Amin canım Aminn inşallah.Merhabalar....
Bana da akşam için bı fikir verir misiniz bayanlar??
nora2010 çocuğun için yer bulduğuna sevindim inşallah uzun süreli de birini bulursun
Hafta sonu hep gezdigimiz için evdeki işler halaaaa beni bekliyor
Zaten yapmamistim ve bekliyordu hafta sonu da beklediler
Temizlik topigime yazıp harfiyen uygulayacagim
ayrıca bayram için bluz ve pantolon almak istiyorum umarım bulurum
Beyaz kot ve üstüne birşey alırsam benden mutlusu olmaz
Birde gözlük ve siyah dar pantolon istiyorum bı kaç tane de tsirht aman n kadar çok şey istiyorum
Planım su bu hafta evi bitireyim haftaya da alışveriş yapayım nasıl???
Amin canım Aminn inşallah.Merhabalar....
Bana da akşam için bı fikir verir misiniz bayanlar??
nora2010 çocuğun için yer bulduğuna sevindim inşallah uzun süreli de birini bulursun
Hafta sonu hep gezdigimiz için evdeki işler halaaaa beni bekliyor
Zaten yapmamistim ve bekliyordu hafta sonu da beklediler
Temizlik topigime yazıp harfiyen uygulayacagim
ayrıca bayram için bluz ve pantolon almak istiyorum umarım bulurum
Beyaz kot ve üstüne birşey alırsam benden mutlusu olmaz
Birde gözlük ve siyah dar pantolon istiyorum bı kaç tane de tsirht aman n kadar çok şey istiyorum
Planım su bu hafta evi bitireyim haftaya da alışveriş yapayım nasıl???
İyi yapmışsın canım kafa dağıtmak gerek arada.Canlarım buraya yazdım bi arkadaşımaradı
Gel kahveye diye
Hiç o modda değildim makinaya çamaşır bile atmıştım
Direk çıktım ay tmm geliyorum dedim o kadar iyi oldu ki
Bazen bırakıp çıkmak gerekiyo heralde
Şimdi eve geldim
Depremden etkilenen var mı bu arada ben duymadim
Benim kızda öyle canım yaa pantolonlar hep göbekten kapanmıyo. yaşından bi yaş büyük giyiyoruz. abur cubur düşkünlüğü yok ama pilav makarna patates bunlar yoksa nerdeyse sofraya oturmuyo. bizde anlaştık bakalım geçen hafta dikkatli olacakTürlü yaptim ben en sonunda
Oglumla aksam uzun uzun konustuk yasina gore aslinda boyuna gore diyim kilosu fazla.
Döt gobek saldi resmen.
Gecen sene aldigim yepisyeni kapriler belden olmuyor.
3 kilo vericez ne verirsem o yencek abur cuburda azaltilcak dedim.
Kafasina yatti giysilerinin icine giremeyince.
Cocugu esofmanla goturuyorum artik.
3 pantolonu var belleri kapanmiyor
Kaprileri oyle.
Hani 3-4kilo verse gayetde olacak.
Bunun önune gecemezsem suan daha gecemicem.
Surekli pantolonmu alicam ben yas buyudukce boy uzuyor zaten pantolonlardada.
Hep kestirmek zorunda kaliyorum.
Hayir boydan olmaz bacakdan olmaz anlarim gobegi yuzunden.
60lik emekliler gibi bildigin göbek yapti cocik.
Olani giycek bu yaz hic biside almicam giysi anlaminda.
Bez ayakkabi ve terlik alicam.
Yesyeni kiyafetleri hatta etiketi uzerinde kilosu yuzunden verdim millete.
Yazik gunah ya.
Canım temizlik malzemesinde ne kadar pahalı da olsa aldığım ürünler vardır mesela onun dışında takıntım yok pek. Ama pazarda aldığım tezgahlar bellidir iyi mal satarlar pahalı satarlar ucuz alıp çabuk atacağıma pahalı alıp mis gibi yerim diye 17 18 yıldır hep aynı insanlardan alışveriş yaparız bekarlığımdan beri.Kızlar size bise sorucam
Siz alışveriş yaparken ındırımde ya da ekonomik ne varsa onu mu alıyorsunuz yoksa illa bu marka alırım dediğiniz ürünler var mı
Evet cnm bence de uzun ömürlü almak daha mantıklı gerçi benim ucuz alıp senelerce giydiklerim de var biraz şans işi bazen kumaşlar çok kaliteli cikiyo . Peki market alışverişi yaparken? Belirlediğin markaları mi aliyosun hep yoksa indirimdekilerimi ? Ben aslında bunu sormak istemistim:)gulfemhatun ay ben indirimde diye aldiklarimi bi iki kez giydim sonra giymiyorum oyle iki tane elbisem var uzuldum sirf indirimde diye almamak lazim pahali olsa bile aldiklarimi uzun zaman giyiyorum boyle daha guzel oluyor.sagol bu arada
tr_lelli ya hafifliyorum ama daha da ayirmak istiyorum ama kiyamiyorum giyerim diye
Ama gecen sene ayirdiklarimdan tekrar alip dolaba koymustum cikardim aldim posete koydum cunku kis boyunca hic giymedim
nora2010 cikmazsin insallah
Teşekkürler cnm:) sen kıyafetlere odaklanmissin bugün baya hahaHadi yaben suanda kiyafetlere odaklandigim icin direk onunla ilgili yazdim
Ben indirimdekileri aliyorum. Ama mesela peynirde bi markaninkini cok begeniyorum diyelim onu aliyorum ama bakliyat camasir deterjani bulasik deterjani diyelim aklima ilk onlar geldi cok dusunmeden aliyorumgulfemhatun
Çok geçmiş olsun cnmDepremi gayet net hissedenlerdenim.
