Hem insanın eli alışıyor, hemde ramazanın bereketi diyelim Maşallah ellerine sağlık canım.tesekkurler canım. Valla ben bile şaşırdım kendime. Ocakta üç tencere yemek pişiyordu yarim saat içinde
Evet ramazan bereketi bariz belli.oluyor maşşallah :)Hem insanın eli alışıyor, hemde ramazanın bereketi diyelim Maşallah ellerine sağlık canım.
Neden olmasın canım. Hatta buzluğa koyabilirsin bir hafta falan sonrada çıkartırsın değişiklik olur.Kızlar mesela bu aksam mantar tavuk sote yaptim yaa. Yemekten kaldi ama yarin aksam aynı yemegi degil de farkli yemek yaparim bu kalan yemegi bi sonraki aksam ısıtsam olur mu. Yani bi gun arayla tuketsek. Ramazan ya ard-arda aynie yemegi yedirmek istemiyorum eşime.. size sorayim dedim
Sagol canimSümela Maçka da.eşimin memleket i.ben gidip gördüm.
Ama gerçekten mahfetmiş insanlar.
Tr lelli baya baya güzel bir program mış bayıldım ben.şimdiden iyi güzel gezmeler.
Ayder i de ben merak ediyorum çokça...
Tatbakdan kuruyemis harici baska birsey almiyorum bende.Bende bugun iş çıkışı çarşıya gittim.
Eşim kokulu taştan çiçek yapıyor ek iş emzik Vs.
Siparişi vardi eksiklerini aldım 25 tl
Lcw da n oğluma çorap 20 tl
Tatbaka uğradım kuruyemiş baklava aldım 55 tl
Baklavasını bozmuş tatbak Hiçç beğenmedim.
Kiraz aldım 5 tl
Adam bşr övdü bir övdü kirazlar ı
Kırmızıydı.oruçtum bakamadım.
İftardan sonra baktım resmen vişne satmış bana.adi adam.
Benim bugunkü harcamam 107.5 tl
Amin canim insAllah.tr_lelli canım rabbim gönlüne göre versin insallah en kisa zamanda çözülür ev sorunu sen de ve o ihtiyacı olan ailelerde feraha kavuşur insallah
Herkese hayırlı sahurlar olsun inş...Herkese hayirli sahurlar nasil uyucam bakalim gunduzde kestirdim biraz.
Gunduz uyumayi ozlemisim ama.
Oglumun okula gitmeyince gunum bolunmedi neguzel uyudum bi ara.
Eskide hep gunduz 2 saatde olsa uyurdum
Ozlemisim
Kısmetini kapatma öyle almiycam diye ne güzel gelmiş güle güle tak @limonlutarcinlikek
tr_lelli ortadan kaybolduğunda ya gezmeden ya temizlikten çıkar hala Öğrenemediniz kizlar
ayy guldurdun beni
Oglumu okula yollamadim 15 kisi gelmemis dersler bos geciyor dedi.
Bakiyorum bisi isledikleri yok
Hemde oruclu.
Ben oglumu 12.30gibi evden cikip okula birakiyorum
Annem.ust katimda oturuyor.
Benim evden cikis saatimi biliyor
Kesin yine gezicek bu yada gezmeye meyilli tipim var ondami gezentiyim diye hazirlanir merdivende bekler.
Bakarim annem.
Hayirdir? Derim.
Yaa sen simdi dolanirsin bende senle az hava alim der.
Bugunde saat 12.30da kapim caldi.
Baktim annem
Elinde cantasi ceketi eee gec kalmadinizmi cikmadiniz dedi
Beni aldi bir gülme
Bizi bekliyomus garibim gezmek icin.
Valla bugun okula falan cikmiyoruz benimde halim ortada camasir suyundan orucum bozulmaz ins. Dedim
Ozamam markete gidim gelim bari dedi boynu bukuk gitti.
:)
Çok komik ya çok tatlı Allah esirgesin annenizi.benim annem de bir hoş sohbettir dün yolcu ettim şimdiden özledim.annen kaç yaşında canım benim annem 53yaşında ama 120kilo var gıpta ettim size maşallah keşke benim annem de zayıf olsada gayy guldurdun beni
Oglumu okula yollamadim 15 kisi gelmemis dersler bos geciyor dedi.
Bakiyorum bisi isledikleri yok
Hemde oruclu.
Ben oglumu 12.30gibi evden cikip okula birakiyorum
Annem.ust katimda oturuyor.
Benim evden cikis saatimi biliyor
Kesin yine gezicek bu yada gezmeye meyilli tipim var ondami gezentiyim diye hazirlanir merdivende bekler.
Bakarim annem.
Hayirdir? Derim.
Yaa sen simdi dolanirsin bende senle az hava alim der.
Bugunde saat 12.30da kapim caldi.
Baktim annem
Elinde cantasi ceketi eee gec kalmadinizmi cikmadiniz dedi
Beni aldi bir gülme
Bizi bekliyomus garibim gezmek icin.
Valla bugun okula falan cikmiyoruz benimde halim ortada camasir suyundan orucum bozulmaz ins. Dedim
Ozamam markete gidim gelim bari dedi boynu bukuk gitti.
