Bi böyle düşünüyorum bi fikrim değişiyor sanki,hiç napcam bilmiyorum.Ben otele giderdim ara ara da onlarla plan yapardim
Benim icin baskasinn evinde tatil olmaz, evde tatil yapmayida sevmiyorum butceme gore otelde kalmak disinda hic bir alternatif tatmin etmiyor
Bence bir gun yine birlikte gezin ama otelde kalin
Düşünmekten uyuyamadım inan.nora2010 canim ben olsam otele giderdim
Sonucta yilda bir kez tatile cikiliyor otel olursa daha rahat ederdim...
Kızlar biz tatile geldik yer ayorttık ama ödeme yapmadık.bu gece burda kalıp yarın otele geçecektik.
Otele gelince ödersiniz dediler.
Şimdi burda Fethiye merkezde akrabamız dayız. Havuzlu sitede.denize yakın.
Otele gitmeyi n boşa masraf etmeyin Vs diyor. Bende ne yapacağıma karar veremedim.
Deniz kalacağımız otele 5 km.
Yani vesait le gidilecek.
Havuz derse n burda var.
Ama işte animasyon lar falan çok kafamı karıştırıyor.
Yoksa yemek problem değil arasıra dışarda yeriz 5 kişi.,arasıra da eve alırız marketten yaparız beraber. Ama ne bileyim. 2 biz bir oğlum
Bir anne kız.eşi göreve gitti.
Israr da ediyor lar otele para vermeyin kalın gezeriz araçımız da var diye.saklıkente falan da gideriz dediler. Plaja Vs.
Benim eşim sana bırakıyorum nasıl istersen öyle yapalım diyor ama çok çok kararsızım.
Kafam çok dolu.
Canım bende öyle düşünüyorum,Gerçekten samimiyetle evine davet ettiğini hissetmişsem kalırım. Ama yük olmamaya gayret ederim. Çocuklarına harçlık, ev hediyesi ya da beraber yediğimiz yemeği ödeme gibi
Kızlar biz tatile geldik yer ayorttık ama ödeme yapmadık.bu gece burda kalıp yarın otele geçecektik.
Otele gitmeyi n boşa masraf etmeyin Vs diyor. Bende ne yapacağıma karar veremedim.
Havuz derse n burda var.
Yoksa yemek problem değil arasıra dışarda yeriz 5 kişi.,arasıra da eve alırız marketten yaparız beraber. Ama ne bileyim. 2 biz bir oğlum
Israr da ediyor lar otele para vermeyin kalın gezeriz araçımız da var diye.saklıkente falan da gideriz dediler. Plaja Vs.
Benim eşim sana bırakıyorum nasıl istersen öyle yapalım diyor ama çok çok kararsızım.
Kafam çok dolu.
Ahhh benimde cikmam lazim surekli ay dicak of puf diye iteliyorumMerhaba hanımlar bugün şok ve a01e gittim aslında ihtiyacım olan bişey yoktu ama resmen kendimi kaybettim yumurta makarna vs aldım sonra cips kek abur cubura daldım durduramadım kendimi 50 tl harcadım
eve gel yemek yap 2 makine çamaşır bulaşık derken anca oturdum
sözde zumba yapacaktım eve gelince ama zaman mı var yarın yaparım belki
Canim sizin otel denize falan uzakmis o ailenin yaninda kendini yabanci hissetmezsen hani gece rahat kalkip wc gidebiliyorsan cocugun bisi istediginde rahat dolabini acip alabiliyorsan kalKızlar biz tatile geldik yer ayorttık ama ödeme yapmadık.bu gece burda kalıp yarın otele geçecektik.
Havuz derse n burda var.
Kafam çok dolu.
Gitmeyecaz galiba yaa bu da sitenin bahçesi havuzuOtele çok para vermek gerçektende bana mantıksız geliyor.
Saklıkent cok güzel
başka yerlerde var şelale mesela
1 gün ada turu yapın.
1 gün plaja gidin
zaten tatil bitiyor.
Valla canım iptal ettik oteli.Ahhh benimde cikmam lazim surekli ay dicak of puf diye iteliyorum
Dolabin dibi geldi bakalim napcam
Canim sizin otel denize falan uzakmis o ailenin yaninda kendini yabanci hissetmezsen hani gece rahat kalkip wc gidebiliyorsan cocugun bisi istediginde rahat dolabini acip alabiliyorsan kal
Zaten gunduz disarda olursunuz yatmaya eve gidersiniz.
Disarda yemek falan yer oraya harcarsiniz.
Ama herseydahil otel rahatligina alisan bence otelden vazgecemez.
Ben otel rahatligini seviyorum
Esimle gidersem mutlaka otele giderim cunku yemek seciyo tatilde de onunla ugrasamam.
Yiyip icip geziyoruz deniz havuz.
Odayi hergun temizliyorlar zaten.
6gun kafam rahat ediyor bisi isteyen yok bisi soran yok ye ic yat.
O 6 gun fena iyi geliyor.
Kim ne istiyorsa gidip alip yiyor iciyor isteyen odaya cikiyo iniyo neyi lazimsa alip geliyo sunu ver bunu uzat bunu getir yok.
Benim maddiyatim el verirse her yil 5gunde olsa mutlaka otele gitmeye devam ederim
Normalde para hesabi yaparim ama oraya verdigimiz para hic icime oturmuyo ya.
Birde asiri buyuk lux otellleri sevmiyorum ben.
Daha kasilmayacagim coi buyuk olmayan agaclar icinde salas otelleri daha cok seviyorum.
Rahatsan sıkinti yok cnmGitmeyecaz galiba yaa bu da sitenin bahçesi havuzu
Valla canım iptal ettik oteli.
Rahat alabiliyorum dolabı.akşam üstüne dışarı çıkcaz alışveriş de yaparız.
Dolaba dondurma falan alırız.
5 yıldızlı otele başka sene gideriz artık.
Tek öğrendiğim şey,deniz otele sahile sıfır olması gerektiği.
Artık hayırlısı bakalım.
Eşim bana bıraktı.
Kahvaltı hazırladık abla ile, topladık makinaya attık,duş aldım havuza falan gidrik şezlongta uzanıyorum
Rahatsan sıkinti yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?