Yatakta oturup kiyafetleri katlayip ayiriyorduk. Birden besik gibi sallandik.
Yatak altimdan gitti resmen. Avize sallandi. Cocugub yatagi zangir zangir sallandi resmen.
Evde de yanlizdim. Kiz okulda esim isteydi.
Neyse allaha sukur kimseye birsey olmadi.
Esim geldi sonra depremi soyleyince ciktik evden kayinvalideye geldik. Onda da teyzeler gelecekmis iftara bizde kaldik yemege. Bugun yemek derdim yok.
Kizima bayramlik bakmaya ciktim ama pek birsey begenemedim.
waikikiden birkac tshirt aldim. Gecelerde odasini toparlarken gezmelik kiyafeti kalmamis diye kot sortlar almistim elbise de aldim 5 tane de ust aldim. Bu yaz dugun var. Dugun derken bayramlik haric pek birseye ihtiyacimiz yok
@Papatya bende alışverişe sardım
cuma günü pentiden çamaşır çorap vs aldım karta taksit yaptırdım
Dün avm gezdik 4 5 bluz aldım
eşime ve oğluma alışveriş yaptık
Yeğenime ve eşimin yeğenine de bayramlık hediyelik kıyafet aldık
Tutarlar hiç iç açıcı değil
Tek tesellim ihtiyaç olduğu için aldım
Evde de eleme yapıyorum
giyilmeyecek yıpranmış herşeyi atıyorum
daha ayakkabı olayına hiç girmedim
Yazlık ayakkabı ihtiyacım var
Selam herkese.
Ne zamandır yazmıyordum ama hep okuyorum.
Mezun oldum sonundabol bol dinleniyorum. Bir yandan da işe gidiyorum. Yarı zamanlı çalışınca insan her şeye vakit ayırabiliyor.
Bugün kendim için alışveriş yaptım. Sanırım son 7-8 aydır ilk kez kıyafet aldım kendime.
h&m de indirim bölümünden 25 tl ye gömlek aldım. 15 tl ye yazlık bir ayakkabı. 5 tlye de askılı bir bluz aldım. Toplam 45 tl tuttu karttan çektim. Bu ay ilk kez kredi kartım düşük gelecek inşallah. 100 tl yi geçeceğini sanmıyorum. Acayip mutluyum bu konuda. Uzun bir zamandan sonra ilk kez köşeye para atabileceğim.
Gününüz güzel geçsin.
. Güle güle giysin minikDepremi gayet net hissedenlerdenim.
Yatakta oturup kiyafetleri katlayip ayiriyorduk. Birden besik gibi sallandik.
Yatak altimdan gitti resmen. Avize sallandi. Cocugub yatagi zangir zangir sallandi resmen.
Evde de yanlizdim. Kiz okulda esim isteydi.
Neyse allaha sukur kimseye birsey olmadi.
Esim geldi sonra depremi soyleyince ciktik evden kayinvalideye geldik. Onda da teyzeler gelecekmis iftara bizde kaldik yemege. Bugun yemek derdim yok.
Kizima bayramlik bakmaya ciktim ama pek birsey begenemedim.
waikikiden birkac tshirt aldim. Gecelerde odasini toparlarken gezmelik kiyafeti kalmamis diye kot sortlar almistim elbise de aldim 5 tane de ust aldim. Bu yaz dugun var. Dugun derken bayramlik haric pek birseye ihtiyacimiz yok
Çok geçmiş olsun cnm allah muhafaza etsin hepimiziİyi yapmışsın canım kafa dağıtmak gerek arada.
Biz duyduk hemde ne duymak alt kata inmiştim dükkanın vitrinide boydan boya cam o sesi anlatamam. Rabbim daha yakından yaşayanlara yardımcı olsun. 4 yıl önce simavda deprem olmuştu kardeşimde oradaydı o zamandan beri bende deprem fobisi oluştu. Kendimi kaybediyorum resmen. @joeyfun canım nasılsınız siz daha çok hissetmişsinizdir.
Benim kızda öyle canım yaa pantolonlar hep göbekten kapanmıyo. yaşından bi yaş büyük giyiyoruz. abur cubur düşkünlüğü yok ama pilav makarna patates bunlar yoksa nerdeyse sofraya oturmuyo. bizde anlaştık bakalım geçen hafta dikkatli olacak
Canım temizlik malzemesinde ne kadar pahalı da olsa aldığım ürünler vardır mesela onun dışında takıntım yok pek. Ama pazarda aldığım tezgahlar bellidir iyi mal satarlar pahalı satarlar ucuz alıp çabuk atacağıma pahalı alıp mis gibi yerim diye 17 18 yıldır hep aynı insanlardan alışveriş yaparız bekarlığımdan beri.
Canım koton da öyle elbiseler oluyorBenimde ihtiyaçlarım var
2-3 tişört ve ayakkabı almam lazım
En önemlisidir yaza 2 düğün var
Düğün için bir şeyler almam lazım ama abiye düşünmüyorum çünkü sonra giyilmiyor ama ne alacağımı da bilmiyorum
Başka şık elbiseler bulabilirim kızlar varmı mağaza önerecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?