Allah bağışlasın ,anali babalı büyütmeyi nasip etsin cnmSelam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
kızlar çok alakasız ama folyo kaplama yapan var mı ?
dolap masa falan
Hayırlı olsun.Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
maşşallah sanaKizlar bugun hic aklimda yokken annemle carrefoura gittik.
Annem hadi gezeriz dedi
Bende ayakkabilara baktim adidas superstar yada stan smth almayi dusunuyorum ikisinide denedim gorim dedim durusunu superstari cok istememe ragmen giyince acayip kaba geldi gozume sanki ayak benim ayagim degil :)
Baskasinin ayagi 37 no giyiyorum ayagim 39 gibi oldu. Bi sogudum.
Stan smth daha hos durdu onada kiyamadim okadar para vermeye indirim beklemeye devam.
Hic bisi almadim yol parasinida annem verdi bide kumpir ismarladi sagolsun.
Gezdik dolastik geldik.
Yarin sali pazarina gidiyoruz yine dolasicaz ben telf ekran koruyucu alirim gezer geliriz.
Babamim akbilini almis icinde 50tl var
Bizi bu hafta iyi gezdirir :)
Birde metro dibimizde onun rahatligi var.
Yarin sabahdan yemeklerimi yapim hemen evimi toparladim simdiden bulasik camasir falan.
Annem ceyrek aldi
240tl
Annemi ben alistirdim birikime ben akil verdim fena sardi beni gececek.
canım maşşallah.. allah bağışlasın bebişleri. çok çok çok geçmiş olsun...Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
ben bu hafta alışverişimi yapacam.. günden güne listeme alacaklar ekleniyor.. bu arada ben bim deki mor etiketli zeytinleri çok beğeniyorum.. bir kaç çeşit var, turuncu. yeşil, mor etiketli falan. tavsiye ederimm..iki kişi olduğumuzdan ufak şişelerden alıyorum uzun gidiyor..Günayydinnnn..
Bugun cok enerjigim sebepsiz de bi mutluyum.
40kaplan gucunde gibiyim
Ramazan alirverisi yapmam lazim bu hafta
Kahvaltilik alicam degisik degisik (gece benim erbaslar kahvaltilik isterler)
Kiyma alicam.
Tavuk alicam.
Tereyag alicam.
Yani pahalı olan tayfa hepsi eyvah eyvahh
Sagol cnm bugunde birlikteyiz arkadasa ihtiyac hic duymuyorummaşşallah sanatr_lelli me güzel annenle hem yakın hem d arkadaş gibisiniz.. rabbim sizi ayırmasın..
canım maşşallah.. allah bağışlasın bebişleri. çok çok çok geçmiş olsun...
Bi ara aci cikti onlar iade getirene rastladim ben attim direk keske iade etseydim onlarin sucuymus firmanin.ben bu hafta alışverişimi yapacam.. günden güne listeme alacaklar ekleniyor.. bu arada ben bim deki mor etiketli zeytinleri çok beğeniyorum.. bir kaç çeşit var, turuncu. yeşil, mor etiketli falan. tavsiye ederimm..iki kişi olduğumuzdan ufak şişelerden alıyorum uzun gidiyor..
hiç denemedim A101, bakayım ben de onu denim.. yeşil zeytini de kayın validem sağolsun yapmıştı bize hala var.. ramazanda bile fazlasıyla yeter. peynirim de baya var köyden eşime hediye gelmişti :)Bi ara aci cikti onlar iade getirene rastladim ben attim direk keske iade etseydim onlarin sucuymus firmanin.
Sonra a101 marmarabirlik aldim plastik kabda olandan o hosuma gitti ondan aliyorum artik.
Yesil zeytinide pazardan taskirma alip evde suya koyuyorum.
Maşallah arkadaşım bu enerjin bizede olumlu yansıyor, sizleri okudukça banada da güç kuvvet geliyor hep yanımdaymış gibisin.Günayydinnnn..
Bugun cok enerjigim sebepsiz de bi mutluyum.
40kaplan gucunde gibiyim
Ramazan alirverisi yapmam lazim bu hafta
Kahvaltilik alicam degisik degisik (gece benim erbaslar kahvaltilik isterler)
Kiyma alicam.
Tavuk alicam.
Tereyag alicam.
Yani pahalı olan tayfa hepsi eyvah eyvahh
Ayyy köy peyniri helede dogunun peyniri su suya basilandan otlu falan cok guzel oluyor ya afiyetle tuketin canimhiç denemedim A101, bakayım ben de onu denim.. yeşil zeytini de kayın validem sağolsun yapmıştı bize hala var.. ramazanda bile fazlasıyla yeter. peynirim de baya var köyden eşime hediye gelmişti :)
Aiyyyy yirimmm ama yaaaaMaşallah arkadaşım bu enerjin bizede olumlu yansıyor, sizleri okudukça banada da güç kuvvet geliyor hep yanımdaymış gibisin.
Allah annene sağlık güç versin. Ellerinden öpüyorum annenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?