okuyorum.Bol bol ayetel kursi oku. Ve korkunun üstüne git
evet okuyorum.. ama kulağım kapıda eşim gelse artık diye.. arkadaşların konuştuğu günün akşamı asıl çok korkmaya başlamıştım, hatta akşamında eşimin maçı vardı gitti tabi ona demedim korkuyorum diye, o gelene kadar mutfaktan su almaya gitmedim.. kendime çok kızdım saçmalıyorsun kendine geldiye, ama elimde değildi.. ha şimdi daha iyiyim ilk günlere göre de yine de ara ara içim sıkılıyor.. halbuki tek başıma kalırdım, temizlik yapardım, kitap okurdum, örgü örerdim gayette yalnızlık tercihimdi.. bakalım tam anlamıyla geçsin isterim.Bol bol ayetel kursi oku. Ve korkunun üstüne git
Gündüz de sıkıntı yaşıyor musun yoksa sadece gece mi?aslında ben evde yalnız kalmayı çok severim.. ve de kalırım yani. ama son bir aydır biraz korku olmuş bende.. normalde üniversitede de yalnız kalrdım bekar evinde de.. eşim de çok sık dışarda olur kalırım yani.. ama son bi aydır ben de tam anlamadım sebebini tek kalamıyorum, ha kaldığmda da rahat değilim.. rabbm hayra yorsun.. biraz da arkadaşlardan kaynaklandı.. birşeyler anlattılar saçma sapan, o günün akşamı bende olmaya başladı korku..
Kizlar esimlerin sirket iftar yemegi veriyordu her sene
Hemde deniz kenari bir mekanda
Ama hep ziyan oluyordu
Gecen yil esime dedim ki onun yerine soforlere erzak yada 100tl verseniZ dedim
Dinlediler beni gecen yil oyle yaptilar
Biz patronlar esleri falan gittik yemege
8kisi falandik.
O da patronu davet etti diye
InsAllah bu senede oyle yaparlar birileri nasiplenir
Esim almiyo hakkini soforlere veriyor
Oooo böylece eksiye girmeden altının oldu.bereketli olsun inşallah.Kızkardeşim aradı az önce. Bir akrabamız ev hediyesi olarak çeyrek altın vermiş kardeşime bana getirsin diye. Haftaya gelirken getirecekmiş. Geçen hafta da ev hediyesi bir çeyrek gelmişti. O ikisini kuyumcuya götürüp üstünü tamamlayarak 1 ata alayım ben en iyisi haftaya. Böylece kendime verdiğim sözü de tutmuş olurum, hem de eksiye girmem. Süper oldu bu, sanki hissetmişler gibi
Bizim şirket geçen yıl iftar yemeği yaptı. Katılan hiç kimse oruçlu değildi
Bana da hep tuhaf gelmiştir. İşyerimiz bizimde verir yemek tutmadığını bildiğim için bazılarının yadırgarım bende. Hatta kendi tutamadığı günler mecburi giderim o yemek boğazıma dizilir. oysa bütün gün aç duruyorum yani.Benim de etrafımda akrabalarım da dahil öyle insan çok
oruç tutmaz ama her akşam davetlerde
hoş kimsenin ibadeti beni ilgilendirmez
Ama absürd bir durum sanki
Hakikaten valla şaşırdım ben de, bu kadar mı denk gelir. Benim akraba burayı okuyup bana çeyrek mi gönderdi acaba
Canım ince düşünmüş bi kaç gün gidersin napıcan.eşimle ayın 31 i de dahil beraber iftar açamıyoruz.. kendisi geç saatlerde geliyor ve iftarını açıp eve gelir. saat 22.00 yi geçiyor onun eve gelmesi.. tek başıma da olmak istemediğimden 31 ine kadar kayınvalidemlere takılacam.. dün akşam çok ısrar etti, gel buraya aklım sende kalmasın, hem çalışıyorsun falan gereğinden çok yakınlık gördüm. sana özel yemek yapılmıyor bi tabakta senin için konulacak mutlaka bekliyorum dedi.. bu son zamanlarda da evde tek kalmaya biraz korkmaya başladım, sanırım gidecem.. bakalım Allah büyük, söz vermedim ama biliyorum bugün de arar ısrarle gel der..
Bu gece ilk gece diye biraz daha özenerek geçer bizim yarın da kızımı kaldırıcam nasipse onun için özel hazırlanırım. bu gece dolapta böreklerim var onlarda yaparım. yarında kremalı patates yapmayı düşünüyorum kızım çok sever. gerçi lsi yüksek acıktırır diye korkuyorum ama birde yumurta yaparım yanına, bide ayran. misss...bu akşam ilk sahurumuzu yapıyoruz allah kısmet ederse (gerçi ben bi kaç gün tutamam daha ama) eşim için sahur hazırlayacam. sizde neler var sahurda ben kahvaltılık falan koyacam da başka ne hazırlasam acaba.
