canım bankadan kredi çektiniz dimi.. erken kapatmanın avantajı ne oldu.. indirimoldu mu? bizim 8 sene kredimiz. yani ben ayda 930 tl yatırıyorum bunu daha erken kapatayım desem yapılandırma mı isterler?? bilgi amaçlı soruyorum bakalım ne yapabilirimmCanım çok şükür biz şubatta ev kredisini kapattık.
Kaynıma borcumuz var o da hazır gibi.
Bakıcıya para vericem bundan sonra.
Eşiminki ile geçinsek
Benim maaşımdan kalanı birikim yapacağız inşallah.
Darısı başınıza.4 seneydi 1 5 senede kapattık. Ama tabi oğlumun sünnet paraları falan hepsi gitti.
Canım biz 40 bin çektik 48 ay vadeli.canım bankadan kredi çektiniz dimi.. erken kapatmanın avantajı ne oldu.. indirimoldu mu? bizim 8 sene kredimiz. yani ben ayda 930 tl yatırıyorum bunu daha erken kapatayım desem yapılandırma mı isterler?? bilgi amaçlı soruyorum bakalım ne yapabilirimm
Hoşgeldin canım. Yokluğun belli gerçekten.Selamlar Hanımlar,
İki gündür Holdingde eğitim vardı. Ruhumu teslim ettim geldi. Beyin ölümüm gerçekleşti valla.
Şehir merkezinde Holding binası. Uzun zamandır bu kadar yoğun trafikte araba kullanmak zorunda kalmamıştım. Ev şehrin bir ucunda, işyeri de öbür ucunda olunca şehir trafiğine hiç girmiyorum normalde. Çevre yolundan gidip geliyorum. Ama bu merkezdeki işler beni fena darlıyor. Temmuz'a da 9 gün eğitim koymuş vicdansızlar
Kızımda bugün yüzme kursuna başlayacak. O yüzden dün akşam eğitim çıkışı pentiye gittim. Bir mayo, bir bikini, bone ve kaydırmaz deniz ayakkabısı aldım. 3 al 2 öde vardı. Hepsine 137 lira bayıldım.
Bu sene kendine de bikini, pareo, terlik ve plaj çantası ve şapka almam lazım. Set olarak almak istiyorum. Uyumlu olsunlar diye.
@mornergis eğitim şart deyip hapsettiler beni toplantı odasına ondan gelemedim
Ben de konuya dalayım aradan.canım bankadan kredi çektiniz dimi.. erken kapatmanın avantajı ne oldu.. indirimoldu mu? bizim 8 sene kredimiz. yani ben ayda 930 tl yatırıyorum bunu daha erken kapatayım desem yapılandırma mı isterler?? bilgi amaçlı soruyorum bakalım ne yapabilirimm
Sağol canımHoşgeldin canım. Yokluğun belli gerçekten.
Allah kolaylık versin. Zor valla.
Ne iş yapardak yapalım emek döküyor uz.
Kızın da güle güle kullansın aldıklsrını.
Ben de yüzmeye yazdıracaktım ama 1 ay erteledim. Şu bakıcı ile nasıl yol alacağız bir önümüzü görelim,düzen kuralım da yazırocam devamlı gitsin istiyorum.
Güzel dileklerin için sağol.Sağol canım. Senin bakıcı işi de inşallah güzel gider, bir daha kinseye minnet duyman gereknez inşallah.
Benim kız 4 yaşına girecek yakında. İlk defa gönderdim. Öğrenebilecek mi bakalım yüzmeyi.
Senin oğlan kaç yaşında bu arada?
Büyütmüşsün sen, darısı başımaGüzel dileklerin için sağol.
Öğrenir neden olmasın.
7.5 yaşında benimki. 2ye geçti.
Kalem etek bluz stiletto..yikilirrr kankaOf kızlar ya
düğün telaşı var bende de
Patronumuz düğün yapıyor
hem burda ilçede davet vericek
hemde Eskişehirde çok lüx bir otelde yapıcak
O lüx yere çağırmaz diye düşünüyordum. 500 kişilik yermiş
dün davetiye verdi.
Çağırmayaydın iyidi dedim içimden :)
benim giyecek topuklu ayakkabım bile yok.
ne giycem ne yapıcam hiç fikrim yok
Sosyete ortamlarını da hiç sevmiyorum.
anladığım kadarıyla ceza oranı düşecek faiz oranından az ise bu kar demektir, ama gelecek ceza düşen faizden fazlaysa ( ki bu da %2 den daha az olmaz gibi) zarar olur. doğru mu anladım??Ben de konuya dalayım aradan.Konut kredisinde erken kapatma ya da ara ödeme yapma durumunda, yatırdığın tutarın %2'si kadar ceza ödüyorsun bankaya.
Mesela biz geçen yıl 70.00 lira ara ödeme yaptık. Bankaya 1400 lira ceza ödedik. Anaparadan 70.000 lira düşünce ödeyeceğimiz faizden de toplamda 40.000 lira civarı bir düşüş oldu. İstersen vadeyi kısaltıyorsun istersen aylık tutarı düşürüyorsun.
Kizlar bir kac parca cici aldim.
Watsons da fena indirim var
Kapatici ve rimel aldim
3 elbise 1 bluz 1kalem etek aldim
4 tane kupe aldim
140tl para harcadim.
Lımitimi asmadim.
Ama mayo magzada 90tl falandi almadim
Salipazarindan alirim sonra.
Suan bi topuklu ayakkabi bulamadim elbiselerin altina ona bakicam bir ara.
Onuda ucuz bisi alicam cunku tatillik olacak.
Ohhh sen aldın valla ben rahatladim:))) güle güle giyKizlar bir kac parca cici aldim.
Watsons da fena indirim var
Kapatici ve rimel aldim
3 elbise 1 bluz 1kalem etek aldim
4 tane kupe aldim
140tl para harcadim.
Lımitimi asmadim.
Ama mayo magzada 90tl falandi almadim
Salipazarindan alirim sonra.
Suan bi topuklu ayakkabi bulamadim elbiselerin altina ona bakicam bir ara.
Onuda ucuz bisi alicam cunku tatillik olacak.
mornergis bence yanlış dusunmuyosun şekerim icinı rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?