Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı geceler kızlar,
Hasta ziyaretimi yaptım. Misafirlerimi ağırladım.
Hatta iftardan sonra beklenmedik 4 kişilik bir grup daha geldi.Toplam 11 kişi olduk. Güzelce yedik, içtik, eğlendik. Ramazanın bereketi sanırım herşey fazlasıyla yettide arttı bile.

Biraz harcamalı bir gündü benim için. Toplamda 60 TL harcadım. 5 tane ev terliği, süzme yoğurt, damacana su, vileda ucu aldım.

Anneme işyerinden ramazan paketi vermişler. Allah kabul etsin inşallah Baklagil olarak hiçbir eksiğimiz kalmadı bu sayede.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğe.

Akşam bi deniyeyim bakalım bende nasıl olacak..

Amin cnm sağol. Dene bakalım inşallah sende iyi bir sonuç alırsın

Evet canım ben çok memnunum. Hem beyazlar hemde renkliler için olanı kullanıyorum. Normalde havlular yumuşatıcı kullanmadan taş gibi çıkardı makineden ama perwolle umuşacık çıkıyor.

Kızlar size bise sorucam
Siz alışveriş yaparken ındırımde ya da ekonomik ne varsa onu mu alıyorsunuz yoksa illa bu marka alırım dediğiniz ürünler var mı

İlla şu olsun diye direttiğim pek bir ürün yok benim. Aslında kullandığım ve memnun olduğum bir ürünü bırakmam için daha uygun fiyatlı alternatifleri denerim. Çünkü daha ucuzu varken gidip pahalısını kullanmak beni hiç iyi hissettirmiyor açıkçası.

Günaydın kızlar
Dün iftarda annemde olunca yemek işini biraz karıştırdım sanırım
Midem pek iyi değil
Akşama da nasip olursa dışarıda olucaz iftarda
Bakalım bugün nasıl geçecek

yazlık kıyafetleri dolaba çıkardım ama benim de ayıklamam lazım giyilemeyecek tarzda olanları

günaydın kızlar.. depremi hissedenler çok geçmiş olsun..dün İş çıkışı yolda kaza olmasi sebebiyle trafik kapalıydı geç geldim eve ben. Ama esimi yolda aradım dışardan yeriz istersen dedim yemek yetişmez çünkü. sonra yok tarif et ben hallederim dedi.. evde ne var diye düşündüm, dondurucuda köfteler vardı, patlıcan domates.. eşime telefonda patlıcan kebabı tarifi verdim. eve varınca fırına atmıştı bile:) zaten çorba ve kompostom vardı, yanına az birşey bulgur pilavı da yaptım, yedik:)

dün yemek hazırlarken eşim bulaşık makinasını boşaltmış.. ben eve gidince söyledi. makina daha iyi temizliyor sanki dedi.. evet dedim arkadaşlarımın önerisini dikkate aldım dedim:) kim arkadaşların dedi, sanal ama en yakınlarım :) süper valla dedi kendini aştın onlar yardımıyla dedi:)) iyiki varsınız..

Bende bakacağım şu videolara benimde bu ara bir koku oluştu sanki makine de hiç hoşlanmadım.
fairy tablet deterjanım var bitince pril sıvıyı deneyeceğim

Bende bakacağım şu videolara benimde bu ara bir koku oluştu sanki makine de hiç hoşlanmadım.
fairy tablet deterjanım var bitince pril sıvıyı deneyeceğim
aslında ben makinanaın gider borusu, bağlantılarına falan da bakacam da önümde taşınma olayı olacağı için şuan hiç kurcalamayayım dedim. evime gidince makinaları kurunca bütün noktalarını sağlam yaptıracağım inşallah..

Merhabaaaaa
zelalke ben de dün senden duyup baktım pervanelere . Filtreyi de yagcözle temizledim mis gibi oldu . Bi elin nesi var iki elin sesi var cidden

Dün disardaydim bugün evimde duralım var bi ara yürüyüşe çıkarım belki
Dün sadece 12.5 lira harcadım pazarda
Bugün de sıfır harcama planlıyorum bakalım

Allah yardımcın olsun canım
Bir an evvel çocuğun ile ilgili sıkıntını giderirsin
ÇAlışan anne olmak zor zaten bir de nasıl bakılacağını düşünmek durumu ,iyice zorlaştırıyor

Kızlar küçük pet şişesinde 1 liraları biriktiriyodum açmıcaktım ama kardeşim özel harekat kazandı eğitim görüyor ona gönderecek param olmadığı için açmak zorunda kaldım 185 tl birikmiş insan bulmuş gibi oluyor:)

Eklentiler

• thumbnail_IMG-20170612-WA0001.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 99

bereketli olsun
Ben de kumbaramı kurban bayramında patlatacağım

M
Tebrikler cnm kardeşine
İyi yapmışsın zaten böyle şeyler için biriktiriyoruz
Çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…