- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
HosgeldinizNe kadar özendim size. Bende biriktiriyorum ama dirayet yok bende. Daha geçen ay 20 grlık bilezik,2 küçük altın ve 1 gr yaptım biriktirdiklerimle. Ama sonra çıkarıp verdim eşime. Evet çok sıkışmıştı ama olmasada halledebilirdi bence. Sonuçta haberi bile yoktu ve alacak yada vereceklerini o iki altına güvenip planlamadı sonuçta.
Ben de eskiden biriktirdiklerimi eşim bunalınca veriyorum hemen. .artık vermiyorum dediğin gibi bir şekilde hallediyor. .hem de benim hevesim kaçıyor. .gerçi fazla bir şey yapamadım ama kadınlar bu konuda daha becerikli sanki..Ne kadar özendim size. Bende biriktiriyorum ama dirayet yok bende. Daha geçen ay 20 grlık bilezik,2 küçük altın ve 1 gr yaptım biriktirdiklerimle. Ama sonra çıkarıp verdim eşime. Evet çok sıkışmıştı ama olmasada halledebilirdi bence. Sonuçta haberi bile yoktu ve alacak yada vereceklerini o iki altına güvenip planlamadı sonuçta.
Gecen okul sezonu okuldan aradilar ansizin oglumun karni agriyomustr_lelli çok mantıklı ..benimde bir arkadaşım aynı sizin gibi yapıyo. Beni arıyo bazen şu kadara ihtiyacımız var borç verebilirmisin diye:) aslında zulasından görüyo işini. Baştan bana tuhaf gelirdi açıkçası. Ama şimdi biliyorumki insanın başına her şey gelebilir. Hiçbir kadın biriktireyimde kendi kendime yerim diye düşünmez zaten bence. Yine evi için,çoluğu çocuğu içşn,bir yaraya merhem olur hesabı biriktirmeyi düşünüyor
Cok guzel dusunmussun gercekten bazen bende oyle yapiyorumKızlar ben şahsım adina konusucan kenarda 400-500tl mutlaka olur esimin bilmedigi
Altinlarimi falan biliyo ama dokunmaz
Hatta arabayi degisicez yazlikda istiyorum ya
Ee 2kredimi olacak alirsak yazligi istersen birikimle degis arabayi dedim esime olmaz dokunmam dedi.
Öderim ben dedi.
Misal halılarimin bugun gelceni bilmiyordum nekadar tutarin da hesabini yapmamistim
Esimdende istememistim unutmustum.
Esimin bilmedigi zulamdan verdim bugun aksam alicam esimden annemden borc aldim dicem yada yarin vericem parasini dedim dicem(komsum zaten hali yikamaci olan oglu yapiyo bu isi) alicam o parayi
Zor zamanlarimin parasi o
Dursun
HoşgeldinizzzEv hanımıyım bende. Sadece mutfağımda tasarruf yapabiliyorum. Tabi bu bişeylerden kısmak değilde,az almak ziyan etmemek demek oluyo benim için.
öyle çok bişey yapamam ama ne yapsam kar hesabı başlıyorum yeniden inşallah.
Bende ev hanımıyım olsun ne birikirse kâr bize.Ev hanımıyım bende. Sadece mutfağımda tasarruf yapabiliyorum. Tabi bu bişeylerden kısmak değilde,az almak ziyan etmemek demek oluyo benim için.
öyle çok bişey yapamam ama ne yapsam kar hesabı başlıyorum yeniden inşallah.
Gunaydin kizlar.
Simdilik sifir harcama
Bugun kararverdim aigarayida biraktim insallah tekrar baslamam sigara paralarida artik kumbaraya
sempatik_kiz duy sesimi
Sigarayi ben birakmazsam o beni birakacakti dun gece bunu bir kez daha anladim.Hoşbuldum,teş
Tebrik ederim. Çok güzel ve büyük bir adım. Ben cesaret edemiyorum bir türlü. Allah daim etsin verdiğiniz kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?