Ay ne guzelCanim benim babamda annemde musrif bende oyleydim ama bu topic saayesinde tutumlu hatta cimri oldum
Annemi surekli uyariyorum su gereksiz alma bunu su sekilde degerlendir derken kadinalr kulubund eokuyup bana uyguluyorsun diyor
Canım olur insAllah afiyetle yersiniz yemeklerinizin yaninda.Turşularımı kurdum bakalım inşallah başarabilmişimdir. İlk kez yapıyorum,çeşit alınca çok çıktı. Olmazsa ziyan olacak hepsi. İnşallah olur
Aslında diğer tasarruflarda da mı yol gösterseniz acaba bana:) insan enerjisi nasıl tasarruflu kullanılır falan:)alt tarafı turşu kurdum yahu,mutfağı toparlamak için bir kaç kişilik güç lazım şimdi bana:)
Bende 12 senelik evliyim 1oglum var.Süpersin valla ne deyim. 11 yıl bitti nerdeyse evleneli henüz o kıvama gelemedim. Ben hiç evde yapmıyorum nedense. Yapsamda herşeyi içine hazır alıp sadece hazırlıyorum. Hele evde nugget fikrine bayıldım. Oğlumda bayılacak eminim. Sağolun
Merhaba tabiki buyrun hoşgeldinizmerhaba kizlar ben de gelebilir miyim araniza? :)
Bende günü 0 harcamayla kapadım. Çünkü kuaföre gidemedim. Kumbaramada 20 kuruş attımOhom ohom kizlar ovunmek gibi olmasin sifir harcamayla gunu kapattim
Kumbaraya 50 tl attim bereketli olsun
Hic harcama yapmamakta birikim benceBende günü 0 harcamayla kapadım. Çünkü kuaföre gidemedim. Kumbaramada 20 kuruş attım
SüpersinArkadaşım aradı. Kahve içmeye gelecek.
İnip pastaneden birşeyler alayım diye düşünürken vazgeçtim. Hemen Bi kek yaptım. Zaten bayrama gideceğiz salı memlekete. Yumurtalar kalmamış oldu.
Buzluğa karıştırdım biraz. Kurabiye koymuştum Taaa ne zöaan Onu da çıkardım. Sıfır masrafla misafirim ağırlayacağım
SüperOhom ohom kizlar ovunmek gibi olmasin sifir harcamayla gunu kapattim
Kumbaraya 50 tl attim bereketli olsun
Çok teşekkür ederimSüpersin
BencedeOğlumda para bitiktirmeye karar vermiş:) biz ailecek paranın dibine vurucaz sanırım:) şaka bir yana çok hoşuma gitti. Ağaç yaşken eğilir. Benim istediğim herşey önüme geldi.(tabi çok büyük hayallerde kurmadım) Bu yüzdende maddi anlamda hiçbir şey haz vermiyo bana. Çok istediğim birşeyi bile edindiğimde,sevinci yarım saatten fazla sürmüyo. Oğlumunda ezilmesini istemem tabiki,ama kendi çabalayarak bazı şeyleri edindiğinde eminim çok daha keyifli ve mutlu olacak
Tam altini kaca aldin fiyatlar ne durumda ben kumbarayi acana kadar biraz duser umarimBen de ögrenciyim, bugun de tam altin aldim, daha nasil birikim yapabilirim diye dusunurken bu sayfayi buldum, bugun de kumbaraya basladim bakalim :)
Tam altini kaca aldin fiyatlar ne durumda ben kumbarayi acana kadar biraz duser umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?