Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok haklisin inan
Kalan rahat edemiyo
Ev sahibi rahat edemiyo
Bosuna demiyolar ev uzerine ev olmaz diye.

Son düzenleme:
Buzlugum kucuk yani cok derin degil
Et,kıyma ve bir kac parca kaburga kismindan kemik ayrdim eve(dolmarin altina koyuyorum) 1rafa sigdilar.

Diger rafda da tereyag(koyden almistim epey var boldum posetlere)
Milföy, haslanmis lahana,üzm yapragim,maydanoz,kapya ve yesil biber, haslanmis misir(hasladigim kalan misirlarin tanelerini ayirdim salatalara katiyorum)
Kalan peynirler(boreklere kullaniyorum)
Kuru üzüm,kuru kayisi falan var.

Közlenmis patlican ve köz kapya biber koyasim var yer yok.

Annemde difriz var o da ivir zivir cok koyuyo doldurmus
Napıcam bakalim
Benim difriz alsam bile koycak yerim yok.

Olsa difrizim neler koyarim.

Mayali hamur,sigara böregi falan koycaktim daha oysa
Okul zamani lazim oluyo elimin altinda
Pizza falan yapiyorum ogluma hemen cozdurup.

Bakalım napiciimm.

Karadeniz Ereglı mi cnm ?

Bizimde difrizimiz yok bayagi kislikta vardi dolapta sigmaz etler diye dusunuyordum paketleyince kitap gibide dizdim sigdirdim ama dunden beri buz dolabinda isinma var gibi acaba cok doldu dolap ondanmi ya da yegenlerim surekli kapaagini acip kapiyorlardi ondanmi umarim bozulmaz.dun koyulan etler daha donmamis soguk ama normalde hemen donardi

Arka tarafina cok dayamamak lazimmis yicekleri oyle demisti yetkili
Arkalar hava alcakmis

Gel hayatim gel.
Ben bura sayesinde kumbara edindim elime gwceni atiyorum icine kendimce ufak birikim yapiyorum.
Para kiymeti bilmeyen ben burayi okuyup gaza geliyorum
Ben bugun 110 TL attım kumbarama. Bayramıda sıfır harcamayla geçirdim sende durumlar nasıl

Selamlar..Ben tatilden dönmeden çamaşırımı yıkar,kurutur öyle getiririm. Bu kez fazla kalmadım,bayramdı malum kitli kirli getirdim. Kirlisi temizi hepsi karıştı birbirine. Herşeyi yıkamam lazım şimdi. Bir sürü iş çıktı
Etlerede bişey olmamış ama buzluk tıka basa doldu. Aslında et getirmedim fazla ama kışlıkta yapmıştım. Zorladı biraz. Olmazsa bir dolabım daha var çalıştırıcam mecburen
3 buçuk beklemediğim yerden para gelmişti. Yarın gidip bir bilezik alıcam harcanmadan.
Oğlumda istediği kumbarayı aldırdı. Az parası varya şimdi koyacak yer bulamıyo anası gibi:) şifre koyacakmış paşa:) para topluyorum hesabına haraç kesti bayramda resmen. Teyze,hala,dayı kimseye acımadı valla. 750 lirası oldu :)

Neee sifir harcama ve 110 tl kumbisemi
Bana biseyler oluyor
Hemen cuzdandaki son param olan 80 tlyi kumbaraya yollayip geliyorum

Karta ben hic bulasmadim.kendime bu konuda hic guvenemedim.kartim olsa cirt cirt cektirip alirim bedava gibi
Sonrada kredi karti maduruyum diye dolanirdim
nakit harcamada en azindan olan kadar harcaniyor
bir ben bırakamadım bu kartı ya gerçikredi kartıyls değil banka kartın çekiyom. Borç yapmıyorum param var harcıyorum diyorum olan birikime oluyor

bir ben bırakamadım bu kartı ya gerçikredi kartıyls değil banka kartın çekiyom. Borç yapmıyorum param var harcıyorum diyorum olan birikime oluyor
Ben banka kartini sadece maas cekmek icin kulaniyorum
kredi karti olayina hic bulasmadim.kendime guvenemiyorum bu konuda cunku.
Maasida tumden cekmicem artik haftalik olarak cekecegim yoksa harcaniyor ay sonuna zil halde giriliyor

bende hafta içifarklı bir bank
Ben banka kartini sadece maas cekmek icin kulaniyorum
kredi karti olayina hic bulasmadim.kendime guvenemiyorum bu konuda cunku.
Maasida tumden cekmicem artik haftalik olarak cekecegim yoksa harcaniyor ay sonuna zil halde giriliyor
Bende hafta içi farklı bir bankadan bir TL hesabı daha açıp içine 200 TL yatırcam. Bundan sonra o karttan harcama yapıcam ve diğer hesabı sadece birikim amaçlı kullanıcam.Yani para yatırılıp unutulacak. Biraz elim rahatlarsa birde altın hesabı açarım ziraatten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…