İlk 5 yıl geri ödeme ağırlıkla faizden olduğu için, bu dönemde yaptığın ara ödeme cezaya rağmen epey kar etmeni sağlıyor.anladığım kadarıyla ceza oranı düşecek faiz oranından az ise bu kar demektir, ama gelecek ceza düşen faizden fazlaysa ( ki bu da %2 den daha az olmaz gibi) zarar olur. doğru mu anladım??
Selamlar Hanımlar,
İki gündür Holdingde eğitim vardı. Ruhumu teslim ettim geldi. Beyin ölümüm gerçekleşti valla.
Şehir merkezinde Holding binası. Uzun zamandır bu kadar yoğun trafikte araba kullanmak zorunda kalmamıştım. Ev şehrin bir ucunda, işyeri de öbür ucunda olunca şehir trafiğine hiç girmiyorum normalde. Çevre yolundan gidip geliyorum. Ama bu merkezdeki işler beni fena darlıyor. Temmuz'a da 9 gün eğitim koymuş vicdansızlar
Kızımda bugün yüzme kursuna başlayacak. O yüzden dün akşam eğitim çıkışı pentiye gittim. Bir mayo, bir bikini, bone ve kaydırmaz deniz ayakkabısı aldım. 3 al 2 öde vardı. Hepsine 137 lira bayıldım.
Bu sene kendine de bikini, pareo, terlik ve plaj çantası ve şapka almam lazım. Set olarak almak istiyorum. Uyumlu olsunlar diye.
@mornergis eğitim şart deyip hapsettiler beni toplantı odasına ondan gelemedim
Kadikoyde 2 magaza var surekli alisveris yaptigim.Ohhh sen aldın valla ben rahatladim:))) güle güle giy
Ben de yarın kadikoydeki butiklere bakıcam inşallah bulurum
Bugün ev topluyorum yata dinlene
Buzdolabını temizliycem
Bi ara markete gidicem
Kucuk odayla yatak odasını süpürüp sildim toz aldım
O yüzden yazamadım buraya kızlar
Bi de enginar pisirdim yanına da bişeyler yapcaz bakalım
Sagol canimssBen 1 e kadar uzandım.
Tek yaptığım şey yatak odasını süpürmekti.
Ani bir kararla kalkıp mutfağı topladım
İşyerine kek börek yaptım
Kek süper oldu börek fırınım altını pişirmedi sinir oldum
Servisi çağırsam çok iyi olur.
Poğça börek altını pişirmiyor aldığımdan beri oyle Beko gri anlastre
Börekleri götürmüyor um.
Son dk eşim mayalı hamur kızartması istedi hsmuru mayaladım sinir oldum.
Oğlumu yıkadım götürdüm
Vee işteyim ama cidden yoruldum.
Zaten halim yoktu.
Hala çamaşır katlanacak bi dolu ve ev silinecek.
Tr lelli güle güle giy aldıklarını
Gülfem hatun ohh mis gibi olmuştur evin
Mornergis iyi yapmışsın çeyrek düşmüş galiba
Her evlendiğinde altınmı götüreceksin yav
Mia canım Sosyete düğünü için sade şık giyin
Gayet dogru dusunuyorsun canim.Bende 1.5 sene öncesine kadar şehrin bir ucunda yaşayıp diğer ucunda çalışıyordum.
uzun uğraşlar sonucu tayin aldırabildim
Gidip gelmeler zor işelecda
maaşımı aldım ödemeleri yaptım
birikimleri ayırdım
oğlum için 1 çeyrek aldım 235 lira olmuş
haftasonu 2. evliliğini yapacak bir arkadaşım var
ona da 95 liralık yarım çeyrek aldım
ilk evliliğinde de çeyrek takmıştım
valla bu sefer o kadar para veremeyeceğim
Ayyy inşallah yanlış düşünmüyorumdur
Sagol canimGüle güle giyin canım
oh bayağı rahatlamışsındır istediğin parçaları bulunca
Canım valla şikayetçiydim uzun yoldan ama dün şikayet etmekten vazgeçtim. Ya merkezde çalışsaydım, hergün o trafikte katil olurdum kesin. Ben işe gitmek için her gün 65 km araba kullanıyorum. Günlük gidiş geliş 130 kmyi buluyor yani. Ama yine de çevreyolundan gidip geliyorum trafiğe girmiyorum en azından.Bende 1.5 sene öncesine kadar şehrin bir ucunda yaşayıp diğer ucunda çalışıyordum.
