Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde bugün kestik. Yarın sabah dönücez. 3 -4 saatlik yol. Bende sorayım,bu gece dondurucuya atsam ,gidene kadar çözülürmü

Araba termusu al 13 saatlik yola goturdu ablamlar hic sorun olmadi.difriz de dondur ternusa koy icinde buz torbalari oluyor hic birsey olmadan gider

Evet birde zaten yarısı makinenin içinde kalıyor. Çekmeden önce tartıyorlar, çektikten sonra tartmıyorlar. Söyleyincede bizde bu şekilde oluyor diyorlar. Biri ikisi değil buradaki kasapların hepsi böyle.
Allah allah.
Ben evde tartıp yolladım yani hesap yapmam ama nekadarlik kiymalik ayirmisim diye esimde bilmiyodu
Sonra esim dedi sukadarlik kiyma cikti dedi.
Dogru yani.
Demek kasaplar tuhaf tuhaf degisikler.
Bizimki tanidik kasap.

Kızlar buzlukda dondurunca guzel de paketlenirse(öncelik termoslardan tabi)
6-7saat gider diye dusundum.

Esim trabzondan buraya(istanbula) arabayla getirdi bir sene(kiyma cektirtmis birazini hatta) normal buyuk posete koymus
Cözülmustu tabiki buzu ama gayet iyi durumdaydi.

Sağolun,öyle yapayım bende. Hava sıcak diye tereddüt ettim ama yol çok uzak değil.
Düdüklü fikri çok iyi oldu buraya gelirken dolaptakileri getiriyorum çok kalacaksam. Evdede biri 8,diğeri 6 lt lik düdüklüm var. İyi iş görür o zaman

Kızlar biz araba içi buzdolabı aldık etleri poşetleyıp donduruyoruz sonra o dolaba koyup prizi çakmak kısmına takıyoruz
Hiç buzu çözülmeden gidiyoruz
BİM'den aldım gecen yıl
Memnunum

Bende domates gormekden baydim.
Uzun bir sure gormek istemiyorum.
Sifir masrafla kapadim bugunude.
Esimin aldigi domates ve ekmek var sadece masraf olarak.

Bende domates gormekden baydim.
Uzun bir sure gormek istemiyorum.
Sifir masrafla kapadim bugunude.
Esimin aldigi domates ve ekmek var sadece masraf olarak.
Ben de evime gitmek istiyommm. ...... hele normalde calisinca tatillerde de hep bi yerde oluyoruz artık evimi özlüyorum evimde hiç kalmadığım icin..

Domatesleri baska zmana erteleseydin keske cok yorucu geciyor etlerle ugrasmaktan kollarim kas yapti
Son zmanlarda kumbarami ihmal ettim dur gidip 10 tl atayim icine bari

Domatesleri baska zmana erteleseydin keske cok yorucu geciyor etlerle ugrasmaktan kollarim kas yapti
Son zmanlarda kumbarami ihmal ettim dur gidip 10 tl atayim icine bari
Ya eşim gunduz evdeyken aldirim dedim.
Kilosuda 1tl olan bir yer var ordan aldirdim.
Bide halilari falan serdim sil ser.
Aman ya yine yoruldum.

Ben de evime gitmek istiyommm. ...... hele normalde calisinca tatillerde de hep bi yerde oluyoruz artık evimi özlüyorum evimde hiç kalmadığım icin..
Ev rahatligi baska tabiki
Benim esimde tutturdu yarin eregliye gidelim diye
Köylüleri bisileri var ben tanimiyorum hic gormedim illa gidelim diyo
Ya tanimadiğım insanlarin evinde ben napim nasil kalicam.
Napcami sasirdim.
Gelmicem diyorum yuzu dusuyo
Hayir gorseydim bi nasil insanlar,neler,kimler nereye gittigimi bilmiyorum.

Bakalım nolcak.

Eregliyide pek severim oysa ama gezmelik severim.

Bencede evlerinize gidin
Ben bekarim ablam ve erkek kardesim evliler bayram dolayisiyla bizdelerdi 4 cocuk evin altini ustune getirdiler isyan bayragi cekecektim bulasik yikamaktan,evin daginikligibi toparlamaktan mahvoldum
Sukur bugun herkes evlerine dagildi kepler havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…