Bence şirket iftarının kendisi absürt. Benim bahsettiğim yemek bir de sadece yönetim kademesineydi. Genel Müdür katılacaksın deyince herkes mecbur gelmek zorunda kalıyor. Boşuna israf yaniBenim de etrafımda akrabalarım da dahil öyle insan çok
oruç tutmaz ama her akşam davetlerde
hoş kimsenin ibadeti beni ilgilendirmez
Ama absürd bir durum sanki
Hakikaten valla şaşırdım ben de, bu kadar mı denk gelir. Benim akraba burayı okuyup bana çeyrek mi gönderdi acabaOooh kismetin geldi iste bak bereketli olsun canim
Nerdesin yahu çok çocuklu ve çalışan, dolayısıyla önünde saygı ile eğildiğim kadın
Dört mücanım ya, toplantıdaydım, sesli güldürdün beni neredeyse... :) çok çocuklu... :))) daha dur şimdilerde 4. yü düşünüyorum, çocuk konusunda, bayanlara akıl sır ermez, lafını doğrular şekilde,ama hamilelik ve doğum zor geldiği için, evlatlık seçeneği daha ağır basıyor, tabi islami hassasiyetler doğrultusunda... :) nasip....
akşam iş çıkışı çocukları alıp parka geçeceğim, arkadaşlarla piknik yapacağız..... çoğu ev hanımı veliler, bana ayak uyduruyorlar, akşam pikniği yapıyoruz iyi mi... :))
benim ramazan ayı çok yoğun geçiyor, iftarda dışarda olmayı ben de sevmiyorum ama, şartlar maalesef... bir daveti ıskalasam, diğerine mecbur kalıyorum... çevre geniş olduğu ve evde herkesi ağırlayamayacağım için , çok özel olanlar dışında, iftar davetini ben de dışarıda vermek zorunda kalıyorum... yoksa ben detr_lelli gibi iftarda evde olmayı daha çok seviyorum....
yarın çok kalabalık bir iftar davetiyle başlıyoruz, bismillah....
Evde yalnız kalmak istemeyip kayınvalidene gitmeyi düşünmen burda benim ayarlarımı bozdu yeminleeşimle ayın 31 i de dahil beraber iftar açamıyoruz.. kendisi geç saatlerde geliyor ve iftarını açıp eve gelir. saat 22.00 yi geçiyor onun eve gelmesi.. tek başıma da olmak istemediğimden 31 ine kadar kayınvalidemlere takılacam.. dün akşam çok ısrar etti, gel buraya aklım sende kalmasın, hem çalışıyorsun falan gereğinden çok yakınlık gördüm. sana özel yemek yapılmıyor bi tabakta senin için konulacak mutlaka bekliyorum dedi.. bu son zamanlarda da evde tek kalmaya biraz korkmaya başladım, sanırım gidecem.. bakalım Allah büyük, söz vermedim ama biliyorum bugün de arar ısrarle gel der..
Ne düşünceli maşallah.eşimle ayın 31 i de dahil beraber iftar açamıyoruz.. kendisi geç saatlerde geliyor ve iftarını açıp eve gelir. saat 22.00 yi geçiyor onun eve gelmesi.. tek başıma da olmak istemediğimden 31 ine kadar kayınvalidemlere takılacam.. dün akşam çok ısrar etti, gel buraya aklım sende kalmasın, hem çalışıyorsun falan gereğinden çok yakınlık gördüm. sana özel yemek yapılmıyor bi tabakta senin için konulacak mutlaka bekliyorum dedi.. bu son zamanlarda da evde tek kalmaya biraz korkmaya başladım, sanırım gidecem.. bakalım Allah büyük, söz vermedim ama biliyorum bugün de arar ısrarle gel der..
