- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
A ne güzelmis çalışanlara öyle güzellikler yapilmasi güle güle alışveriş yapinmerhaba hanımlar
@elecda bende senin gibi bu ay karta dokunmak istemiyorum şimdi sıfırlayacağım ve kullanmayacağım.Kıyafet alışverişi falan da yapmayacağım herşey var çok şükür eksiğimiz yok.
Eşim kurumsal bir markette müdür,personeller için ayrı bir katalog çıktı epey indirimli ürünler var biraz alışveriş yapacağız eksikler ve stoklar için.Başka harcamamız olmaz inşallah bu ay
Hadi bakalım beraber başlayalım bu işe
Eşime söylesem o da harcama yapmasa karttan iyi olacak.Bizimde kalanı çekmemiz lazım yakınımızda atm yok çünkü.Hadi inşallah becerebilirizMaaşım yattı. Ev kredisini, kredi kartını ve ihtiyaç kredisini yatırdım. Kasaba uğradım. 176 TL tuttu. Bakıcı ablanın maaşını çektim. Yarın da kalan tutarı çekip eve koyacağım
Çok sağol canım yeni başladı bu ikinci oluyor dönem dönem yapacaklar sanırım stok yapmalıA ne güzelmis çalışanlara öyle güzellikler yapilmasi güle güle alışveriş yapin
Canım sizin oralarda et ucuz mu biraz bsns mı öyle geldi.Eşim 2 kg kuzu eti kemikli, yarim kilo dana eti,1 kg kıyma 1 kgdan fazla da kavurma almis 210 tl ye..ha bi de pide ekmek almış 6 tane. aksam yemegim olduğu için eşimle.etleri yemeklik olarak ağırdık poşetlerdik. Ekmekleri de böldük poşetledik. Dolabımin üst buzluk kısmı.doldu. bizi uzun sure götürür.. allah herkesin evine bereket koysun insallah..
Çok başarılı sın bravoMerhaba hanımlar bugün pazarda 5 tl harcadım başka harcamam yok
Ahahaha çok güldüm ne fena olmuşsundur :)Kapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Bi baktım karşımda davuluyla davulcu
Merhaba ben ramazan davulcunuz dedi
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd
canım aslında kilo 35 ti ama zam gelmis.40 tl olmuş. Sizin oralarda ne kadar ??kavurmanın kilosunu da 65 e almış.Canım sizin oralarda et ucuz mu biraz bsns mı öyle geldi.
Güle güle sağlık la yiyin canım. Bereketli olsun.
Bizim buralarda kıyma 35 40 et de 46 50 civarı.canım aslında kilo 35 ti ama zam gelmis.40 tl olmuş. Sizin oralarda ne kadar ??kavurmanın kilosunu da 65 e almış.
Çok güldüm valla eşin diye Allahtan farklı açmamışsın kapıyı tam komedi olurdu:))Kapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd
Iftara geleydin bıyır diyip istek parca caldiraydin yaKapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?