- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Zaten para biriktirmenin en iyi yolu o parayi unutmak.bende hafta içifarklı bir bank
Bende hafta içi farklı bir bankadan bir TL hesabı daha açıp içine 200 TL yatırcam. Bundan sonra o karttan harcama yapıcam ve diğer hesabı sadece birikim amaçlı kullanıcam.Yani para yatırılıp unutulacak. Biraz elim rahatlarsa birde altın hesabı açarım ziraatten...
Kasımda benimde 2300 TL gün param gelecekti. Benimde bilezik alma niyetim vardı ama annem çalınır vs bankaya at ve dokunma dedi. Banada mantıklı geldi. Bu yüzden en iyisi her türlü yatırımı bankada yapmak. Sadece bir kaç hediyelik çeyrek alıp evde tutucam.Zaten para biriktirmenin en iyi yolu o parayi unutmak.
Bende kumbaraya atiyorum acinca altin alacagim.elimde olsun singir singir sayayim daha gaza gelirim bankadan altin hesabida olabilir ama elim degsin istiyorum
Gerci boyle.plan yapiyoruz insallah hesapta olmayan bir gider cikmaz
Eğer kazancınız iyiyse ve bu para sizi zorlamayacaksa ben sizin yerinizde olsam ailecek giderdim. Çünkü para biriktirmek kadar anı biriktirmekte önemli.Merhaba kızlar
Bayram'ın 1. Gününden beri hiç para harcamadım. Annemdeyim. Bi hesap yaptım. 400 lira kenar koyabiliyoruz ancak. Öteki ay daha iyi olur durum. bu ay 4500 kart ödedik. Zaten 2700 TL kredi ödüyoruz. Faturalar va derken ancak bu kadar oluyor
Kızlar size sormak istediğim birşey var. Hayatta parasal konularda önceliğiniz nedir. Biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz. Seyahat giderlerimiz bazen bayağı yüklü oluyor.
Yıllardır evde değişmesi gereken eşyalar var. Onları ha bugün ha yarın diye erteledik.
Şimdi ben Bi Uzakdoğu ülkesinden eğitim için teklşf aldım. 3 gün eğitim vereceğim orada. Benim uçak vs masraflarım karşılanacak. Ben oğlumu ve eşimi de götürmek istiyorum.gitmişken 10 gün falan kalıp halka yerler de görürüz diye düşünürüz. Ama nerdeyse 5 bin gider bana verilenler dışında. Siz olsanız ne yapardınız.
Yani sizin önceliğiniz nedir?
Eger yapacaginiz jarcama sizi kasmayacaksa buda ani birikimdir.parayi ne icin biriktiriyoruzki kaliteli yasamak icin gezmekte ruhun ihtiyaci sonucta.Merhaba kızlar
Bayram'ın 1. Gününden beri hiç para harcamadım. Annemdeyim. Bi hesap yaptım. 400 lira kenar koyabiliyoruz ancak. Öteki ay daha iyi olur durum. bu ay 4500 kart ödedik. Zaten 2700 TL kredi ödüyoruz. Faturalar va derken ancak bu kadar oluyor
Kızlar size sormak istediğim birşey var. Hayatta parasal konularda önceliğiniz nedir. Biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz. Seyahat giderlerimiz bazen bayağı yüklü oluyor.
Yıllardır evde değişmesi gereken eşyalar var. Onları ha bugün ha yarın diye erteledik.
Şimdi ben Bi Uzakdoğu ülkesinden eğitim için teklşf aldım. 3 gün eğitim vereceğim orada. Benim uçak vs masraflarım karşılanacak. Ben oğlumu ve eşimi de götürmek istiyorum.gitmişken 10 gün falan kalıp halka yerler de görürüz diye düşünürüz. Ama nerdeyse 5 bin gider bana verilenler dışında. Siz olsanız ne yapardınız.
Yani sizin önceliğiniz nedir?
Bu forsati bir daha yakalama sansin yoksa oteleme.esinde seviyormus madem birlikte gidin gezin.sempatik_kiz yenidennn ipeqbojuqu çok teşekkürler. Aslında şu anda birikimmiş paramız yok. Uçak biletini taksitle alırız. O zamana kadar biraz para koyarız. Onu harçlık yaparız. Dönüşte de bana ödeme yaparlar.
Tabi ki anı biriktirmek çok önemli. Biz çok gezeriz ama kış döneminde böyle yüklü Bi gezimiz olmadı hiç. Belki de ondan kafamız karışık
yenidennn ben nefret ediyorum o Kocaman devasa otellerden. Hiç ama hiç keyif almıyorum ama oğlumun hatrına yılda bir kere gidiyoruz. Ancak benim ve eşimin ruhuna tamamen aykırı
Hosgeldiniz buyrun buyrun kumbaralari kapın kapın gelin
Bende hafta içi farklı bir bankadan bir TL hesabı daha açıp içine 200 TL yatırcam. Bundan sonra o karttan harcama yapıcam ve diğer hesabı sadece birikim amaçlı kullanıcam.Yani para yatırılıp unutulacak. Biraz elim rahatlarsa birde altın hesabı açarım ziraatten...
Canım evt zonguldak/ereglideyiz.Günaydın..bugün pazar kuruluyo ama bayram diye açılmaz heralde değilmi. Ben pazara gitmedim çok yıl oldu. Bilemedim şimdi
Birde ben kuyumcuya gidecektim bugün ama eşim pazartesini bekle,borsa kapalı pahalı olur dedi. Öylemidir gerçekten
tr_lelli yoktun sanırım dün. Gözüm aradı seni:)
Bizimde hala eksiklerimiz varAyyy bende çamaşır almayı unutmuşum adama. Bide bizim orda satacak yerde yoktu 3 gün boyunca,aklına geldikçe söylendi valla
Bizimde hala eksiklerimiz var
Al al bitmiyo
Oglusa atlet,swet,kazak falan lazim
Olmuyo artik kısa geliyo.
Bakalım artık cıktıkca alirim.
Hakmardan atlet aldim ogluma cekmedi guzel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?