Bendw bikaç gün tutamam gibi. B6gun yarınbu akşam ilk sahurumuzu yapıyoruz allah kısmet ederse (gerçi ben bi kaç gün tutamam daha ama) eşim için sahur hazırlayacam. sizde neler var sahurda ben kahvaltılık falan koyacam da başka ne hazırlasam acaba.
aslında ben evde yalnız kalmayı çok severim.. ve de kalırım yani. ama son bir aydır biraz korku olmuş bende.. normalde üniversitede de yalnız kalrdım bekar evinde de.. eşim de çok sık dışarda olur kalırım yani.. ama son bi aydır ben de tam anlamadım sebebini tek kalamıyorum, ha kaldığmda da rahat değilim.. rabbm hayra yorsun.. biraz da arkadaşlardan kaynaklandı.. birşeyler anlattılar saçma sapan, o günün akşamı bende olmaya başladı korku..Evde yalnız kalmak istemeyip kayınvalidene gitmeyi düşünmen burda benim ayarlarımı bozdu yeminleKocam kızımı da alıp gitse biryerlere de evde yalnız takılsam diye hergün adamın gözünün içine bakıyorum valla.
Maaşallah size. ..ya ben de sizin gibiydim, sonradan bir şeyler oldu...:) ikinciye de zor karar verdim, üçüncüye de, ama hepsi isteyerek oldu.... ki öyle evlilik, anne olma hayalleri kuran bir tip değildim... :) eşim karşıma çıkıncaya kadar evlenmeyi bile düşünmüyordum... iş, okul, arkadaşlar, lay lay lom, oh ne güzel.... :) ama şimdilerde ben de şaşırıyorum kendime...
mesela dün akşam bir arkadaş misafirimdi... kızımın yaşında bir kızı var, birlikte öyle güzel oynadılar, öyle güzel sohbet etti ki cimcimeler, bir de kız olmaları hasebiyle, süslü, püslü... daldım bi ara, kızıma baktım ve bundan bir tane daha olsa ne güzel olurdu, diye düşünürken yakaladım kendimi... :)
sağolsun düşünceli davrandı hakkını yiyemem.. ben normalde mesafeliyim o da bilir bunu..Ne düşünceli maşallah.
Biz altı üstü otururken bile
Çok demezzdi validem gel diye.
Bol bol ayetel kursi oku. Ve korkunun üstüne gitaslında ben evde yalnız kalmayı çok severim.. ve de kalırım yani. ama son bir aydır biraz korku olmuş bende.. normalde üniversitede de yalnız kalrdım bekar evinde de.. eşim de çok sık dışarda olur kalırım yani.. ama son bi aydır ben de tam anlamadım sebebini tek kalamıyorum, ha kaldığmda da rahat değilim.. rabbm hayra yorsun.. biraz da arkadaşlardan kaynaklandı.. birşeyler anlattılar saçma sapan, o günün akşamı bende olmaya başladı korku..
Ben hamilelik ile birlikte geçirdiğim süreci düşündükçe geri vazgeçiyorum. Çok zor yahu ne bileyim. 3. yü mümkün değil düşünmem de işte 2. olsa iyi olur diye düşünüyorum. Sonra da diyorum ki bir tane yeterya ben de sizin gibiydim, sonradan bir şeyler oldu...:) ikinciye de zor karar verdim, üçüncüye de, ama hepsi isteyerek oldu.... ki öyle evlilik, anne olma hayalleri kuran bir tip değildim... :) eşim karşıma çıkıncaya kadar evlenmeyi bile düşünmüyordum... iş, okul, arkadaşlar, lay lay lom, oh ne güzel.... :) ama şimdilerde ben de şaşırıyorum kendime...
mesela dün akşam bir arkadaş misafirimdi... kızımın yaşında bir kızı var, birlikte öyle güzel oynadılar, öyle güzel sohbet etti ki cimcimeler, bir de kız olmaları hasebiyle, süslü, püslü... daldım bi ara, kızıma baktım ve bundan bir tane daha olsa ne güzel olurdu, diye düşünürken yakaladım kendimi... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?