- 21 Haziran 2009
- 3.933
- 1.852
- 248
- 44
Güle güle kullan canımAyy kizlar cok yorgunum inanin ki
Kendime bir bileklik ve bi saat aldim esimin hediyesi oldu aslinda evlilik yildonumumuz agustosta ama ben bunlari ne zamandir istedigin icin simdiden alinmis oldu ikisini de cok begendim saat almak aklimda yoktu ama bilklik alinca yari fiyata dusuyordu bende aldim ikisi 1100 tuttu
Sabah dahiliyeye gittim kan verdim ogleden sonra da bu isleri hallederken nufus cuzdanimi kaybetmisim ara tara yok kac kez dolandim gittihim yerleri bide uzak 2 3 saatim onlara gitti
Nufus mufurlugunden gittim cikardim zaten yenilenecekmis bosuna aramis oldjm yanineyse spor oldu bisikletle gittim cunku. Vee calismalarimin sobucunu aliyorum 59.4u gordum bugun nufus cuzdanina 16 tl ve bileklik ve saat 1100 tl disinda harcamam olmadi bugun
@limonlutarcinlikek gidiyo kilolarımiz ben de 55.1 oldum:))
Ay ben kendime hep kilolu goxukuyorum kalcam ve bel bolgem fazla o yzuden canim skılıyo
Kac kilo verdingulfemhatun ??
Hamile kaldığımda 55 tim 67 ye çıktım en son,doğum yapınca 63 şuan 56.7 hedefim 5o acelem yok yeter ki verip geri almayayım,benimde bel basen fenaOoo kilolar falan veriliyor bende 57 de kaldim.
Bi 55 olamadim gitti be.
Vakti dolmuş bizimkilerde o kadar dayanır umarım.Benim yedekte çamaşır makinem var çekilişten kazanmıştım Arçelik in love öyle duruyo :)17 yıldır kullandığım çamaşır makinem sizlere ömür... bize Yen'i bir masraf kapısı açıldı
Yok canım macırız biz,annem çok yapardı severim çok denemeni tavsiye ederimMetazı merak ettim baktım da Çerkes yemeğiymiş siz Çerkes misiniz benim eşimde öyle
Vaktim olursa bende hemen yapıp koyarımDünden ayırdığım biraz kıyma vardi onu kofte yaptım 4 poşet yani 4 yemeklik. Dondurucuya koydum.. çok pratik oluyor.
Bizde paramızı döndürüyoruz toplanmalı değil,bizim sıra kaç onu bile bilmiyorum görümcemin hemşire arkadaşlarıyla yapıyoruz bi sorayım dimi :)Kızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Allah kabul etsin canımHayırlı geceler kızlar,
Bugünüm bol harcamalı geçecek dedim. Nitekim öylede oldu.
65 TL elektrik faturası
16 TL su faturası
50 TL kıyma (köfte yapıp buzluğa attım bile)
35 TL de pazar eksikleri
10 TL kaş için verdim.
Annemde fitremizi vermiş bugün. Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım bol kazançlar ipi kaça aldınSelam kızlar nasılsınız?
dünkü harcamalarım
kızıma tişört -- 15 tl
market 11 tl
şu bahsettiğim sepetler için penye ip ve tığ 27 tl
akşam dışarı çıktık kızımı su ve çubuk patates 4 tl
bu arada instagram hesabımı açtım kızlar. Umarım hayırlı olur. Kazanırım bişeyler de bereketli olur.
Günaydın mutlu haftasonları
Bugün yemek derdim yok görümceme davetliyiz
Akşam bişeyler almış eşim 122 tl tutan alışveriş personel indirimiyle 90 tl ye gelmiş oldu.