Günaydın kızlar benim dün sıfır harcama ve kumbaraya 1.25 krs .. Ben kumbaraya çok atamıyorum kağıt paralar da hep zulama gittiğinden pek bozuk çıkmıyor
35 lirabıraktım cüzdanda bende. 60 ı attım kenara,160 oldu. Para olarak durmuyo altına çevircem hemen. Çeyrek parası olur heralde pazartesine kadar. Olmadı gram alırım.
Siz nasıl yapıyosunuz. Öylece tutabiliyomusunuz para olarak. Altına falanmı çeviriyosunuz. Yada grammı çeyrekmi yapıyosunuz
Benimki acilmayan kumbarada istesemde alamiyorum icinden tamamen dolunca kirarak acacagim icinden ne cikarsa altina cevirecegim insallah35 lirabıraktım cüzdanda bende. 60 ı attım kenara,160 oldu. Para olarak durmuyo altına çevircem hemen. Çeyrek parası olur heralde pazartesine kadar. Olmadı gram alırım.
Siz nasıl yapıyosunuz. Öylece tutabiliyomusunuz para olarak. Altına falanmı çeviriyosunuz. Yada grammı çeyrekmi yapıyosunuz
Kolye ler isciligi ve agirligina gore degisiyor fiyatlari.yani agir birsey alorsaniz biraz pahliya mal olabilir.Bu arada benim de açılmayan Kumbaram var içi dolunca ne yapacağıma karar verdim ata lira kolye zincir alacağım zincir ve çerçeve
Ekimde 1000tl para geçecek elime üzerini de tamamlayıp alayım diyorum merakım var ama ne kadara malolur acaba?
3500 mü gerçekten pahalı imiş yaKolye ler isciligi ve agirligina gore degisiyor fiyatlari.yani agir birsey alorsaniz biraz pahliya mal olabilir.
Kardesimin esi altin zincir ve tura aldi ucuna 3500 tl ye.
Tünaydın 50 lira kumbarada.
Ben bugünü 200 lirayla tamamlamak istiyorum. O yüzden çalışmaya deeevaaaam devaaaam :)))
Kışlk için geç kaldım mı sizce?
Şu an yazlıktayım burada bayağı ucuza biraz ezilmiş domatesler buldum. Salça için düşündüm ama İstanbulda oturuyorum.
Bozulur mu? Ve de bu salça beni bütün kış götürür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?