Biz de eşimle kaçtık ya Bolu'ya birkaç gün. Kızı da kayınvalideme bırakmıştık. Nasıl iyi geldi bize de.elecda sana bir sır vereyim mi
Annemler oğlanı çarşambadan beri aldılar yazlığa gittiler
2 akşam iyi geldi ayrı kalmak
eşimle dışarıda çıktık dün akşam
bir an çocuksuz sorumluluk duygumun olmadığı zamanlara döndüm
Ben kendime yeni gelmişim sanırım
2. çocuk biraz daha bekleyebilir
sadece gece canım. gündüz işteyim, haftasonu yalnızdım mesela temizlik falan yaptım hiç sıkıntı olmadı çok şükür.Gündüz de sıkıntı yaşıyor musun yoksa sadece gece mi?
Gel canım sen bizim tarafa doğruMaaşallah size. ..
Ben daha 2nci ye korkuyorum
Ben hamilelik ile birlikte geçirdiğim süreci düşündükçe geri vazgeçiyorum. Çok zor yahu ne bileyim. 3. yü mümkün değil düşünmem de işte 2. olsa iyi olur diye düşünüyorum. Sonra da diyorum ki bir tane yeter
Bizde 4 sene önce oğlum küçükken 2 günlüğüne kapadokya yapmıştık.nssıl iyi gelmişti. Arada bir yapın yapın.Biz de eşimle kaçtık ya Bolu'ya birkaç gün. Kızı da kayınvalideme bırakmıştık. Nasıl iyi geldi bize de.
Allah sana akıl fikir versin . Aminzor tabi, zor olmaz mı.... hamilelikti, doğumdu bir şekilde geçiyor da, asıl iş ondan sonra başlıyor... doğru dürüst yetiştirmek çok zor.... ama zor olan güzeldir, ben severim zoru... :)
Ben normalde iftar yemeği davetleri çok sever ve de çağırırdım herkes i.
Geçen sene bu vakitlerde hemen ramazan önü iş değiştirdim. Kimseyi çağıranadımvardiyalı olduğu m için.
Ve biraz da denedim. Çağırmasam beni de çağırmadı lar.ve eminim bu sene ben davet etsem. Gene davet edilirşm.
İşte bunu sevmiyorum.
Yani benim çsğırdıkşsrım beni çağırmak zorunda depil ki.bu iftar değil akşam dsvetleri bana göre.
Eşime dedim bu sene kimseyi almayacağım diye.zaten dedi senin çağırdıklsrın fakşr değil.
Fakir olması lazım.
Bende yskınlsrımda fakir bir aile var.
Kadına yardımcı olmak isterim.
Ams eşi uyuşturucu bağımlısı
Para değil de erzak mı vermek daha iyi olur acaba?
Duygular ımı yazmışsın Amin.çok güzel düşünmüşsün canım, vermenin tam zamanı!
verelim, karşılığını kat kat fazlasıyla alacağımıza inanarak verelim.....
verdikçe çoğalacağına inanarak verelim....
bu Ramazan ayında da, alan değil de, veren el olduğumuz için, şükrederek verelim...
ömrümüzün sonuna kadar, veren el olmak için, verelim...
verdiklerine teşekkür etmek için, verelim...
verdiklerimizin bizim olmadığının, bizim sadece aracı olduğumuzu bilerek, verelim.....
verelim, yüzlerdeki tebessümün, bizim ruhumuzda açtıracağı güller için , verelim...
o paha biçilemez huzuru yaşamak, kendini sahipsiz sanan, ümidini kesmek üzere olan yüreklere, sahipsiz olmadıklarını, Allah'ın onlar için, bizi vesile kıldığına inanmaları için, verelim....
herkesin verebilecek bir şeyleri olduğunu bilerek, az çok demeden, bir gülümseme dahi olsa, esirgemeden, bahanesiz verelim...
sebepsiz nasiplenmek için, sebepsiz verelim...
Valla hastalik falan dinlemiyorum yine sizi okumaya giriyorum kk.yabagimlilik yaptiniz bende gogsumun altinda biraz agri var onun disinda iyiyim cok sukur
Geçmiş olsun.Valla hastalik falan dinlemiyorum yine sizi okumaya giriyorum kk.yabagimlilik yaptiniz bende gogsumun altinda biraz agri var onun disinda iyiyim cok sukur
sagol canim evet bobrek taslarim insallah bu sefer kurtulurum tam anlamiylageçmiş olsun canım, neyin var... ben kaçırdım sanırım, böbrek taşların mı zorluyor?
sagolasin noraGeçmiş olsun.
canım aklımdan geçiyordun.. durumun nasıl.. ameliyat ne zaman diye soracaktım ben de.Valla hastalik falan dinlemiyorum yine sizi okumaya giriyorum kk.yabagimlilik yaptiniz bende gogsumun altinda biraz agri var onun disinda iyiyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?