Küçük Düşün Büyük Olsun!

Umarım tamamen cikar hayatinizdan.
Ben hic kullanmadim 31yasindayim.

Gunaydin kizlar.
Simdilik sifir harcama
Bugun kararverdim aigarayida biraktim insallah tekrar baslamam sigara paralarida artik kumbaraya
sempatik_kiz duy sesimi
İşte bunu kıskanmam, Alkol ve sigaradan nefret eden biri olarak tebrik ediyorum canım seni Ben bugünü 0 harcamayla kapatamıycam sanırım. Bayram öncesi kuföre gitmem lazım.

Bende çok fazla içiyorum .özellikle temiz havada dolaştığımda göğsümde acayip bir ağrı hissediyorum. papatya mutlaka okumam lazım benimde yazdıklarını.ben korkuyorum galiba biraz bıraktıktan sonraki zamandan
Bide ben yanlızım. Bir oğlum var okulda tüm gün,eşim işte,tv alışkanlığım yok,arkadaşlarım var ama çoğu kullanıyo zaten. Yani birazda can sıkıntısı benimkisi

Eger soguk alginligi gibi basit bir durumda bile gogsunden islik sesi geliyorsa neds alirken koah yol astim oluyor malesef bende oyle oldu.bak gercekten zor bir surec birakmak daha oncede virakmistim malesef geri baslamistim.
Ama inan suan cok rahat nefes aliyorum tikamiyorum.gel birlikte birakalim.birbirmize destek oluruz hem.

İşte bunu kıskanmam, Alkol ve sigaradan nefret eden biri olarak tebrik ediyorum canım seni Ben bugünü 0 harcamayla kapatamıycam sanırım. Bayram öncesi kuföre gitmem lazım.
Kiz seni kiskanip iyoce cimri oldum sifir harcama ile gunu kapatacagim diye gerekli seyleri bile almiyorum
Dur vakalim yilbasina kadar dolar sabir kumbaram ne kadar cikacak icinden

Kiz seni kiskanip iyoce cimri oldum sifir harcama ile gunu kapatacagim diye gerekli seyleri bile almiyorum
Dur vakalim yilbasina kadar dolar sabir kumbaram ne kadar cikacak icinden
İyi oldu böyle birbirimizi gaza getirmemiz. Onlarsız da yaşadığına göre demek ki o kadarda gerekli değillermiş bende kasım sonunda açıcam kumbaramı

@mandaliina dan hiç ses soluk çıkmıyor tatile falanmı gitti acaba

Canım bende hep evde yalnizim
Komsum yok desem yeri
Pek arkadasimda yok
Esim aksama kadar iste
Oglanda okula baslicak zaten
Tv bende pek izlemem muzik kanali falan acarim.
Ev topla temizle
Yemek fasli
Bi de kek ,kurabiye falan yapip ugrasmayi seviyorum
Kendime ugras cikariyorum iste
Kıs geliyo kitap okumaya baslarim
Belki bir iki ilif örerim
Oglani okula birakinca yolumu uzatip yuruyorum bazen.
Market geziyorum bakiyorum ne var ne yok.

Annem ,babam,kardesim,esim hepsi iciyo
En cok anneme uzuluyorum cok iciyo
Cani sıkıldikca evde sigara yakiyo
Sabah ac karnina sigara yakiyo.
Ve kronik astimi var.
Kesin birakmasi lazim yani
Esimede laf dinletemiyorum
Sadece evde daha az icmesini sagliyorum
Odalarda icirmiyorum mutfakda iciyo
Aksam meyve,findik,fistik dayiyorum useniyo mutfaga kalkmaya bazen daha az iciyo.

İnsAllah birakirsiniz hepiniz

Esim hafta sonu evde.
Yeni ciki disari ben daha evi toplucam yani.
Kurbanlik gelmis ona bakmaya gitti bakalim nekadar daha isticekler hemde onu verecek(500tl vermistik)

1kasa domates siparisi verdim esime domates sos yapicam.
Yarin pazardan biberde alirim birazinida menemenlik gibi biberli yapıcam.

