Ay zor olur tabi ya Allah kolaylik versinHasta olanlara geçmiş olsun.
Evlat isteyene Rabbim nasip etsin.
Kuran okutan arkadaşım Rabbim kabul etsin.
Bende istiyorum 2nci çocuğu ah ahh bakanım yok ne zorlanıyorum.
Özel sektör dw çalışıyorum. 3 vardıya.
7 yaşında oğlum.
Mümkün mertebe kendimiz bakıyor uz eşşmle fakat biz 2mizde olmayacaksak babanesine götürüyor um.
O yüzden bana uzak biraz daha çocuk vs
Amin...yeni nesiller böyle galiba.Bugun alt komsumu gordum 3 cocugu var 2 erkekler buyuk son kiz 10yasinda
Buyukler hep marka giyiniyor 450tl ayakkabi istiyorlar asgari ucrete calisiyorlar ben 3 cocuk yaptigima pismanim sen en iyisini yaptin dedi
Bana hep yap 1 tane daha derdi.
Kadinida zamlar vurdu galiba
Aiy herkesin derdi farkli
Allah once saglikli sonrada bakabilecegimiz kadar cocuk versin hepimize.
Amin canım sağolasın.Ay zor olur tabi ya Allah kolaylik versin
Gönlüne gore versin
Negüzel de olmuş iyi de gezmişsiniz.ayrıca afiyet olsun kumpir çok severim.Kizlar bugun hic aklimda yokken annemle carrefoura gittik.
Annem hadi gezeriz dedi
Bende ayakkabilara baktim adidas superstar yada stan smth almayi dusunuyorum ikisinide denedim gorim dedim durusunu superstari cok istememe ragmen giyince acayip kaba geldi gozume sanki ayak benim ayagim degil :)
Baskasinin ayagi 37 no giyiyorum ayagim 39 gibi oldu. Bi sogudum.
Stan smth daha hos durdu onada kiyamadim okadar para vermeye indirim beklemeye devam.
Hic bisi almadim yol parasinida annem verdi bide kumpir ismarladi sagolsun.
Gezdik dolastik geldik.
Yarin sali pazarina gidiyoruz yine dolasicaz ben telf ekran koruyucu alirim gezer geliriz.
Babamim akbilini almis icinde 50tl var
Bizi bu hafta iyi gezdirir :)
Birde metro dibimizde onun rahatligi var.
Yarin sabahdan yemeklerimi yapim hemen evimi toparladim simdiden bulasik camasir falan.
Annem ceyrek aldi
240tl
Annemi ben alistirdim birikime ben akil verdim fena sardi beni gececek.
Canim benim oglumda yoktu yeni yeni basladi o da bu markami falan diye soruyor.Amin...yeni nesiller böyle galiba.
Dayımın oğlu 12 13yaşlarındayken yani 12 swne önce 200 tl ye aldırıyor du ayakkabılarını.
Bakalım bizimkiler napacak :-(
Rahatlik cok onemliNegüzel de olmuş iyi de gezmişsiniz.ayrıca afiyet olsun kumpir çok severim.
Bende devamlı kuşşandığım bağcıklı topulsuz rahat ayakkabılarımın fsrklı rengşnş istiyorum koyu mavi.
Ama 149 tl ve hiç Hiçç inidirime asla girmiyor sinir oluyorum ve kıyıp alamıyorum.
Bordosu var taba rengi var.ama çok kullanışlı hiç yaz kış ayağımdsn çıkarmıyorum mevsşmlik.
Canim guzel seyler var bugun burda bi butikde tshrt buldum 20tl yarin alicam hosuma gitti.tr_lelli bende butik bakacağım. Bu hafta bi gün işe gitmeyeyim diye düşünüyorum. O gün çıkarım belki. Avm lerde hep aynı markalar ve aynı şeyler.
Bu baharı baharlık gömlek bluz vs almadan geçirdim. Hatta havalar hala ısınmadığı için giysilerimi bayağı kullandım. Sonbaharda da almayacağım. Seneye bir kısmını elden çıkarır Allah nasip ederse yenilerini alırım
Hem kilo verdim hem de sıkılaştım. Kotlarımın bel boşluklarını aldırdım. Geniş gelen kumaş pantolonlarım var. Onları ne yaparım bilmiyorum
Ne ucuz ya bedava gibi.Canim guzel seyler var bugun burda bi butikde tshrt buldum 20tl yarin alicam hosuma gitti.
Oranin mallari cok iyi cikiyor yillarca giyiyorum tshrtlerini pantolonlarini genelde tshrtler 15_20tl
Pantolonlar 35den basliyor.
Elbisede oluyor gomlekde hersey var.
Yillardirda ayni magza hatta bazen kapiya aski cikariyorlar 10tl ellerinde kalanlari hirka tshrt pantolon etek.
Burada o kadar ucuz bulamam. Ben de bu hafta bi dolaşmaya çalışayım.Canim guzel seyler var bugun burda bi butikde tshrt buldum 20tl yarin alicam hosuma gitti.
Oranin mallari cok iyi cikiyor yillarca giyiyorum tshrtlerini pantolonlarini genelde tshrtler 15_20tl
Pantolonlar 35den basliyor.
Elbisede oluyor gomlekde hersey var.
Yillardirda ayni magza hatta bazen kapiya aski cikariyorlar 10tl ellerinde kalanlari hirka tshrt pantolon etek.
Sagol cnm yeni aldigim ayakkabinin burnu su yeni cikan parlaklardan gumus rengi tshrtde de gumus renkleri var ona uydurmak icin alicam bakalimBurada o kadar ucuz bulamam. Ben de bu hafta bi dolaşmaya çalışayım.
Şimdiden güle güle kullan canım
Esime aldik hala giyiyor sansa demekkiNe ucuz ya bedava gibi.
Gebze bu konuda biraz pahalı.
Bide ben kapalıyım ya inidirmli hali 60 dan aşağı etek bulamıyorum.
Gömlek Vs lcwa defacto fslsn uyduruyor um da.
Flo dan asla ayakkabı almam.oğluma kinetix aldım 2 kere giydi çöp oldu.
Bua arada ben servise bindim hadi bana kolay gelsin
Kaç kiloya düştün canımtr_lelli bende butik bakacağım. Bu hafta bi gün işe gitmeyeyim diye düşünüyorum. O gün çıkarım belki. Avm lerde hep aynı markalar ve aynı şeyler.
Bu baharı baharlık gömlek bluz vs almadan geçirdim. Hatta havalar hala ısınmadığı için giysilerimi bayağı kullandım. Sonbaharda da almayacağım. Seneye bir kısmını elden çıkarır Allah nasip ederse yenilerini alırım
Hem kilo verdim hem de sıkılaştım. Kotlarımın bel boşluklarını aldırdım. Geniş gelen kumaş pantolonlarım var. Onları ne yaparım bilmiyorum
62 lere düştüm. Tartıya göre 3-4 kilo ama yıllardır spor yapıyorum ben. Onun da etkisi var. Sürekli pantolonlarımı çekiştiriyorum.Kaç kiloya düştün canım
Sen bayağı uzun süredir spor yapıyorsun istikrarla ne güzel benim her yaz sekteye uğruyor bu yaz telefona Leslie falan yükleyebilirsem yazın yaparım
Gözün aydın cankm. Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
Gözünüz aydınSelam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?