Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne kadar özendim size. Bende biriktiriyorum ama dirayet yok bende. Daha geçen ay 20 grlık bilezik,2 küçük altın ve 1 gr yaptım biriktirdiklerimle. Ama sonra çıkarıp verdim eşime. Evet çok sıkışmıştı ama olmasada halledebilirdi bence. Sonuçta haberi bile yoktu ve alacak yada vereceklerini o iki altına güvenip planlamadı sonuçta.

Hosgeldiniz
Ne guzel birseyler yapmissiniz harcanmis olsada.
Ben bileziklerimi yazlik almazsak yada önemli bir saglik problemi, Allah korusun haciz vs gibi seyler olmadigi surece bozdurmam bozdurtmamda.
Yani en kötü gunler icin.
Benim arkadaslarim var giysi almak icin gr. Bozduruyolar

Esya almak icin altın bozduruyolar.

Taksitlede alinabiliyo onlar gerek yok.

Bir altin kolaymi aliniyo
Nelerden arttiriyoruz da ne hevesle aliyoruz.

Umarim harcanmadan bozdurmadan yani gerek kalmadan bozdurmaya guzel birikimleriniz olur.

Sizde katilin bize anlatin birikim planinizi
İstediginizi beraber biriktirelim.,

Oglumun kontrolune gittik
Bisiler yedik 30tl tuttu.
Dolmusa 10tl verdim.
Halilarim yikandi 60tl verdim.
Guvercinlere yem verdik
Donustede a101 ugradim
Bıcak 4.95(nasil cikacak sans artik)
Solo wc kagidi (5kusurdu) 12liydi galiba 8kusurden dusmus aldim.

Sonra eve gelip hemen patlicanli patatesli tavuk yemegi yaptim
Makarna hasladim
Bi salata yapicam
Dunki mayaladigim yogurtlada ayran cirptim.

Yemegimide yetistirdim cok sukur.

Ben de eskiden biriktirdiklerimi eşim bunalınca veriyorum hemen. .artık vermiyorum dediğin gibi bir şekilde hallediyor. .hem de benim hevesim kaçıyor. .gerçi fazla bir şey yapamadım ama kadınlar bu konuda daha becerikli sanki..

Kızlar ben şahsım adina konusucan kenarda 400-500tl mutlaka olur esimin bilmedigi
Altinlarimi falan biliyo ama dokunmaz
Hatta arabayi degisicez yazlikda istiyorum ya
Ee 2kredimi olacak alirsak yazligi istersen birikimle degis arabayi dedim esime olmaz dokunmam dedi.
Öderim ben dedi.

Misal halılarimin bugun gelceni bilmiyordum nekadar tutarin da hesabini yapmamistim
Esimdende istememistim unutmustum.
Esimin bilmedigi zulamdan verdim bugun aksam alicam esimden annemden borc aldim dicem yada yarin vericem parasini dedim dicem(komsum zaten hali yikamaci olan oglu yapiyo bu isi) alicam o parayi
Zor zamanlarimin parasi o
Dursun

tr_lelli çok mantıklı ..benimde bir arkadaşım aynı sizin gibi yapıyo. Beni arıyo bazen şu kadara ihtiyacımız var borç verebilirmisin diye:) aslında zulasından görüyo işini. Baştan bana tuhaf gelirdi açıkçası. Ama şimdi biliyorumki insanın başına her şey gelebilir. Hiçbir kadın biriktireyimde kendi kendime yerim diye düşünmez zaten bence. Yine evi için,çoluğu çocuğu içşn,bir yaraya merhem olur hesabı biriktirmeyi düşünüyor

Gecen okul sezonu okuldan aradilar ansizin oglumun karni agriyomus
Oglum 6sinifa gecti simdiye kadar 1defa bile aratmadi demekki dayanamdi diye panik yaptim
Zulamdan para aldim hemen okula kostum
Baktim cocuk kivrim kivrim kivraniyo eyvahh dedim ya apandistse?
Kasiklarini gosteriyo ya fitiksa?
Annesin yani o an gozun bisi gormuyo
En yakinimda özel poliklinik vardi hemen okuldan oraya goturdum
Rontgen,kan,idrar tahlili,ultrason derken 200tl tuttu
Sukur bisey cikmadi gaz sancisiymis.
O an kimden para bulabilirdim?
Kim borc verir?
Ne ara arayip isticektim?

Aksamda esime annemden borc aldim dedim
Aldim 200tl.

Napabilirim yani bunu yapmak zorundayim
Hee esim bilse nolur bise olmaz
Ama param yok diyemem ikide bir de :)
Suan param yok diyorum yani o parayi yok sayiyorum zaten ben.

O benim zor zamanlarimda elim kolum
Ben kimseden para isteyemem zor anlarimdada guvemcem oluyo
Yillardir vardir hep
Bazen 500-bazen 300 ne olursa

Cok guzel dusunmussun gercekten bazen bende oyle yapiyorum

Günaydın..
Çok hakkısın. Bende kimseden para isteyemem. Benimde cüzdanımda hep bir 100 lira olur. Fazlasını tutamıyorum nedense.
Kalanlarıda gram,gram biriktirmiştim. Artık bende akıllanırım inşallah. Yine öyle ufak ufak biriktirip çok önemli bişey olmadıkça çıkarmamayı planlıyorum.

Ev hanımıyım bende. Sadece mutfağımda tasarruf yapabiliyorum. Tabi bu bişeylerden kısmak değilde,az almak ziyan etmemek demek oluyo benim için.
öyle çok bişey yapamam ama ne yapsam kar hesabı başlıyorum yeniden inşallah.

Bende ev hanımıyım olsun ne birikirse kâr bize.

Hoşbuldum,teş
Gunaydin kizlar.
Simdilik sifir harcama
Bugun kararverdim aigarayida biraktim insallah tekrar baslamam sigara paralarida artik kumbaraya
sempatik_kiz duy sesimi

Tebrik ederim. Çok güzel ve büyük bir adım. Ben cesaret edemiyorum bir türlü. Allah daim etsin verdiğiniz kararı

Hoşbuldum,teş

Tebrik ederim. Çok güzel ve büyük bir adım. Ben cesaret edemiyorum bir türlü. Allah daim etsin verdiğiniz kararı
Sigarayi ben birakmazsam o beni birakacakti dun gece bunu bir kez daha anladim.
Dr akciger filmime bakti 10 yil sonra koah olursun bir sabah uyanirsin sansin varsa birielri yardin eder yoksa tikanir kalirsin dedi iltihaplanma varmis.bi ton ilac verdi 10 sonrada solunum testi istiyorum dedi
Sigara icilen ortamda bile durman yasak deyince paketi kirip attim.olay beyinde bitiyor.gel sende birak en azindan azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…