uzun uğraşlar sonucu tayin aldırabildim
Gidip gelmeler zor işelecda
maaşımı aldım ödemeleri yaptım
birikimleri ayırdım
oğlum için 1 çeyrek aldım 235 lira olmuş
haftasonu 2. evliliğini yapacak bir arkadaşım var
ona da 95 liralık yarım çeyrek aldım
ilk evliliğinde de çeyrek takmıştım
valla bu sefer o kadar para veremeyeceğim
Ayyy inşallah yanlış düşünmüyorumdur
Bu ne yahu, okurken benim başım döndü. Allah kolaylık versin canımgeçmiş olsun canım....ben de bu aralar denetim raporu hazırlamaktan başımı kaldıramıyorum...bu kadar yoğunluk bünyeye fazla..... :) ramazan ayını, iftarları, teravihleri, sahurları, üç çocuğun okul, kurs, sosyal aktivitesini vs. , aralara serpiştirilmiş günlük 10.000 adım hedefini tutturup geçme çabalarını hiç saymıyorum bile... :))
desenize bugün çoğumuz için harcamalı bir gün olmuş... :) biz de sabahtan beri dağıtıyoruz... büyük oğlumu nihayet içime sinen bir kolej bulup, koleje kayıt ettirdik bugün... 6. sınıfa geçti.... tanılı çocuklara uygulanan testi uygulamalarına ve yüksek puan alıp % 35 indirim kazanmasına rağmen, hatırı sayılır bir para ödedik, ilk yıl için... :) hakediyor, ayrıca eğitime giden paraya hiç acımam, geri dönüşü geç de olsa, güzel olur....
sonra umre parasını yatırdık bugün.... günü elli binle falan kapatabilirsem şükredeceğim, o hale geldim... :)) sağlık olsun....
ikinci defa bu akşam ailece evde iftar yapacağız inşallah... oğlumun isteklerine göre menüyü kendim hazırlayacağım, annesinin yaptığı daha güzel oluyormuş beyefendinin, oruç tutuyor kıyamıyorum da... eve baygın halde düşüp, bir de iftar nasıl hazırlayacağım, hiç bir fikrim yok... :))
Allah kolaylık versinCanım valla şikayetçiydim uzun yoldan ama dün şikayet etmekten vazgeçtim. Ya merkezde çalışsaydım, hergün o trafikte katil olurdum kesin. Ben işe gitmek için her gün 65 km araba kullanıyorum. Günlük gidiş geliş 130 kmyi buluyor yani. Ama yine de çevreyolundan gidip geliyorum trafiğe girmiyorum en azından.
Çok teşekkürler, alıştım artık, benim ikinci mesleğin adı uzun yol şöförüAllah kolaylık versin
elecda @meyraa canimlar allah kolaylık versin
tr_lelli kizzzz demek mackenzy kardeşiyiz senle ben de ordan bi sürü şey buluyorum hem de uygun fiyatı. Bi de bahariyedeki mangonun yakınlarına yeni bi butik açılmış trend li biseymis ismi . Bana da kuzenim söyledi. Yarın gidip bakcam . Ya da yarından sonra keyfime göre. Sana mutlaka yazarim ne var ne yok. Senin aldıklarını merak ettim gondersene bana
Geçmiş olsun cnm uyu dinlen .. İnşallah daha iyi olursun .Rahatsizim kızlar.. ilaçlar ağır geldi demek yan etkilerini gösteriyor.. halsizlik, ateş, baş dönmesi. Yemeği zor hazirladim sağolsun eşim topladı mutfağı. Ben uzandım.. biraz once ben severim diye çiğköfte almış getirmis. Biraz yedim yine uzandım.
Çok geçmiş olsun canım.Rahatsizim kızlar.. ilaçlar ağır geldi demek yan etkilerini gösteriyor.. halsizlik, ateş, baş dönmesi. Yemeği zor hazirladim sağolsun eşim topladı mutfağı. Ben uzandım.. biraz once ben severim diye çiğköfte almış getirmis. Biraz yedim yine uzandım.
Kolay gelsin cnm iyi gecelerİyi geceler kızlar
Ben servisteyim eve gidiyorum.
Çok yorulmadı m bugun.
Ama gidince hamur kızartması yapıcam
Hiç yapasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?