ben en iyisi

evet canım sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum yani evde yemeklerimi yapmaya çalışıyorum. fakat aklıma takılan şuan 48-49 kg arası gidip geliyorum, zayıfım yani gebelik öncesi bu zayıflığım sorun olur mu acaba.. en çok da bu yüzden sanırım doktora gidecem..

Selamlar,
Dün eşimle ortak arkadaşımız olan bir çifti kahvaltıya çağırdım. Kızımla yaşıt bir kızları var.
Canım benim kız Ağustos'ta 4 yaşına girecek. Bakıcı abla da 57 yaşına Kızı Eylül'de tam gün göndereceğim kreşe. E o zaman bakıcı abla ne yapacak evde bütün gün? Biz de dün eşimle konuştuk bunları. Ya ikinciyi düşünmemiz ya da bu defteri kapatıp ablayı göndermemiz gerek. Benim de kafam çok karışık bu konuda. Eşimin yeğeni var 8 yaşında kız. Bütün gün oynadılar kızımla, bana hiç ilişmedi. Diyorum ikinci ile bir süre sonra bu şekilde olur mu? Abla kardeş oynarlar mı? Ay bayılacağım

Canım ben hamile kalmaya karar verince, benden yana bir sıkıntı var mı diye doktora gitmiştim, muayene etti. Folik asit başladı. Kan tahlili yapıldı. Bir de rahim kanseri için tarama yapılmıştı.

Desene aynı dertten muzdaribiz
gerçi ben oğlumu 3 yaşında kreşe başlatacağım yani eylül ayında
annem bakıyor sağ olsun ama şimdi kız kardeşimin de bebeği var ona bakar biraz da
benim 2. olsa bakmaz bakamaz o da bunaldı
ben biraz ücretsiz izine de çıkmak istiyorum
maddiyatı da düşünmem gerek
illa ki kardeş olunca oynayacaklar ama tabi kavga dövüş de olacak ya da paylaşamama

İkinci çocuk meselesinde maddiyat en önemli konu başlıklarından biri bence de. Ben özeldeyim, 4 ay maaş alamıyorum. Bir de 4 ayın sonunda sigortada görünen tutarın %80 ini ödüyor devlet. Benim sigortam tavan tutardan yatıyor ancak maaşım o tutarın epey üstünde. Aradaki fark yalan oluyor. Bir de ev kredisini, bakıcı parasını falan ben ödüyorum. Eşimin maaşı karşılamıyor. Bunların 4 aylık tutarlarını biriktirip koymam lazım ki izinde sıkıntı olmasın.

Selam bayanlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin evine bolluk, bereket, mutluluk, huzur, sağlık versin.
Dün amcamın torununun nişanı vardı öğleden sonra ben yalnız gittim eşim gitmek istemedi.
Nisandan sonra kız kardeşimle beraber kendi köyüme amcam gile gittik orda yemek yedik, halama çay içmeye gittik saat gece 12 yi geçiyordu eve geldiğimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…