Umarım tamamen cikar hayatinizdan.Sigarayi ben birakmazsam o beni birakacakti dun gece bunu bir kez daha anladim.
Dr akciger filmime bakti 10 yil sonra koah olursun bir sabah uyanirsin sansin varsa birielri yardin eder yoksa tikanir kalirsin dedi iltihaplanma varmis.bi ton ilac verdi 10 sonrada solunum testi istiyorum dedi
Sigara icilen ortamda bile durman yasak deyince paketi kirip attim.olay beyinde bitiyor.gel sende birak en azindan azalt
Çok sevindim bu kararınız içinGunaydin kizlar.
Simdilik sifir harcama
Bugun kararverdim aigarayida biraktim insallah tekrar baslamam sigara paralarida artik kumbaraya
sempatik_kiz duy sesimi
İşte bunu kıskanmam, Alkol ve sigaradan nefret eden biri olarak tebrik ediyorum canım seniGunaydin kizlar.
Simdilik sifir harcama
Bugun kararverdim aigarayida biraktim insallah tekrar baslamam sigara paralarida artik kumbaraya
sempatik_kiz duy sesimi
Eger soguk alginligi gibi basit bir durumda bile gogsunden islik sesi geliyorsa neds alirken koah yol astim oluyor malesef bende oyle oldu.bak gercekten zor bir surec birakmak daha oncede virakmistim malesef geri baslamistim.Bende çok fazla içiyorum .özellikle temiz havada dolaştığımda göğsümde acayip bir ağrı hissediyorum. papatya mutlaka okumam lazım benimde yazdıklarını.ben korkuyorum galiba biraz bıraktıktan sonraki zamandan
Bide ben yanlızım. Bir oğlum var okulda tüm gün,eşim işte,tv alışkanlığım yok,arkadaşlarım var ama çoğu kullanıyo zaten. Yani birazda can sıkıntısı benimkisi
Valla cesaretlendirdin beni tebrike derim hemen bakayim topigine belki banada cesaret olurÇok sevindim bu kararınız için
Günde en az 1 paket hatta bazen 2 paket içerdim. 4.5 yıl önce bıraktım. Gün gün yaşadıklarımı yazdığım Bi topiğim var. İsterseniz Bi göz atın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sigaradan-kurtuluyorum.495687/
Kiz seni kiskanip iyoce cimri oldum sifir harcama ile gunu kapatacagim diye gerekli seyleri bile almiyorumİşte bunu kıskanmam, Alkol ve sigaradan nefret eden biri olarak tebrik ediyorum canım seniBen bugünü 0 harcamayla kapatamıycam sanırım. Bayram öncesi kuföre gitmem lazım.
İyi oldu böyle birbirimizi gaza getirmemiz. Onlarsız da yaşadığına göre demek ki o kadarda gerekli değillermişKiz seni kiskanip iyoce cimri oldum sifir harcama ile gunu kapatacagim diye gerekli seyleri bile almiyorum
Dur vakalim yilbasina kadar dolar sabir kumbaram ne kadar cikacak icinden
Canım bende hep evde yalnizimBende çok fazla içiyorum .özellikle temiz havada dolaştığımda göğsümde acayip bir ağrı hissediyorum. papatya mutlaka okumam lazım benimde yazdıklarını.ben korkuyorum galiba biraz bıraktıktan sonraki zamandan
Bide ben yanlızım. Bir oğlum var okulda tüm gün,eşim işte,tv alışkanlığım yok,arkadaşlarım var ama çoğu kullanıyo zaten. Yani birazda can sıkıntısı benimkisi
Eger soguk alginligi gibi basit bir durumda bile gogsunden islik sesi geliyorsa neds alirken koah yol astim oluyor malesef bende oyle oldu.bak gercekten zor bir surec birakmak daha oncede virakmistim malesef geri baslamistim.
Ama inan suan cok rahat nefes aliyorum tikamiyorum.gel birlikte birakalim.birbirmize destek oluruz hem.
Birbirinizi motive ederek daha guzel olurŞimdilik ses falan yok ama enerjim sıfır.
Ne güzel olur aslında. Yarın kurban için gidiyorum. 2-3 gün sonra burdayım inşallah. Bu arada hazırlayım kendimi bu düşünceye:)dönüşte inşallah. Ama çok heveslendim. Olurmu olur:)
Ah canim kesketr_lelli keşke komşu olsaymışız:)
Şimdi markete gittim bende. Yarın yokuz zaten diye bugüne yetecek ihtiyaçları aldım sadece.
Brnde sos ve melemen yaptım bu yıl. Turşulukta aldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum:) bugün onuda halletmem lazım.
Ben mümkünse 10 lira atıyorum günlük bir kutunun içine. Sonra çıkıyorum alışverişe. Marketten ne kaldıysa onuda ayrıca biriktiriyorum. Onlar benim özel ihtiyaçlarım için..kuaför yada yemek,her neyse..keyfi harcamalar için yani
Oo super bu bende hemen evdekilerke ne yapabilirim? Diye dusunurum önceArkadaşım aradı. Kahve içmeye gelecek.
İnip pastaneden birşeyler alayım diye düşünürken vazgeçtim. Hemen Bi kek yaptım. Zaten bayrama gideceğiz salı memlekete. Yumurtalar kalmamış oldu.
Buzluğa karıştırdım biraz. Kurabiye koymuştum Taaa ne zöaan Onu da çıkardım. Sıfır masrafla misafirim ağırlayacağım
Bende suan bisi koyamiyorumBuzluga fazla bisey atamiyoruz cunku kurban bayrami malum onun disinda difrizimiz yok.konserve yapiyoruz.
Benim babam asiri musrif.gitnis 10 tane karpuz almis hergun bi ton domates patlican meyveler aliyor biz evde 3 kisiyiz cogu malesef cope gidiyor cok uzuluyorum.
Alma cope gidiyor cogu diyorim laf dinlemiyor yine aliyor:/
Canim benim babamda annemde musrif bende oyleydim ama bu topic saayesinde tutumlu hatta cimri oldumBende suan bisi koyamiyorum
Bende de difriz yok
İnsanin ici acir ya haklisin mutfak olayini hatunlarin halletmesi daha mantiklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?