Küçük Düşün Büyük Olsun!

sempatik_kiz sesin cikmiyor tum paraciklari harcadinmi yoksa
Kizlar siz ne zman acacaksiniz kumbaralari ne birikti cok merak ediyorum kendimi zor tituyorum ayicikli kumbaramanin kafasini koparmamak icin
Ben 1 temmuzda başlamıştım kumbaraya. Bayram'dan dönünce açacağım. Spor salonu aidatımı yatıracağım. Tabi o kadar biriktiyse

sempatik_kiz sesin cikmiyor tum paraciklari harcadinmi yoksa
Kizlar siz ne zman acacaksiniz kumbaralari ne birikti cok merak ediyorum kendimi zor tituyorum ayicikli kumbaramanin kafasini koparmamak icin
Çarşıya indim, ortalıkta insan seli vardı resmen, 90 lira harcadım geldim
30 TL pijama takımı
Tanesi 20 liradan da 3 ayakkabı aldım. Birisi bana, diger 2 taneside kuzenlerime. Doğum günleri vardı, çok uyguna halletmiş oldum. İyi oldu.
Kendime 20 liraya aldığım ayakkabıyı bir ay önce 90 liraya satıyorlardı Yarın bayram harçlığı vermek içinde 40 lira ayırdım. 10'ar lira vercem.

Bayram münasebetiyle 3 gün evde yokum. Bikaç gündür biriktirdiklerimi gelmeden 100 e tamamlayıp bütünlettim,evde bırakıp öyle geldim:)ne kadar uzak o kadar iyi:)
Burda malesef tasarrufta birikimde olmaz,artık bayramdan sonra devam ederim.
bayramlık almadım bu kez.gerekte yok zaten bir sürü kıyafetim var nerdeyse hiç giymediğim. onlardan bile giyeceğim meçhul. Bir kot bir tişört giyinmekten anladığım
Bu arada kumbara resimlerinizi görmek içşn sabırsızlanıyorum. Bende kumbaraya atmaya başladım. Ama çok atmıyorum. Kimbilir dolarmı bir gün:)
Oğluma veriyorum bozuklukları,o atıyo kumbarasına.

Ellerine sağlık tr_lelli
Bu ay doğalgaz faturası gelmedi. Az kullanmışız
Bayram'dan dönünce Bi miktar nakit harçlık ayırıp kalana döviz altın birşeyler alacağım.

Uçaklara binip gezmelere gidesim var. Onu netcez bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…