Küçük Düşün Büyük Olsun!

A ne güzelmis çalışanlara öyle güzellikler yapilmasi güle güle alışveriş yapin

Hadi bakalım beraber başlayalım bu işe

Maaşım yattı. Ev kredisini, kredi kartını ve ihtiyaç kredisini yatırdım. Kasaba uğradım. 176 TL tuttu. Bakıcı ablanın maaşını çektim. Yarın da kalan tutarı çekip eve koyacağım
Eşime söylesem o da harcama yapmasa karttan iyi olacak.Bizimde kalanı çekmemiz lazım yakınımızda atm yok çünkü.Hadi inşallah becerebiliriz

A ne güzelmis çalışanlara öyle güzellikler yapilmasi güle güle alışveriş yapin
Çok sağol canım yeni başladı bu ikinci oluyor dönem dönem yapacaklar sanırım stok yapmalı

Eşim 2 kg kuzu eti kemikli, yarim kilo dana eti,1 kg kıyma 1 kgdan fazla da kavurma almis 210 tl ye..ha bi de pide ekmek almış 6 tane. aksam yemegim olduğu için eşimle.etleri yemeklik olarak ağırdık poşetlerdik. Ekmekleri de böldük poşetledik. Dolabımin üst buzluk kısmı.doldu. bizi uzun sure götürür.. allah herkesin evine bereket koysun insallah..

Canım sizin oralarda et ucuz mu biraz bsns mı öyle geldi.
Güle güle sağlık la yiyin canım. Bereketli olsun.

canım aslında kilo 35 ti ama zam gelmis.40 tl olmuş. Sizin oralarda ne kadar ??kavurmanın kilosunu da 65 e almış.
Bizim buralarda kıyma 35 40 et de 46 50 civarı.

Ben bayadır almıyor dum kurbandan kıymam var daha et yeni bitti
Bizim evde fazla tüketilmiyor kırmızı et o yüzden.
2.5 mu 4 kg mı ne kıyma çektirdim geçen kurbanda..ama fşyatlara mutlaka bakarım gitrikçe.

Kapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Bi baktım karşımda davuluyla davulcu
Merhaba ben ramazan davulcunuz dedi
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd
Çok güldüm valla eşin diye Allahtan farklı açmamışsın kapıyı tam komedi olurdu:))

Kapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Bi baktım karşımda davuluyla davulcu
Merhaba ben ramazan davulcunuz dedi
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd
Iftara geleydin bıyır diyip istek parca caldiraydin ya

Aiyy sofradan kalktik bulasiklari hallettim
Oglum banyo yapti derken babam geldi kahve icmeye
Kahve yaptim simdi gitti.
Uzandim direk.
Gece sigara boregi kizarticam sardim hazirladim.

Kasaba gitmeme yine gerek kalmadi annem kiymayla geldi var falan dedim ama 5 paket getirdi yine.
Kadinin bogazindan gecmiyor vicdanini yidigim.

Esime kaynanan sana nelerle bakiyo bah hele dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…