Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar biz tatile geldik yer ayorttık ama ödeme yapmadık.bu gece burda kalıp yarın otele geçecektik.
Otele gelince ödersiniz dediler.
Şimdi burda Fethiye merkezde akrabamız dayız. Havuzlu sitede.denize yakın.
Otele gitmeyi n boşa masraf etmeyin Vs diyor. Bende ne yapacağıma karar veremedim.
Deniz kalacağımız otele 5 km.
Yani vesait le gidilecek.
Havuz derse n burda var.
Ama işte animasyon lar falan çok kafamı karıştırıyor.
Yoksa yemek problem değil arasıra dışarda yeriz 5 kişi.,arasıra da eve alırız marketten yaparız beraber. Ama ne bileyim. 2 biz bir oğlum
Bir anne kız.eşi göreve gitti.
Israr da ediyor lar otele para vermeyin kalın gezeriz araçımız da var diye.saklıkente falan da gideriz dediler. Plaja Vs.
Benim eşim sana bırakıyorum nasıl istersen öyle yapalım diyor ama çok çok kararsızım.
Kafam çok dolu.

Ben otele giderdim ara ara da onlarla plan yapardim
Benim icin baskasinn evinde tatil olmaz, evde tatil yapmayida sevmiyorum butceme gore otelde kalmak disinda hic bir alternatif tatmin etmiyor
Bence bir gun yine birlikte gezin ama otelde kalin

Ben otele giderdim ara ara da onlarla plan yapardim
Benim icin baskasinn evinde tatil olmaz, evde tatil yapmayida sevmiyorum butceme gore otelde kalmak disinda hic bir alternatif tatmin etmiyor
Bence bir gun yine birlikte gezin ama otelde kalin
Bi böyle düşünüyorum bi fikrim değişiyor sanki,hiç napcam bilmiyorum.

nora2010 canim ben olsam otele giderdim
Sonucta yilda bir kez tatile cikiliyor otel olursa daha rahat ederdim...
Düşünmekten uyuyamadım inan.
Acaba otele gitsek ama hergün denize gitmesek
Epi topu 3 gün zaten.
İznimi uzatabilirsem pazar günü buraya geri geliriz o zaman mı denize gitsek
Plaj uzak zaten denize servis götürecek.
Öğlen yemeği ve herşey orda ücretli.
Anlamı yok ki herşey dahili n o zaman.
Kafam bi dünya limonlu cum ;(

Gerçekten samimiyetle evine davet ettiğini hissetmişsem kalırım. Ama yük olmamaya gayret ederim. Çocuklarına harçlık, ev hediyesi ya da beraber yediğimiz yemeği ödeme gibi

Canım bende öyle
Gerçekten samimiyetle evine davet ettiğini hissetmişsem kalırım. Ama yük olmamaya gayret ederim. Çocuklarına harçlık, ev hediyesi ya da beraber yediğimiz yemeği ödeme gibi
Canım bende öyle düşünüyorum,
Yani kızı büyük harçlık olmaz da,
Beraber yediğimiz yemeği bikaç kez öderiz eğer kalırsak.
Eve birşey ler de alırız o sorun değil.
Ama hala karar vermedim ben ya ;(
3 gün otele vereceğim para ile 1 hafta burda doyasıya gezerim birde o var.

Otele çok para vermek gerçektende bana mantıksız geliyor.
Saklıkent cok güzel
başka yerlerde var şelale mesela
1 gün ada turu yapın.
1 gün plaja gidin
zaten tatil bitiyor.

günaydın kızlar.. dün akşam eve gittim yemekleri ısıttım, yedik ben fazla evle ilgilenemedim boynumun ağrısından. sağolsun eşim halletti mutfağı, bulaşıklrı falan. sonra da arkadaşlara gittik, nargile keyfi yaptık balkonda, giderken dondurma, maden suyufalan aldık 15 tl tek harcamamız oldu.. çok iyi geldi.. boynum hala ağrıyor ama dünkü gibi şiddetli değil en azından.. ha bi de dün zulama baktım 800 tl olmuş, eşim ayın 15 inde vereceğim 250 tl gün parasını da verdi, al bunu ayır gün paran diye ( ben unutmuştum o hatırladı :)

Günaydın herkese.
Ara ara yazabiliyorum ancak.
Bu sene bahar temizliği yapamamıştık. Bayram biter bitmez temizliğe başladık. Duvar,cam, kapı siliyoruz sürekli kolum kalkmıyor artık.
Halıları halı yıkamacıya vereceğiz. Rest çektim kimse yıkamaz halıları diye. Annem kimsenin işini beğenmiyor. Ama cidden bir de halı yıkamakla uğraşamam hayatta. Yarın iş var ve benim her yerim ağrıyor. Temizliğe bugünde tam gaz devam tabi.

