Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladığım kadarıyla ceza oranı düşecek faiz oranından az ise bu kar demektir, ama gelecek ceza düşen faizden fazlaysa ( ki bu da %2 den daha az olmaz gibi) zarar olur. doğru mu anladım??
İlk 5 yıl geri ödeme ağırlıkla faizden olduğu için, bu dönemde yaptığın ara ödeme cezaya rağmen epey kar etmeni sağlıyor.

geçmiş olsun canım....ben de bu aralar denetim raporu hazırlamaktan başımı kaldıramıyorum...bu kadar yoğunluk bünyeye fazla..... :) ramazan ayını, iftarları, teravihleri, sahurları, üç çocuğun okul, kurs, sosyal aktivitesini vs. , aralara serpiştirilmiş günlük 10.000 adım hedefini tutturup geçme çabalarını hiç saymıyorum bile... :))

desenize bugün çoğumuz için harcamalı bir gün olmuş... :) biz de sabahtan beri dağıtıyoruz... büyük oğlumu nihayet içime sinen bir kolej bulup, koleje kayıt ettirdik bugün... 6. sınıfa geçti.... tanılı çocuklara uygulanan testi uygulamalarına ve yüksek puan alıp % 35 indirim kazanmasına rağmen, hatırı sayılır bir para ödedik, ilk yıl için... :) hakediyor, ayrıca eğitime giden paraya hiç acımam, geri dönüşü geç de olsa, güzel olur....

sonra umre parasını yatırdık bugün.... günü elli binle falan kapatabilirsem şükredeceğim, o hale geldim... :)) sağlık olsun....

ikinci defa bu akşam ailece evde iftar yapacağız inşallah... oğlumun isteklerine göre menüyü kendim hazırlayacağım, annesinin yaptığı daha güzel oluyormuş beyefendinin, oruç tutuyor kıyamıyorum da... eve baygın halde düşüp, bir de iftar nasıl hazırlayacağım, hiç bir fikrim yok... :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Salonu da bitirdim dip köşe yapmadım zaten sıcak öyle tozları toplamış oldum
Şimdi koridora gecicem
Markete 50 lira verdim eşimin karttan
Tuvalet kagidi oda kokusu pul biber makina temizleyici yumusatici sakız türk kahvesi kahvaltılık gevrek ekmek elma ve uzum sirkesi yarim kilo biber aldım
Haftasonu migrosa gitmiştim ama bunları bilerek almadım
Bimden aldım 20 lira falan kesin eksik tutmuştur diye düşünüyorum

Kadikoyde 2 magaza var surekli alisveris yaptigim.
Mc kanzy bide hemen karsisinda minel orayada bak kuzu banada yaz ne var ne yok :)
Sagol canimss

Gayet dogru dusunuyorsun canim.
Bereketli olsun ceyreginde.

Canım valla şikayetçiydim uzun yoldan ama dün şikayet etmekten vazgeçtim. Ya merkezde çalışsaydım, hergün o trafikte katil olurdum kesin. Ben işe gitmek için her gün 65 km araba kullanıyorum. Günlük gidiş geliş 130 kmyi buluyor yani. Ama yine de çevreyolundan gidip geliyorum trafiğe girmiyorum en azından.

Bu ne yahu, okurken benim başım döndü. Allah kolaylık versin canım

Allah kolaylık versin

elecda @meyraa canimlar allah kolaylık versin

tr_lelli kizzzz demek mackenzy kardeşiyiz senle ben de ordan bi sürü şey buluyorum hem de uygun fiyatı. Bi de bahariyedeki mangonun yakınlarına yeni bi butik açılmış trend li biseymis ismi . Bana da kuzenim söyledi. Yarın gidip bakcam . Ya da yarından sonra keyfime göre. Sana mutlaka yazarim ne var ne yok. Senin aldıklarını merak ettim gondersene bana

Sağol canım.... :)

Ben de bu aralar sürekli kıyafet alıyorum.... sözde umreye hazırlık ama, rahat bir ayakkabı almaya gidiyorum mesela, bakıyorum bi stiletto, bi spor, bi klasik üç ayakkabı almışım:)

Rahatsizim kızlar.. ilaçlar ağır geldi demek yan etkilerini gösteriyor.. halsizlik, ateş, baş dönmesi. Yemeği zor hazirladim sağolsun eşim topladı mutfağı. Ben uzandım.. biraz once ben severim diye çiğköfte almış getirmis. Biraz yedim yine uzandım.

Geçmiş olsun cnm uyu dinlen .. İnşallah daha iyi olursun .

Kardesim geldi iftara
Biber dolmasi
Tavuklh dugun corbasi
Barbunya
Salata
Yagurtlu havuc salatasi yaptim
Yanina karpuz ve mevsim meyvesi koydum
Dunden tatli vardi kardesimde almis bi paket gelmid. Yedik ictik kardesim ise gitti bende cocukla oynayip uyuttum simdi onu

Bayramdan sonra tatile gidicez 5 6 gun fethiye tarafina
Arabayla gidicez gezerek
Alisveris yapmam lazim
Sandalet almam lazim.
Kot sort istiyorum
Elbise ve tshirt lerim var.
Sapkam da var kizima alicam sapka
Bikini alabilirim var 4 5 tane ama belki 1 tane yeni alirim.

Yarin yegenimin dogum gunu var yarin oba hediye bakacagim

Babalat gunu icin esime ve babama hediye alacagim

Cok para lazim bize cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…