Araba termusu al 13 saatlik yola goturdu ablamlar hic sorun olmadi.difriz de dondur ternusa koy icinde buz torbalari oluyor hic birsey olmadan giderGünaydın kızlar biz de kurbanı kestirdik ama farklı şehirdeyiz arabayla donucez haftasonu. Kendi etleri mızı sizce nasıl goturebilirim kavurma yapıp öyle götürmeyi planlıyorum. Burda dondurmam yolda cozulurse diye korkuyorum
.... fikirleri aliyim:)))) yolumuz uzun
Buzluga koy yarina kadar donar hic bir sey olmaz buzu bile cozulmez 3-4 satteBizde bugün kestik. Yarın sabah dönücez. 3 -4 saatlik yol. Bende sorayım,bu gece dondurucuya atsam ,gidene kadar çözülürmü
Allah allah.Evet birde zaten yarısı makinenin içinde kalıyor. Çekmeden önce tartıyorlar, çektikten sonra tartmıyorlar. Söyleyincede bizde bu şekilde oluyor diyorlar. Biri ikisi değil buradaki kasapların hepsi böyle.
Cok mantikli benimde aklimda bulunsun saol cnmBenim yola giderken ya duduklu tencereye buzluktaki yiyecegi koyar kapagibi kapar ya da bildigimiz ev termusuna koyup kapagini kapatir buzu bile.cozulmez saatlerce vozulmadan goturur
Ben de evime gitmek istiyommm. ...... hele normalde calisinca tatillerde de hep bi yerde oluyoruz artık evimi özlüyorum evimde hiç kalmadığım icin..Bende domates gormekden baydim.
Uzun bir sure gormek istemiyorum.
Sifir masrafla kapadim bugunude.
Esimin aldigi domates ve ekmek var sadece masraf olarak.
Ya eşim gunduz evdeyken aldirim dedim.Domatesleri baska zmana erteleseydin keske cok yorucu geciyor etlerle ugrasmaktan kollarim kas yapti
Son zmanlarda kumbarami ihmal ettim dur gidip 10 tl atayim icine bari
Ev rahatligi baska tabikiBen de evime gitmek istiyommm. ...... hele normalde calisinca tatillerde de hep bi yerde oluyoruz artık evimi özlüyorum evimde hiç kalmadığım icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?