Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar çok alakasız ama folyo kaplama yapan var mı ?
dolap masa falan

folyo derken canım yapışkanlı kağıtlardan mı bahsediyorsun?
annemin yazlık dolabına yapmıştık
kolay oluyor ama 2 kişi lazım hava boşluğu olmasın diye üst taraftan aşağıya doğru işlem yapmak gerekiyor

Günayydinnnn..

Bugun cok enerjigim sebepsiz de bi mutluyum.

40kaplan gucunde gibiyim

Ramazan alirverisi yapmam lazim bu hafta
Kahvaltilik alicam degisik degisik (gece benim erbaslar kahvaltilik isterler)
Kiyma alicam.
Tavuk alicam.
Tereyag alicam.

Yani pahalı olan tayfa hepsi eyvah eyvahh

maşşallah sana tr_lelli me güzel annenle hem yakın hem d arkadaş gibisiniz.. rabbim sizi ayırmasın..

Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
canım maşşallah.. allah bağışlasın bebişleri. çok çok çok geçmiş olsun...

ben bu hafta alışverişimi yapacam.. günden güne listeme alacaklar ekleniyor.. bu arada ben bim deki mor etiketli zeytinleri çok beğeniyorum.. bir kaç çeşit var, turuncu. yeşil, mor etiketli falan. tavsiye ederimm..iki kişi olduğumuzdan ufak şişelerden alıyorum uzun gidiyor..

Bi ara aci cikti onlar iade getirene rastladim ben attim direk keske iade etseydim onlarin sucuymus firmanin.

Sonra a101 marmarabirlik aldim plastik kabda olandan o hosuma gitti ondan aliyorum artik.

Yesil zeytinide pazardan taskirma alip evde suya koyuyorum.

hiç denemedim A101, bakayım ben de onu denim.. yeşil zeytini de kayın validem sağolsun yapmıştı bize hala var.. ramazanda bile fazlasıyla yeter. peynirim de baya var köyden eşime hediye gelmişti :)

Maşallah arkadaşım bu enerjin bizede olumlu yansıyor, sizleri okudukça banada da güç kuvvet geliyor hep yanımdaymış gibisin.
Allah annene sağlık güç versin. Ellerinden öpüyorum annenin.

hiç denemedim A101, bakayım ben de onu denim.. yeşil zeytini de kayın validem sağolsun yapmıştı bize hala var.. ramazanda bile fazlasıyla yeter. peynirim de baya var köyden eşime hediye gelmişti :)
Ayyy köy peyniri helede dogunun peyniri su suya basilandan otlu falan cok guzel oluyor ya afiyetle tuketin canim

Maşallah arkadaşım bu enerjin bizede olumlu yansıyor, sizleri okudukça banada da güç kuvvet geliyor hep yanımdaymış gibisin.
Allah annene sağlık güç versin. Ellerinden öpüyorum annenin.
Aiyyyy yirimmm ama yaaaa
Aminnn canim aminnn

Aciyorum muzigimida arada da dans ediyorum hani biri gorse dellendi sanar.
Sevgi pitircigiyim bugun :)

Silkelenin bakimmm haydiinn

Günaydın
mavimli gözünüzaydın canım Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler naip etsin bebişlerine
Birikim yerinde sayıyor zulama dokunmadım ama üstüne de pek koyamadım.Tek birikim ay da 250 tl lik gün olacak gibi.Eşimden gizli de 1 çeyrek 4 gr 30 euro 150 tl var,cüzdan da 50 tl ay sonunda kalanı da koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…