Küçük Düşün Büyük Olsun!

Alinan paranin cogu faturalara gidiyo zaten
Elektrik,su,dogalgaz, telf faturaları,internet
Pazartesi gunu alisveris yapicam.
Kumbaraya baslariz bizde artik+ zulayada 50tl koydum.

İnanamıyorum kendime şu an. Ayın 1 inden beri tüm harcamaları not ettim. 9 gün yapmışım harcama,kalan günlerde eşimin aldıkları hiç yok hesapta. Tam 696,72 lira harcamış. Kötü olansa sadece 282,72 +76(sigara) alınması gerekli olan şeyler kalanı tamamen saçmalık.
Kenara sadece 100 atabildim. Böyle bişey varmı ya çok kızıyorum şu an kendime

35 lirabıraktım cüzdanda bende. 60 ı attım kenara,160 oldu. Para olarak durmuyo altına çevircem hemen. Çeyrek parası olur heralde pazartesine kadar. Olmadı gram alırım.
Siz nasıl yapıyosunuz. Öylece tutabiliyomusunuz para olarak. Altına falanmı çeviriyosunuz. Yada grammı çeyrekmi yapıyosunuz

Günaydın kızlar benim dün sıfır harcama ve kumbaraya 1.25 krs .. Ben kumbaraya çok atamıyorum kağıt paralar da hep zulama gittiğinden pek bozuk çıkmıyor

Ay Kostebekpasta sen hep yaz olur mu
Maşallah ın var valla

Bayramda biraz harcamalarımız oldu ama toparlanmalıyım artık yeniden pintiliğe START veriyorum o zamansa.

M maviduvar1 senin yerinde olsam tek giderim kazancımıda yatırımımıza aktarırım Sonuçta zaten Sürekli tatil yapıyormuşsunuz yazık o kadar kazanç da oraya gidecek

Benim hayat felsefem burada takılmaya baslayınca değişti 2oğlum var ve elime geçen her türlü parayı onların hesabına yatırıyorum ileride onlara maddi destek olabilmeyi çok istiyorum.

Biz de yılda bir hersey dahil konsept Hotele gidiyoruz onun dışında kamp,haftasonu bulgaristan gezmesi falan o kadar gelirimiz anca bunlara yetiyor

Bu sabahki şoktan sonra çok fena sardım. Kesinlikle dikkat edicem,altın dolar artık ne olursa. Temizlikçiyede para vermem daha. Bu sabah yürüyüşe gittim. Sabah güneş vurmuş salonumun camına. inanamadım gördüğüme

Ben ayırdığım parayı elimin altında olmayan bir yere ayırıyorum ve unutuyorum üstüne ekledikçe arttıkça vade gününde hesaba yatırıyorum yada altın alacaksam gidip alıyorum

Önrriler için çok teşekkür ederim. karamelli_turta tek başıma gitmek istemem canım. Ben eşimi ve oğlumu bırakmak istemiyorum pek.
yenidennn gerçekten bayağı fazla olmuş. Parayı Nasıl değerlendirmek gerek ben de bilmiyorum. Pazartesi maaştan kalan 400 liraya döviz mi alsam ne yapsam bilemedim.
Bazen aldığım kıyafetler harcadığım gereksiz paralar için kendime çok kızıyorum.
Olmasa da olur diyebilsek aslında.

karamelli_turta olur cnm yazarım
Ben nakit olacak tutuyorum paramı malum altin benim için hala yüksek.. on bine tamamlayinca bankaya hesap acip alicam doğacak bebegimin geleceği icin
Bebegim de ocakta doğacak nasipse battaniye ödüyorum hırka oruyorum eskiden kalan çok ipim var hem değerlendirmiş oluyorum hemde masraf azalıyor çok sukur

M maviduvar1 ben kıyafette almadım. Mesela sırf ihtiyacı var diye temizlikçi geliyo. Herkez heryerde yemez diye dışardan söylüyorum. 170 ona gitti mesela.üstelikte arkasından ön cephe camlarını tekrar silmek zorunda kaldım. Güneş vurdukça rezil gibi duruyodu. Sadece selamlaştığımız bir arkadaşa 65 liralık hediye parası verdim,samimi arkadaşım altın yapıyoruz katılırmısın dedi. Yok diyemedim
Evde bir dolap dolusu deterjanım var açılmadık loc güzel diye okuyup gittim 20 liraya loc,oraya gitmişkende bir sürü bez alıp çıktım.
Kıyafet olsa üzülmezdim bu kadar heralde:)

Y yenidenn artık olan olmuş. Üzülme. Bundan sonra daha dikkatli davranırsın.
Döviz olmazsa ne yapmak Nasıl biriktirmek lazım. Bizim smacımız yğkselsin kar yapalım değil aslında.
Kenarda dursun az da olsa diye düşünüyoruz.
Pazartesi Bi olsun da duruma göre bakarız.
Belki de Bi bankadan vadesiz hesap açıp ona aktarırız. Orda öyle durur

Benimki acilmayan kumbarada istesemde alamiyorum icinden tamamen dolunca kirarak acacagim icinden ne cikarsa altina cevirecegim insallah

Kolye ler isciligi ve agirligina gore degisiyor fiyatlari.yani agir birsey alorsaniz biraz pahliya mal olabilir.
Kardesimin esi altin zincir ve tura aldi ucuna 3500 tl ye.

Tünaydın 50 lira kumbarada.
Ben bugünü 200 lirayla tamamlamak istiyorum. O yüzden çalışmaya deeevaaaam devaaaam :)))

Kışlk için geç kaldım mı sizce?
Şu an yazlıktayım burada bayağı ucuza biraz ezilmiş domatesler buldum. Salça için düşündüm ama İstanbulda oturuyorum.

Bozulur mu? Ve de bu salça beni bütün kış götürür mü?

Açılmayan kumbara bana da lazım yaa..Hayatım boyunca para biriktiremedim,biriktiremediğim gibi elime para geçer geçmez anında bitiyo..Maaşım zar zor yetiyo. Bütçe planlamasında çok zayıfım.
Artık para biriktirmek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum

Ne is yapiyorsun pray ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…