İsteyen herkese Allah nasip etsin cnm,gebelik öncesi 3 ay kadar folik asit tavsiye ediyor doktorlar sen yinede bir doktora görün bence ,kilo sorun olmaz cnm bende ilk çocuk ta 48 kiloyla gebe kaldım 11 kilo aldım ikinci çocukta da 50 kiloyla gebe kaldım bundada 11kilo aldım su an 56 kiloyum için rahat olsun kan değerlerin de sıkıntı yoksa cnmkızlar ben bayramdan sonra daha doğrusu kendi evime geçtikten sonra çocuk yapmayı planlıyorum.. yani aşağı yukarı en fazla 2 ay sonra ( rabbim nasip ederse, mahrum etmez inşallah). öncesinde yapmam gereken birşey ne bilim alınması gereken takviye vitamin falan var mı acaba. yoksa bi doktora uğrasam mı? sizce neyapayım önerdiğiniz birşey varsa sevinirimm
teşekkürler canım.. ben bi görüneyim doktora bakim..İsteyen herkese Allah nasip etsin cnm,gebelik öncesi 3 ay kadar folik asit tavsiye ediyor doktorlar sen yinede bir doktora görün bence ,kilo sorun olmaz cnm bende ilk çocuk ta 48 kiloyla gebe kaldım 11 kilo aldım ikinci çocukta da 50 kiloyla gebe kaldım bundada 11kilo aldım su an 56 kiloyum için rahat olsun kan değerlerin de sıkıntı yoksa cnm
Size kolay gelsin. İyi gezmeler, iyi tatiller.Merhaba Kizlar akşama Canakkale'ye gidiyoruz oglumla şehitliği gezecegiz okul arkadaşlarıyla. 450 tl verecegiz. Bir gece kalmali. Şimdi bavul hazirlayacagim. Cok esya almayacagim. Bu havada orada otelin havuzuna girilmez sanirim. Bir kucuk cekcek alacagim. Iki tişört, iki ince uzun kollu ve iki pantalon yeter sanırım. Bir de havlu.
Canım eminim ki çok zor bir iş, hem iki çocuk, ev, iş. Benim gözümde çok büyüyor. Son dört seneyi düşündüğümde vazgeçiyorum. Sonra büyüdüğünde pişman olurum kardeşi olmadığına diyorum. Bu kararsızlık beni öldürecekmornergis , elecda kızlar binim 2 çocuğum var araları 33 ay yani hemen hemen 3 yaş sayılır
kıskançlık hep oluyor, ilk başlar büyük mızırdanıyordu ama çok sorun olmuyordu ama küçük ayaklanıp oyuncaklara dokunmaya başlayınca sorunlar arttı halada devam ediyor büyük kızım paylaşımcı ama küçüğü hem çok kıskanç hemde paylaşımcı değil, çoğu zaman kavga ediyorlar benimde imdat diye kaçasım geliyor
ama son bir kaç aydır yeni yeni beraber oyun kurmaya başladılar
bu zamanla çoğalacaktır
güzel yanları da çok ama yorucu da özellikle biz çalışanlar için
ama aralarında daha fazla yaş olan kardeşler pek oyun kuramıyor büyükler sıkılıyor genelde
Sagol aldim. Insallah hava acik olur.Krew iyi tatiller oralar serindir yanına hırka yağmurluk tarzı bir şeyler al istersen
Parke yaptırmak iyi fikir. Hem taşınırken sökülebilir, istediğiniz renkleri mevcut.merhaba kızlar misafirlerim bu sabah gitti kanepelerde onlardan sonra geldi :)
çarşambada sandalyeler gelecek bir aksilik olmazsa
belki aynı gün odanın altını parke yaptırırım
bu gün 62 tl bim e 2 paket lipton doğu karadeniz aldım 1 tl indirime girmiş :)
3 paket kuru kayısı, havlu peçete 62 tl
a101 den ceviz aldım 22 tl
şok tan labne, temzilik bezi, küçük kefir, balon 13 tl
herşey ne pahalı yaw
Iyi gezmelerMerhaba Kizlar akşama Canakkale'ye gidiyoruz oglumla şehitliği gezecegiz okul arkadaşlarıyla. 450 tl verecegiz. Bir gece kalmali. Şimdi bavul hazirlayacagim. Cok esya almayacagim. Bu havada orada otelin havuzuna girilmez sanirim. Bir kucuk cekcek alacagim. Iki tişört, iki ince uzun kollu ve iki pantalon yeter sanırım. Bir de havlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?