Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin canım Aminn inşallah.
Yoksa işten çıkma düşüncesi bile kahrediyor beni
İnşallah kalıcı bir çözüm bulurum
Garip kuşun işini Mevlam yaparmış, dur bakalım.

Amin canım Aminn inşallah.
Yoksa işten çıkma düşüncesi bile kahrediyor beni
İnşallah kalıcı bir çözüm bulurum
Garip kuşun işini Mevlam yaparmış, dur bakalım.

Türlü yaptim ben en sonunda
Oglumla aksam uzun uzun konustuk yasina gore aslinda boyuna gore diyim kilosu fazla.

Döt gobek saldi resmen.

Gecen sene aldigim yepisyeni kapriler belden olmuyor.
3 kilo vericez ne verirsem o yencek abur cuburda azaltilcak dedim.

Kafasina yatti giysilerinin icine giremeyince.

Cocugu esofmanla goturuyorum artik.
3 pantolonu var belleri kapanmiyor
Kaprileri oyle.
Hani 3-4kilo verse gayetde olacak.
Bunun önune gecemezsem suan daha gecemicem.
Surekli pantolonmu alicam ben yas buyudukce boy uzuyor zaten pantolonlardada.
Hep kestirmek zorunda kaliyorum.

Hayir boydan olmaz bacakdan olmaz anlarim gobegi yuzunden.
60lik emekliler gibi bildigin göbek yapti cocik.

Olani giycek bu yaz hic biside almicam giysi anlaminda.
Bez ayakkabi ve terlik alicam.
Yesyeni kiyafetleri hatta etiketi uzerinde kilosu yuzunden verdim millete.
Yazik gunah ya.

İyi yapmışsın canım kafa dağıtmak gerek arada.
Biz duyduk hemde ne duymak alt kata inmiştim dükkanın vitrinide boydan boya cam o sesi anlatamam. Rabbim daha yakından yaşayanlara yardımcı olsun. 4 yıl önce simavda deprem olmuştu kardeşimde oradaydı o zamandan beri bende deprem fobisi oluştu. Kendimi kaybediyorum resmen. @joeyfun canım nasılsınız siz daha çok hissetmişsinizdir.

Benim kızda öyle canım yaa pantolonlar hep göbekten kapanmıyo. yaşından bi yaş büyük giyiyoruz. abur cubur düşkünlüğü yok ama pilav makarna patates bunlar yoksa nerdeyse sofraya oturmuyo. bizde anlaştık bakalım geçen hafta dikkatli olacak
Kızlar size bise sorucam
Siz alışveriş yaparken ındırımde ya da ekonomik ne varsa onu mu alıyorsunuz yoksa illa bu marka alırım dediğiniz ürünler var mı
Canım temizlik malzemesinde ne kadar pahalı da olsa aldığım ürünler vardır mesela onun dışında takıntım yok pek. Ama pazarda aldığım tezgahlar bellidir iyi mal satarlar pahalı satarlar ucuz alıp çabuk atacağıma pahalı alıp mis gibi yerim diye 17 18 yıldır hep aynı insanlardan alışveriş yaparız bekarlığımdan beri.

gulfemhatun ay ben indirimde diye aldiklarimi bi iki kez giydim sonra giymiyorum oyle iki tane elbisem var uzuldum sirf indirimde diye almamak lazim pahali olsa bile aldiklarimi uzun zaman giyiyorum boyle daha guzel oluyor.sagol bu arada
tr_lelli ya hafifliyorum ama daha da ayirmak istiyorum ama kiyamiyorum giyerim diye
Ama gecen sene ayirdiklarimdan tekrar alip dolaba koymustum cikardim aldim posete koydum cunku kis boyunca hic giymedim
nora2010 cikmazsin insallah

Evet cnm bence de uzun ömürlü almak daha mantıklı gerçi benim ucuz alıp senelerce giydiklerim de var biraz şans işi bazen kumaşlar çok kaliteli cikiyo . Peki market alışverişi yaparken? Belirlediğin markaları mi aliyosun hep yoksa indirimdekilerimi ? Ben aslında bunu sormak istemistim:)

Depremi gayet net hissedenlerdenim.
Yatakta oturup kiyafetleri katlayip ayiriyorduk. Birden besik gibi sallandik.
Yatak altimdan gitti resmen. Avize sallandi. Cocugub yatagi zangir zangir sallandi resmen.
Evde de yanlizdim. Kiz okulda esim isteydi.
Neyse allaha sukur kimseye birsey olmadi.
Esim geldi sonra depremi soyleyince ciktik evden kayinvalideye geldik. Onda da teyzeler gelecekmis iftara bizde kaldik yemege. Bugun yemek derdim yok.
Kizima bayramlik bakmaya ciktim ama pek birsey begenemedim.
waikikiden birkac tshirt aldim. Gecelerde odasini toparlarken gezmelik kiyafeti kalmamis diye kot sortlar almistim elbise de aldim 5 tane de ust aldim. Bu yaz dugun var. Dugun derken bayramlik haric pek birseye ihtiyacimiz yok

Teşekkürler cnm:) sen kıyafetlere odaklanmissin bugün baya haha

Çok geçmiş olsun cnm

Selam hanımlar sizleri takipteyim 6700 TL vadeli hesap açtım kendime 300 Tl ayın başına kadar harçlık ayırdım amacım paraya dokunmamaya çalışıp çeyrek almak.Her ay maaşımdan 100 TL kumbaraya atıyorum 3 ayda bir de 200 TL atıyorum.Arada da baya atıyorum.İnşallah kurbanda açıcam kurban kesicim o parayla.Araba alma niyetim var pratiğim az öğrenmem lazım altın bilezik falan mı bozsam kredi mi çeksem karar veremedim.Krediye girmek istemiyorum.Ama altınları da bozdurmak istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var

Aldıklarını güle güle giy
Benimde ihtiyaçlarım var nasıl ne zaman alacağım bakalım

Tebrik ederim
Aldıklarını güle güle giy
. Güle güle giysin minik

Benimde ihtiyaçlarım var
2-3 tişört ve ayakkabı almam lazım
En önemlisidir yaza 2 düğün var
Düğün için bir şeyler almam lazım ama abiye düşünmüyorum çünkü sonra giyilmiyor ama ne alacağımı da bilmiyorum
Başka şık elbiseler bulabilirim kızlar varmı mağaza önerecek olan

Çok geçmiş olsun cnm allah muhafaza etsin hepimizi
Ben de bazen ındırımde diye başka bişey alıyorum sonra memnun kalmıyorum mecburen bitiriyimdiye kullanıyorum ama kiziyorum kendime de keşke almasaydım diye...

Canım koton da öyle elbiseler oluyor
Bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…