Kredi kartım aylardır ilk kez bu kadar düşük bir şekilde 175 tl geldi. Benden mutlusu yok.
Uzun zamandır birikim yapamıyorum. Eylül ayından önce de yapabilecek gibi değilim ama mümkün olduğu kadar kısmaya çalışıyorum. En basitinden hiçbir gratis, rossman vb indirimleri kaçırmaz mutlaka alışveriş yapardım ama son 5 indirimi hasarsız atlattım mutluyum. Elimdeki ürünleri bitirmeye çalışıyorum.

Bu ay kumbaraya para atmak gibi bir niyetim var. Aslında sorun atma kısmında değil ama para lazım olunca ilk önce kumbarayı tırtıklıyorum. Öyle olunca da para birikmiyor. Bu sefer içine attıklarımı almamaya çalışacağım. Bakalım artık.
Gününüz güzel geçsin.

sempatik_kiz canım biraz geç cevap veriyorum ama hayır öyle eski usul bağdaş kurarak dinlenme değil. İstersen yoga yap, istersen telefonuna aplikasyon yükle nefes egzersizleri gibi istersen de youtube de arat böyle arka fonda yağmur sesi vb. sesler olan videoları aç ve o seslere odaklan. İnsanı sakinleştiriyor. Ben de hiperaktiflik bulunduğundan zamanla kendime farklı yöntemler geliştirdim. İnsan deneye yanıla buluyor benim bazen hiç uyumadığım zamanlar olurdu. Uykusuzluk kötü bir biçimde etkileyebiliyor insanları.
Haftaya spora yazılacağım bir aksilik olmazsa.
Ama evde de yoga mı yapsam - düzenli- diye düşünmüyorum desem yalan olur.

Selam güzeller, dün arkadaşım aradı evdeysen çay içmeye geliyoruz dedi buyur gel dedik tuzlu ve şekerli pasta almışlar çaylar içildi gidelim diyorlar eşimde bende ısrar ettik yemek yemeden göndermeyiz dedik zaten yemeğim vardı (bamya, bulgur pilavı, cacık turşu) beraber hazırlayıp yedik, meyve servisi ve kahve içip gönderdik.
Bugün kahvaltı yapıldı, ortalık toplandı, çamaşır makinesi çalıştırılacak, akşama yemeğim var.

Ahhh benimde cikmam lazim surekli ay dicak of puf diye iteliyorum
Dolabin dibi geldi bakalim napcam

Canim sizin otel denize falan uzakmis o ailenin yaninda kendini yabanci hissetmezsen hani gece rahat kalkip wc gidebiliyorsan cocugun bisi istediginde rahat dolabini acip alabiliyorsan kal
Zaten gunduz disarda olursunuz yatmaya eve gidersiniz.

Disarda yemek falan yer oraya harcarsiniz.

Ama herseydahil otel rahatligina alisan bence otelden vazgecemez.
Ben otel rahatligini seviyorum
Esimle gidersem mutlaka otele giderim cunku yemek seciyo tatilde de onunla ugrasamam.
Yiyip icip geziyoruz deniz havuz.
Odayi hergun temizliyorlar zaten.
6gun kafam rahat ediyor bisi isteyen yok bisi soran yok ye ic yat.
O 6 gun fena iyi geliyor.
Kim ne istiyorsa gidip alip yiyor iciyor isteyen odaya cikiyo iniyo neyi lazimsa alip geliyo sunu ver bunu uzat bunu getir yok.

Benim maddiyatim el verirse her yil 5gunde olsa mutlaka otele gitmeye devam ederim
Normalde para hesabi yaparim ama oraya verdigimiz para hic icime oturmuyo ya.

Birde asiri buyuk lux otellleri sevmiyorum ben.
Daha kasilmayacagim cok buyuk olmayan agaclar icinde salas otelleri daha cok seviyorum.

Ben hala otel begenemedim :/

Otele çok para vermek gerçektende bana mantıksız geliyor.
Saklıkent cok güzel
başka yerlerde var şelale mesela
1 gün ada turu yapın.
1 gün plaja gidin
zaten tatil bitiyor.
Gitmeyecaz galiba yaa bu da sitenin bahçesi havuzu
Valla canım iptal ettik oteli.
Rahat alabiliyorum dolabı.akşam üstüne dışarı çıkcaz alışveriş de yaparız.
Dolaba dondurma falan alırız.
5 yıldızlı otele başka sene gideriz artık.
Tek öğrendiğim şey,deniz otele sahile sıfır olması gerektiği.
Artık hayırlısı bakalım.
Eşim bana bıraktı.
Kahvaltı hazırladık abla ile, topladık makinaya attık,duş aldım havuza falan gidrik şezlongta uzanıyorum

Rahatsan sıkinti yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…