Bugün durumlar böyle

Şimdilik ses falan yok ama enerjim sıfır.
Ne güzel olur aslında. Yarın kurban için gidiyorum. 2-3 gün sonra burdayım inşallah. Bu arada hazırlayım kendimi bu düşünceye:)dönüşte inşallah. Ama çok heveslendim. Olurmu olur:)

Birbirinizi motive ederek daha guzel olur
Bizlerde elimizden geleni yapariz siz kafanizda isteyin bitirin yeterki

tr_lelli keşke komşu olsaymışız:)
Şimdi markete gittim bende. Yarın yokuz zaten diye bugüne yetecek ihtiyaçları aldım sadece.
Brnde sos ve melemen yaptım bu yıl. Turşulukta aldım ama nasıl yapıcam bilmiyorum:) bugün onuda halletmem lazım.
Ben mümkünse 10 lira atıyorum günlük bir kutunun içine. Sonra çıkıyorum alışverişe. Marketten ne kaldıysa onuda ayrıca biriktiriyorum. Onlar benim özel ihtiyaçlarım için..kuaför yada yemek,her neyse..keyfi harcamalar için yani

Arkadaşım aradı. Kahve içmeye gelecek.
İnip pastaneden birşeyler alayım diye düşünürken vazgeçtim. Hemen Bi kek yaptım. Zaten bayrama gideceğiz salı memlekete. Yumurtalar kalmamış oldu.
Buzluğa karıştırdım biraz. Kurabiye koymuştum Taaa ne zöaan Onu da çıkardım. Sıfır masrafla misafirim ağırlayacağım

Ah canim keske
Ben burdaki arkadaslarima diyorum komsu olmaliymisiz diye
Özellikle eilenn bu hatuna
Biz gorusuyoruz firsat buldukca yakinimda olsaydiniz ne birikimler ne komsuluklar yapardik.
Birlikde kaynatirdik menemenleri bir sana bi bana bir ona :)

Oo super bu bende hemen evdekilerke ne yapabilirim? Diye dusunurum önce
Sarilmis boregim,milfoyum olur hep
Onlar piserken kekde yapilir hemen piserler pespese.
Garnitur bulundururum hep bi salata
Yada makarna salatasi tamamdir.
Yarim saatte hepsi hazir

Afiyey keyif olsun size canım.

Közlenmis biber, közlenmis patlıcanda koyuyorum buzluga hemen karistirip sirke sarimsak yagla bi sos tamamdir.
Al sana salata
Haslanmis fasulyem bitti islatimde kurbanda olan kemikli etlerle kurufasulye yaparim

Piyaz yaparim dursun kernarda.

Eskiden manti da yapar koyardim
Hamuru mayalar koyardirdim bisi yapcam zaman cikarir cozdururdum tembellestim bende.

Buzluga fazla bisey atamiyoruz cunku kurban bayrami malum onun disinda difrizimiz yok.konserve yapiyoruz.
Benim babam asiri musrif.gitnis 10 tane karpuz almis hergun bi ton domates patlican meyveler aliyor biz evde 3 kisiyiz cogu malesef cope gidiyor cok uzuluyorum.
Alma cope gidiyor cogu diyorim laf dinlemiyor yine aliyor:/

Bende suan bisi koyamiyorum
Bende de difriz yok
İnsanin ici acir ya haklisin mutfak olayini hatunlarin halletmesi daha mantiklim

Bende suan bisi koyamiyorum
Bende de difriz yok
İnsanin ici acir ya haklisin mutfak olayini hatunlarin halletmesi daha mantiklim
Canim benim babamda annemde musrif bende oyleydim ama bu topic saayesinde tutumlu hatta cimri oldum
Annemi surekli uyariyorum su gereksiz alma bunu su sekilde degerlendir derken kadinalr kulubund eokuyup bana uyguluyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…