Küçük Düşün Büyük Olsun!

Berketli olsun cnm. Kardeşininde hakkında hayırlısı olsun.

en sevdiğimden bi foto olmuş:)
aynen paralar kağıt olsa daha iyiydi:)
ben kumbaram ağzına kadar dolunca açarım.. çok büyük değil ama yine de alabildiği kadar koycam.. bu aralar eşimi zorlim bakim atsın birşeyler..
Bende açmam diyordum gülümde mecbur kaldım kardeşimin ihtiyacı varken orda durması beni rahatsız eder
Berketli olsun cnm. Kardeşininde hakkında hayırlısı olsun.
sağol canım Allah razı olsun

Tekrardan merhaba.
Sabah kalktım
Mutfagı topladım,erzakları yerleştırdım.makinaya çamaşır attım.yavruma kahvaltı eytirdim.
Ömer i camiye götürdüm
KURAN ÖĞRENSİN İSTİYORUM
2 saat haftaiçi hergun.
O çok sevgili amcam torunu ile birlikte getirip götürecek.
Dönüşte bakıcı için bana yardımcı ol birini bul dediğim abla ya uğradım.
Kimseye söyleyemedim henüz fırsat olmadı.
Ben bakmak istiyorum dedi.Kendisi Bulgaristandan annemlerin komşusu.
Arada bir bahçelerinde oturuyorduk. Sevipsaydığım ve güvendiğim biri.
Fiyat konusunda da anlaştık.
Eve de yürüme 2 3 dk mesafe de. Ona teklif edecektim ama bakmaz diye çekindim kendi teklif etti.
Borcumuz olmasa para almam Vs dedi,bende o şekilde ben kabul etmem dedim.
Kısmetse bayramdan sonra bakmaya başlayacak. Çocuğum için de iyi olacak en azından tanıdığı birileri.
Ben gerçekten çok sevindim.
Dua eden, derdimle dertlenen herkese çok teşekkür ederim. Sağolun.

Benim bu hafta yemek derdim yok rahatım yani
Ama cuma pazarına veya mağaza gezmek istiyorum. Çok sevgili aile dostumuz Teyze ye bir etek veya şık bir bluz almak istiyorum. yarım elma gönül alma.
Kullanırken beni hatırlasın.
O kadar iyiliği var bana hiç kıyamaz
Belki yarın oğlum kurstayken gider bakarım. Bu ara çok sıkışığım ama olsun.

Kızlar ben artık bazı kararlar.aldım
Mesela birine hediye alincaksa eşimle gitmiycem bundan sonra
Her zaman en pahalisini almak istiyo ben karşı çıkınca da beni cimri durumuna düşürüyor
Zaten çok yoğun calisiyo ben kendim alsam daha sevinir heralde
Çok gicik oluyorum çünkü
Bayramda ailesine gidicez ya giderken hediye alcagimiz insanlar var
Annesine madam coco gibi bi yerden bi kaç havlu ya da ordan bi hediye alasım var kayinvaldemin çok ev eşyası yok o sevinir
Yeğenlerine falan da birer tshirt gibi bişey alıcam
Geçen misafir şekeri de aldım kv me götürmek için çok gelen olursa diye
Kendimce bişeyler ben de almak istiyorum ama eşim çok abartiyo
Bi de o böyle yapiyo ama kimse bize bişey almıyo
Artık ben de anladım durumu
Ama onun yanında dersem alınır
O yüzden bundan sonra kendim halledicem
Bi de bi başkası varken market alışverişe cikarmiycam onu
O kadar.bonkör davranıyo ki normalde almiycagimiz şeyleri alıp geliyoruz
En azından artık eşimin farkına vardım
Antipatik olmak da istemiyorum
Böyle cozumluycem onu karıştırmam
Paylaşmak istedim sizle :)
Bu arada su faturalarına zam mi gelmiş şoklardayım beeeen

bak maşşallah rabbim ne güzel bi kapı açmış sana..

kızlar dün akşam kav görümceler, eşimin amcasının eşi çocukları parka gitmişler, beni de aradılar ısrarla gel dediler.. yorgun olmama rağmen kırmayayım gideyim dedim. orda muhabbet ettik.. yenge çocuk bakıyor, yıllardır yapıyor bunu, benim kv de bende seneye başlayacam dedi beni işaret ederek. ben de çocuk bakacam dedi artık zelalke yapar ben bakarım dedi. yengede kaça bakacaksın dedi.. kayınvalidem torunuma bakacam para mı alacam dedi.. dedim allah kısmet eder görürsek o günleri konuşulur bunlar diye konuyu kapattım..

Ayyy şükürler olsun canım...
Tanıdık olması, yakın olması, güvenilir olması...
Valla kendim bulmuş gibi sevindim...

Selam kızlar uğrayammadım bugün bi ara okudum ama yazamadım. Nasılsınız?

dün akşam kalan yemeklerim var demiştim köfteleri kızım yok diye kaldırdım köfte dışında kırmızı et tüketmiyo.
oğlak etinden yahni yaparız biz canım ne zamandır istiyodu 1 kilo aldım yarısını pişirdim çorba ve yahniye döndü menü.
Şehriye pilavımdan da kaldı ondan da 2 küçük poşet dolaba soktum çıkarım hemen terbiyeleyip çorba yapıyorum az kaynatıyorum sadece. Dün işyerinden kıyma, kuşbaşı et, ve kemikli pirzola paket yaptırmışlar Allah kabul etsin. 2 3 poşet benim dolapta etim vardı 2 pakette kıymam vardı. eve gidince onları paketledim kızım yemediği için hepsini 3 er poşete ayırdım yani 9 pişirimlik oldular.
Bu akşam anneme gidicez o yüzden dünden yemek yapmadım, yarında işyerimizin iftarı var oraya gidicez bu akşamda yemek yapmam.
50 tl ek hesaptan çekmiştim geçen oraya yatırdım bu sabah bugünkü tek harcamam bu. Akşama giderken bişeyler alırmıyım bilmiyorum.

En iyisi canım bazen onlar bizler kadar düşünemiyolar oysa hepsi aynı amaca uygun ama işte illa yapacaklar. Ele almakta fayda var.

Bende oyle yapmaya calisiyorum gulfemhatun esime kalsa magazadaki en pahali kiyafeti alir goturur.birde bizde yilbasi dogumgunu anneler gunu hep hediye alinir. Alalim tamam ama bizdr o kadar hediyelesme yoktur yani bu insanin gonlundrn gelmeli boyle olunca da sık sık yani mecbur gibi oluyosun almazsanda olmuyo ne bileyim bende uymaya calisiyorum. Esimin tarafina alinca ben bizimkilere de aliyorum

Haftasonu bizde yeğenlere hediye aldık gulfemhatun
Bana kalsa ben biraz daha dolaşır en uygununa bakardım ama eşim bir an evvel alıp halledelim istiyor
Neyse çok abartıya kaçmasa da az hasar ile atlattık
İnsan yaşadıkça eşini de kendini de öğreniyor
Biz de eskiden büyük marketlerden alışveriş yapıyorduk
Eşim ile gidince abur cuburda çok alıyordu
Artık ben eve yakın bim şok a101 ile daha hesaplı hallediyorum o işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…