:)
Rize bezi satış ve üretim yeri ne güzeldi karşısında çay fabrikası var orayıda gezin.çayelinde Hüsrev var bi gidin kuru fasulye yiyin. Çok özledim oraları1.Gün 7 Temmuz 2017 Cuma
22.00 hareket saati
2.Gün 8 Temmuz 2017 Cumartesi
Amasya Kahvaltı (extra)
*Kral Kaya Mezarları
*Amasya Minyatür Müzesi (ücretli 5₺)
*Amasya Darüşşifası (Sabuncuoğlu Şerefeddin)
*Ferhad ve Şirin Müzesi (ücretli 5₺)
*Hazeranlar Konağı (ücretli 5₺)
*2.Bayezıd Camii(öğle namazı)
*Amesya Mutfağı vb (öğle yemeği extra)
*Samsun'a hareket (115 km)
*Baruthane-Amazonlar -Batı park -Amisos Tepesi
*Konaklama ve akşam yemeği otelde (Panaroma Damla Hotel)
3.Gün 9 Temmuz 2017 Pazar
Otel kahvaltı ve Ordu'ya hareket
Ünye (Panoramik)
Boztepe (Teleferik)
Giresun Kalesi (Topal Osman Anıtı)
(Öğle namazı)
Ayasofya Camii
Trabzon Atatürk Köşkü (Ücretli 5₺)
Konaklama Ve akşam yemeği otelde
(Arsen otel)
4.Gün 10 Temmuz 2017 Pazartesi
-Otelde kahvaltı ve Çaykara'ya hareket
-Sürmene Bıçak Fabrikası
-Of Çay Fabrikası ziyareti
-Uzungöl (Öğle Namazı)
-Fırtına Deresi Rafting & Zipline
-Ayder Yaylası
-Konaklama Ve akşam yemeği otelde
(Ayder Ümit otel)
5.Gün 11 Temmuz 2017 Salı
-Otelde kahvaltı
-11.00'da Trabzon'a hareket
-Rize Bezi Atölyesi (öğle namazı)
-Trabzon Boztepe
-Vakfıkebir İslamoğlu Alışveriş
-Perşembe sahil yolu Yason Burnu
-Yalıköy Pelitdibi Gün batımı ve Final
21.00 Fatsa dan Gebze'ye hareket..
6.Gün 12 Temmuz 2017 Çarşamba
07.00 de istanbul'a varis tur bitimi
ÖNEMLİ=Sümela Manastırı 2018 sonuna kadar kapalı olduğunda programdan çıkarılmıştır.Amasya Kral Kaya mezarlarına coğrafi risklerden dolayı isteyen misafirlerin çıkmasına müsade edilecek,panoramik anlatım yapılacaktır.18 Yaş altı,65 yaş üstü,
Şehit ve gazi yakını olan TC vatandaşları müze ve ören yerlerine ücretsiz girer.18 Yaş üstü misafirler Müzekartları ile ücretsiz geçiş yapabilirler.Tur esnasında rehber gerekli gördüğü durumlarda değişiklik yapabilir.
Kizlar bizim guzergah bu
En cok merak ettigim sümelayi goremicem icin uzgunum ama
2.100 idi fiyati 500tl birden artmis.Herkese hayırlı sahurlar olsun inş...
tr_lelli lykıa bana biraz fazla pahalı geldi bu arada çok teşekkür ederim yazdığın için.
Innvista hotel i seçtik antalya belekte, kurban bayramında orada olacağız inş.
Bende ilk gün oruç tuttum bugünden itibaren tekrar başlıyorum malum günlrr geçtii.
Bu ay kasa kiralamayı düşündüm ama yok onu yine erteliyorum agustosa artık. Çünkü tatil rezervasyonu yaptırdım ve kk nı kullandım çok elim gitmedi aylardır nakit harcama yapıyordum.
Allah kavustursunÇok komik ya çok tatlı Allah esirgesin annenizi.benim annem de bir hoş sohbettir dün yolcu ettim şimdiden özledim.annen kaç yaşında canım benim annem 53yaşında ama 120kilo var gıpta ettim size maşallah keşke benim annem de zayıf olsada g
Rize bezi satış ve üretim yeri ne güzeldi karşısında çay fabrikası var orayıda gezin.çayelinde Hüsrev var bi gidin kuru fasulye yiyin. Çok özledim oraları
Aminnn canim umutla duayla.Günaydın kizlar
Hepimiz için çok güzel bi gün olsun inşallah
Güzel haberler alalim
Amin canım hepimizin gönlündeki bir bir olsun.
Günaydın kızlar
tr_lelli program çok güzel. Ancak sümelanın olmaması gerçekten de büyük eksiklik. İnşallahbaşka zaman görebilirsiniz.
@gulfemhatun bana bu şekilde çok iş geliyor. Zamanında aldım da. Güzel paralar da kazandım. O işlerde ayarladık bi şekilde. Eşimle oğlumda geldi benimle. Oğlum küçüktü.
Bu iş için yılın 4 ayını evimden uzakta geçirecektim. Oğlum okula gidiyor. Gelemez. Ben biraz evcimen bir kadınım. Çekirdek ailemizde birbirimize çok düşkünüz.
Eşimle oturduk konuştuk. Çok şükür evimiz var. Arabamız var. Birikmiş paramız var. Kazancımız da iyi. Gerek Yok dedik. İleri de yüne gelir bu işler. Çünkü ( övünmek için yazmıyorum) alanımda oldukça iyi olduğuma inanıyorum. Tanınan biriyim. O yüzden şimdi oğlum küçükken onun zamanından çalmak istemedim. Para her zaman gelir ama oğluşumun çocukluğu bir daha gelmez.
Yani öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?