Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar mesela bu aksam mantar tavuk sote yaptim yaa. Yemekten kaldi ama yarin aksam aynı yemegi degil de farkli yemek yaparim bu kalan yemegi bi sonraki aksam ısıtsam olur mu. Yani bi gun arayla tuketsek. Ramazan ya ard-arda aynie yemegi yedirmek istemiyorum eşime.. size sorayim dedim

Neden olmasın canım. Hatta buzluğa koyabilirsin bir hafta falan sonrada çıkartırsın değişiklik olur.

Sagol canim
Tatbakdan kuruyemis harici baska birsey almiyorum bende.
Kurabiyesi tatlisi pastasi feci durumda cok bozmuslar.
tr_lelli canım rabbim gönlüne göre versin insallah en kisa zamanda çözülür ev sorunu sen de ve o ihtiyacı olan ailelerde feraha kavuşur insallah
Amin canim insAllah.

Herkese hayirli sahurlar nasil uyucam bakalim gunduzde kestirdim biraz.
Gunduz uyumayi ozlemisim ama.
Oglumun okula gitmeyince gunum bolunmedi neguzel uyudum bi ara.

Eskide hep gunduz 2 saatde olsa uyurdum
Ozlemisim

Herkese hayirli sahurlar nasil uyucam bakalim gunduzde kestirdim biraz.
Gunduz uyumayi ozlemisim ama.
Oglumun okula gitmeyince gunum bolunmedi neguzel uyudum bi ara.

Eskide hep gunduz 2 saatde olsa uyurdum
Ozlemisim
Herkese hayırlı sahurlar olsun inş...
tr_lelli lykıa bana biraz fazla pahalı geldi bu arada çok teşekkür ederim yazdığın için.
Innvista hotel i seçtik antalya belekte, kurban bayramında orada olacağız inş.

Bende ilk gün oruç tuttum bugünden itibaren tekrar başlıyorum malum günlrr geçtii.

Bu ay kasa kiralamayı düşündüm ama yok onu yine erteliyorum agustosa artık. Çünkü tatil rezervasyonu yaptırdım ve kk nı kullandım çok elim gitmedi aylardır nakit harcama yapıyordum.

Kısmetini kapatma öyle almiycam diye ne güzel gelmiş güle güle tak @limonlutarcinlikek

tr_lelli ortadan kaybolduğunda ya gezmeden ya temizlikten çıkar hala Öğrenemediniz kizlar
Çok komik ya çok tatlı Allah esirgesin annenizi.benim annem de bir hoş sohbettir dün yolcu ettim şimdiden özledim.annen kaç yaşında canım benim annem 53yaşında ama 120kilo var gıpta ettim size maşallah keşke benim annem de zayıf olsada g
Rize bezi satış ve üretim yeri ne güzeldi karşısında çay fabrikası var orayıda gezin.çayelinde Hüsrev var bi gidin kuru fasulye yiyin. Çok özledim oraları

Günaydın kızlar
tr_lelli program çok güzel. Ancak sümelanın olmaması gerçekten de büyük eksiklik. İnşallahbaşka zaman görebilirsiniz.

@gulfemhatun bana bu şekilde çok iş geliyor. Zamanında aldım da. Güzel paralar da kazandım. O işlerde ayarladık bi şekilde. Eşimle oğlumda geldi benimle. Oğlum küçüktü.
Bu iş için yılın 4 ayını evimden uzakta geçirecektim. Oğlum okula gidiyor. Gelemez. Ben biraz evcimen bir kadınım. Çekirdek ailemizde birbirimize çok düşkünüz.
Eşimle oturduk konuştuk. Çok şükür evimiz var. Arabamız var. Birikmiş paramız var. Kazancımız da iyi. Gerek Yok dedik. İleri de yüne gelir bu işler. Çünkü ( övünmek için yazmıyorum) alanımda oldukça iyi olduğuma inanıyorum. Tanınan biriyim. O yüzden şimdi oğlum küçükken onun zamanından çalmak istemedim. Para her zaman gelir ama oğluşumun çocukluğu bir daha gelmez.
Yani öyle işte...

2.100 idi fiyati 500tl birden artmis.
Clup TARHAN a gidicez bizde sanirim baya buyuk alani tatil koyuymus zaten yorumlarda sakinligi sevenler icin falan yaziyor yani benim icin :)
Ben havuz basinda uzanim oyle yiyip icip yatim aksam yuruyim seviyorum.

Allah kavustursun

Benim annemde 53 yasinda
Ama 62kilo
65di 3 kilo verdi.
Kalori hesapliyo gunduz aksam tatli yiyormus babam soyledi bana
Bakma gunduz yemiyo aksam tatlilari goturuyor dedi :)
Cok kafa dengidir kanka diyorum hep anne diyince bakmicak artik nerdeyse cok alisti.
Bakalim canim not ettim ilk defa gorucem sevecegime eminim.
Cunki esimde bende karadenizliyiz
Ben her sene zaten gidiyorum gitmeden duramiyorum.
Boyle hani bisi yapmassin eksik kalir ya oyle gitmesem eksik kaliyor sanki.
1 haftada olsa mutlaka gidiyorum.
Günaydın kizlar
Hepimiz için çok güzel bi gün olsun inşallah
Güzel haberler alalim
Aminnn canim umutla duayla.
Günaydın herkese

tr_lelli Rabbim gönlüne göre versin
Amin canım hepimizin gönlündeki bir bir olsun.

Ne denir ki ?
Allah eşinizle ve çocuğunuzla sağlıklı uzun yıllar nasip etsin

Günaydın
Esimi yolladim
Kuzuda uyuyo oglene kadar ellemiyorum okulada gitmiyor artik.
Dun mutfagimi bitirdim aksam camini sildim.
Bugun oturma odami halledicem.
Koltuklarin yastik kiliflari, ortuleri,tül,cam, unite ic dis,koltuk altlari sandiklari vs ic dis temizlicem.
Boyle oda oda gidince yormuyor beni.
Yatak odasinda epey isim var orayi sona birakicam.

Yemek yapicam bugun.
Karniyarik pilav yapicam
Corbamda var.

Eder Ramazan 6.gün.

Ayy tr_lelli sen ev işlerini yazınca bi koşu eve gidip iş yapasım geldi
Oda oda kolay oluyor gerçekten
iftara kadar ne yaparsam yaptım
sonrası rehavet

Buzlukta patlıcanım var
Musakka ya da karnıyarık yapacağım
yanına pilav ve cacık
çorba benimde var
eşim dün akşam kadayıf almış tatlı da var
ohh mis

bende işyerinde imsakiye çiziyorum
geçip gidiyor
Gözümde büyütüyorum her sene boşuna

selam hanımlar.. ben de iş yerine geldim işlerimi hızlıca hallettim şimdilik:) bahsettiğim gibi dün akşamdan mantar tavuk sote, bulgur pilavı, çorba hatta cacık bile var.. eşime sabah sordum ne yapayım akşam ne istersin, o kadar yemek kaldı yeriz onları özel birşey yapma dedi haa biraz soslu makarna yaparsan yanına o da olur dedi. çok iyi oldu benim için yemeklerim var yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…