2. çocuk mu daha bende 1.si bile yok2. çocuğa karar veremeyenler kulübüne hoşgeldiniz
Nemde 2.yapamayanlardanim
Çevre baskısıymış çok biliyor onlar.
Gece işe giderken bırakacak yer o telaş
Çocugun gitmek istememesi
Ama götürmek zorunda kalmak
Hani o konuşan çevre nerede o anlarda.
Geçen anneneler günü nden önceki gün
Ben işte idim
Çocugum hastslanmış kusmus gece sabaha kadar
Babanesi çok kızmış
Sana 3 gün yemek yok
Bidaha gelme bile demiş
Kötü davranmış
Çocuğum kaç zaman gitmek istemedi.
Bir 10 gün kadsr götğrmedik.iyi de oldu.
Eşim çok kızmış annesine. Ben zaten bu konuda muhatap olmadım. Konuşursam kırar dökerim.
Kadın ın torun sevgisi sadece kızınınkilere.
Az bakmadı onlara.kırıp döktüler evinin içini mahvetti ler sağlam eşyası kalmadı.
Benim hiçbirşey e zarar vermeyen sırf hastalandı diye kızılan bşr yavrum var ;(
O çevre kapasın çenesini otursun aşağı.
Sevgili patron,Nemde 2.yapamayanlardanim
Okadar cesur degilim hala.
KesinlikleSevgili patron,
Bence tek çocuk şahanedir konulu bir yazı yazarak kamuoyunu rahatlatman gerekiyor
Aslinda benim oglum hep usluyduAynen işte buuu..
Valla ben açık açık diyorum onca zorluğu ben ve annem çektik kimsenin konuşmaya hakkı yok. Eşimde dahil.
bi kaç kere kardeş lazım diye eşimin amca karıları da konuştu hepsini susturdum. yaşadığım zorluklar aklıma gelince çileden çıkıp kırıcı oluyorum hiç te pişman değilim. onlar konuşurken karşısındakini kırdıklarının farkındalar mı hayır.
O yüzden herkes alır boy ölçüsünü oturur yerine. bende isterim 3 4 çocuk ama hayat herkese o kadar adil davranmıyo malesef...
Aslinda benim oglum hep usluydu
Bebekken bile
Oyle cok aglayan mizmiz bir bebek degildi.
Fazla kilolar harici hamilelikde de sıkinti hic yasamadim.
Benin 2.yapmama sebebim rahata alistim.
Birde bu sıpa rahat yasasin istiyorum.
Her istedigide oluversin azcik napim.
Cocuk buyutmek buyuk sorumluluk hem maddi hem manevi.
Helede ben su sartlari gordukce sahit oldukca (hak,hukuk,iş,gelecek kaygisi)
2. Nasil uzak geliyor bana
bu akşam ilk sahurumuzu yapıyoruz allah kısmet ederse (gerçi ben bi kaç gün tutamam daha ama) eşim için sahur hazırlayacam. sizde neler var sahurda ben kahvaltılık falan koyacam da başka ne hazırlasam acaba.
canım aklımdan geçiyordun.. durumun nasıl.. ameliyat ne zaman diye soracaktım ben de.
canlar tesekkur ederim tek tek. Iyiyim Allaha sukur artik bitsin bu hastalikta rahatliimAllah şifa versinBeth18
Ahh canim yaYa canım ben çalışıyorum malum benim en büyük sorunum çocukla iyi kaliteli geniş geniş zaman geçirememek dolayısıyla çocuğa çok fazla verimli olamamak. maddi manevi zorlukların içinde kızıma ayıracağım zamanı çalmak gibi bişey benim için 2.çocuk. Sabahın köründe kucakla anneme akşam çık koşa koşa al gel annemden. hemde otobüsle kucakta yani soğuk sıcak kimi zaman bölündük biz orda kaldık eşim evde. oyyy anlatsam roman olacak. o günlerde kimse yanımda değildi ki şimdi konuşma karışma yorum bildirme hakları olsun..
ama chescakesi guzel dimiMerhaba hanımlar bugün a101e gittim son ihtiyaçları aldım yumurta süt vs dayanamadım limonlu cheesecake de aldım indirimdeydi toplam 16 lira ödedim
kalabalık aile sofralarını çok severim ama dışarıda iftara ben de karşıyım zaten azıcık yiyip doyuyoruz hep israf ziyan oluyor bir de 2 katı fiyatlar ödeniyor ama mecbur gidiliyor birine gitmesen öbürü çağırıyor
iftar bitti şimdi mekanlarda sahur yapmak da moda oldu heryerde iftar menüsü yanında sahur menüsü de var
ama chescakesi guzel dimi
Ben bi ara fena dadanmistim duruldum sukur.
canim annem pendik carsidan alir kuru yufka ozellikle sahurda peynirli borek yapardi cok cok guzel olurdu tavsiye ederimKizlar bisi sorucam
Tabiki gonul isterdiki kendim acip yapim ama 1-2kisiyle yapilcak is degil
Boynumda malum saatlerce oturup acamazdim seneye artik.
Kuruyufkadan bahsediyorum.
Peynircibabada falan satilanlardan aldiniz mi hic?
Yapan teyzeler var sordum tanesine 2 tl dedi.
Pahali degil mi?
Bizde seviyoruz ama bizi gectim oglum cok seviyor
Gece sahurda yiyor
Alsammi napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?