altın 143 dolar 3,53Vuuu ne kadsr ki?
Ben 2 gram almayı düşünüyorum da altın.
Harika olmuş cnm çok sevindim sizin adınızaGunaydin kizlar
Bugun son is gunum. Icerde de senelik iznimden kalan 10 gun var onu kullanip cikis yapacaklar. Yarinda gelirim esyalarini toparlarim.
Oruc tutmaya basladim gene
Halsiz ruhsuz yorgun hissediyorum kendimi.
Bugun icin ne yemek yapacagimi hic bilmiyorum. Dun hamir alip gozleme gibo yaptim iftarda iyi oldu bu aksama ne yaparim bilmiyorum.
Haftaya iftara misafir cagirmaya baslarim
Oncesinde temizlik yapmam lazim
Bakalim isten sonra evde yogun isler beni bekler.
Extra odeme yapmamiz lazim bu ay bi tane cek almistik veemjstik biryere karsiliksiz gibi oldu. Yazilmis cek onu avukata vericez bakalin ne yapabiliriz diye ama cekin tutarini odememiz lazin. Bu biraz stres yapti bizde.
Birde isten cikiyorum diye dun sirket patronlarimizdan biriyle konustum. O onceki iftara gelmemisti.
Bizde 5 patron var. 2 si daha yetkili
Onceki gunki iftara 2 tanesi gelmisti birde genel mudurumuz (eski mudurum) benim mudurum ofis arkadaslari falan 15 kisiydik.
Yemekte benim icin cok guzel konustular onure ettiler beni sagolsunlar mutlu oldum
Dun gelemeyen patronla gorustum gelmediniz diye. Sonra muhabbet ettik biraz bundan sonraki hayatimiz ile ilgili.
Kendisi fethiyede yer almisti butik otele cevirdi baskasi isleriyordu orayi.
Beni de gonderirsiniz artik 1 hafta 10 yilin hatrina dedim. Olur dedi. Konaklamanizi karsilarim dedi. Tarihi bildir ayarlarim dedi.
Bu iyi haberdi esime de soyledim bayramdan sonra gideriz fethiyeye.
Zaten kurbandan sonra da fethiyede olacagiz tatil ayarlamistik.
Kisaca dun gunu 1 iyi bir kotu haberle bitirdik
çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.Hayırlı cumalar kızlar,
Bir süredir hasta yatıyorum. Grip, soğuk algınlığı derken son bir haftayı çok ağır geçirdim. Aile hekimi alt sokağımızda bugün bir uğrayıp görüneyim diyorum. Hazır gitmişken ehliyeti yenilemek için sağlık raporunuda alırım, o da aradan çıkmış olur
Elektrik faturamın son ödeme tarihi gelmiş. 65 TL onu ödemem lazım. Otomatik ödemeye veremiyoruz, internetten yatıramıyoruz.İyice sinir olmaya başladım bu elektrik idaresine
Pazar alışverişi yapılacak, kasaptan kıyma alınacak, faturalar yatırılacak. Bol harcamalı bir gün olacak benim için.
geçmiş olsunsempatik_kiz dün aklımdan geçmiştin bayadır yazmadın diye?
çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun canım,faturaları internet bankacılığı ile yatırıyoruz bizHayırlı cumalar kızlar,
Bir süredir hasta yatıyorum. Grip, soğuk algınlığı derken son bir haftayı çok ağır geçirdim. Aile hekimi alt sokağımızda bugün bir uğrayıp görüneyim diyorum. Hazır gitmişken ehliyeti yenilemek için sağlık raporunuda alırım, o da aradan çıkmış olur
Elektrik faturamın son ödeme tarihi gelmiş. 65 TL onu ödemem lazım. Otomatik ödemeye veremiyoruz, internetten yatıramıyoruz.İyice sinir olmaya başladım bu elektrik idaresine
Pazar alışverişi yapılacak, kasaptan kıyma alınacak, faturalar yatırılacak. Bol harcamalı bir gün olacak benim için.
Güne katılmak çok iyi oluyorkızlar biz arkadaşlarla gün yapmayı planlıyoruz.. şuanda 3 kişi tamamız. bi arkadaştan haber bekliyoruz. 4 olacaz. az kişi olalım da sıkılmayalım dedik. devam etmek istersek yine aynı kişiler döndürürüz tekrar dedik. ayda 250 tl, maksat bi çeyrek alınsın dedik. benden çıktı fikir, bi arkadaşım gebe kaç ay sonra ücretsiz izine ayrılacak onun için de ufak birikim demek. bakalım 4. arkadaşımızda bi dönse bize netleştirecez de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?