Sağol canım chima , journey aklımda kotonda bakayım adl de bakarımCanım koton da öyle elbiseler oluyor
Bir bak istersen
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğe.
Akşam bi deniyeyim bakalım bende nasıl olacak..
Evet canım ben çok memnunum. Hem beyazlar hemde renkliler için olanı kullanıyorum. Normalde havlular yumuşatıcı kullanmadan taş gibi çıkardı makineden ama perwolle umuşacık çıkıyor.kızlar ben perwoll sıvı çamaşır deterjanı almıştım, beyazlar için.. bu haftasonu denedim.. sonuçtan gayet memnun kaldım.. ariel toz deterjan kullanıyordum hala da bitmedi, iş yerim ramazan çeki verince onu kullandığımda perwoll alöıştım. yanlış hatırlamıyorsam burda bi arasempatik_kiz önermişti. fiyatı da uygun.. alternatif olsun diye ben de yazayım dedim.
Kızlar size bise sorucam
Siz alışveriş yaparken ındırımde ya da ekonomik ne varsa onu mu alıyorsunuz yoksa illa bu marka alırım dediğiniz ürünler var mı
dün yemek hazırlarken eşim bulaşık makinasını boşaltmış.. ben eve gidince söyledi. makina daha iyi temizliyor sanki dedi.. evet dedim arkadaşlarımın önerisini dikkate aldım dedim:) kim arkadaşların dedi, sanal ama en yakınlarım :) süper valla dedi kendini aştın onlar yardımıyla dedi:)) iyiki varsınız..
aslında ben makinanaın gider borusu, bağlantılarına falan da bakacam da önümde taşınma olayı olacağı için şuan hiç kurcalamayayım dedim. evime gidince makinaları kurunca bütün noktalarını sağlam yaptıracağım inşallah..Bende bakacağım şu videolara benimde bu ara bir koku oluştu sanki makine de hiç hoşlanmadım.
fairy tablet deterjanım var bitince pril sıvıyı deneyeceğim
Severse fırın poşetine kanat yada tavuk pirzola atabilirsin baharat lı patates eşliğindekızlar yine akşam menüleri alim lütfenn. aklımda dün yapamadığım mantı var, ama birşey daha yapmalıyım, eşim sade mantı sevmiyor..yanına birşey daha yapsam çok iyi olacakk..
Günaydın kızlar
Benimde var dolap düzenleme işim.
İş arkadaşım geçen hafta börek istedi hala yapacağım.
Oğlumu yüzmeye yazdıracaktım bakıcı işi çıkınca herşey sekteye uğradı sanki.
Kafam hiç rahat değil
Kızlar küçük pet şişesinde 1 liraları biriktiriyodum açmıcaktım ama kardeşim özel harekat kazandı eğitim görüyor ona gönderecek param olmadığı için açmak zorunda kaldım 185 tl birikmiş insan bulmuş gibi oluyor:)
Tebrikler cnm kardeşineKızlar küçük pet şişesinde 1 liraları biriktiriyodum açmıcaktım ama kardeşim özel harekat kazandı eğitim görüyor ona gönderecek param olmadığı için açmak zorunda kaldım 185 tl birikmiş insan bulmuş gibi oluyor:)
evet mantıklı.. dondurucuda but da var.. teşekkürler..Severse fırın poşetine kanat yada tavuk pirzola atabilirsin baharat lı patates eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?