Hoş geldiniz.merhaba hanımlar bende geldim aranıza
hoşbuldmm cok sagolunn vallahi kk nın bu bölümünü yeni keşfettm keşke öncesinden kesfedilseymsmm ne iiy olurdu banadaHoş geldiniz.
canm senn eski konularını okuddmda sennde benm gibi kıyafet alma takıntın varms değil mi.. benmde vardı ama yok artık çok şükür.. ogluma bende normalde her ay 100 tlk felan alrm gecmez aslnda ama yazlk tek brşeyi yoktu ne bir tşört ne bir şort ne bir corap ne bir ayakkabı sil baştan aldm.. o yüzden bu kadar tuttu. toplu aldm şimdi artık yaz bitene kadar gördükce begendikce ay ay alırım.. senn kıyafetle ilgili yazılarını okuyordum bende
senndemi annen bakıor canm ? yok kabul etmezbasındaki kocası izin vermez yani..
Kızlar el atar duruma kafanı yorma:)tam yerindesinçift maasla calışıyorz hem eşim hem ben elimze para kalmıyor yahu napacaz biz böle ?
anladım canım çok sağol bilgilerin içinO hastalikta durum brz farkli
Ilac yurt disinda onay asamasinda 3. Evrede ve belli ulkelerde bazi sartlarda uygulaniyor hastaligin belli donemlerinde ise yariyor, hasta 0-6 ay solunum cihazina bagli olmamasi gerekiyor.
Hastanin tum genetik testleri tam olmali.
Bunun gibi bir suru sarti var.
Benim yasadigim sehirde de kampanya oldu herkes bana kizdi. Ama cocuk vefat etti para toplandi fakat ilac gelmedi cunku izni yok onayi yok yetismedi gec kaldi.
O kdr para ne oldu bilmiyorum.
Ztn her hastaya tum ulke olarak para toplayarak ilac getiremeyiz valilik nasil onay veriyor bilmiyorum.
Sma hastaliginin durumu cok daha aci verici ve brz daha zamani var 3 4 yil sonra care bulunur ama su an caresi yok
hediyelimi oluyor sünnet oğlum yok kızım var mazur gör:)Gezdim kanki hiç birşey bulamadım. Boşu boşuna yorulduğumla kaldım.
Evet baya kalabalık olucak :)
Allah acil şifalar versinEvet sicak iyi geliyor birde drlardan gizledigim sirrimi paylasayim aci bal ve saf zeytinyagi ile sifa buluyorum.
hoşbulmsm bana bi el atın bacılar kafayı yiyeceğiz eşimle
tabi canm bahsediymm yaklasık 5 aydır calışıyorum evime 5 maaşm girdi.. bne 1400 tl alıorum eşimde 2000tl maas alıyor canm net.
küçük bir ilçede yaşıyoruz tek maasla gecinemedimiz için yetmiyordu borcumuz vardı kredi kartı felan şükür onları kapattık düzlüğe cktk yaz ayı için sabit giderleri yazaym kısın zaten iki katı oluyor malum dogal gaz elektirk vs.
bu ay ki masraflarmızı yazıyorum.. ben ayın 24 ünde eşim ise 10 unda alıor maası
450 tl kira veriyoruz..
650 tl anneme bakıcı parası veriyoruz ( bebegime para ile bakıyor )
60 tl kontur.
60 tl elektirik
40 tl su
30 tl dogal gaz.
100 tl bu ay oglumun ilacına gitti.
60 tl egzama kremine verdik
100 tl arabamız arzalandı ona gittik
70 tl benzine gitti.
bayram agızı 60 tl felan seker lokum kolanyaya gitti.
oglumun yazlk kıyafetleri yoktu 13 aylık gecen senekiler malum olmuor
250 tl ogluma kıyafet parası.. + bayramlk hiç yazlıgı yoktuu sıfırdan aldmm...
60 tl de kendime pantolon + bluz aldm ( öyle cok çeşit kıyafetm ayakkabım ve pantolonom yoktur dogru düzgün üzerime alamam )
ogluma uzaktan kumandalı araba aldm 30 tl.
ogluumun bezi + yiyeceği içeceği
mutfak ve pazara ne kadar gitti bilmiyorum
45 tl notere para verdik bu ay imza sirküleri cıktı.
elimzde kalan para 480 tl ayın 10 una kadar dahada gider ve yine kalmck kalsa bile 100 tl kalır anca biz nerde yalnş yapıyoruz
hesaplıyorum mutfak + pazar ıvır zıvır bebegimin bezi piknik gezme dolasma 885 tl gitmiş
şöyle bir baktım da giderlerin zaten çok da israf diyeceğimiz şeyler değil, mecburen verilmesi gereken ödemeler. sadece250 tl kıyafeti biraz azaltsanız, en önemlisi de bi kumbara edinseniz inanın hiç olmasa da 100 tl birikir aylık.. Allah yardımcınız olsun bu zamanda gelen maaşın bereketi yok maleseftabi canm bahsediymm yaklasık 5 aydır calışıyorum evime 5 maaşm girdi.. bne 1400 tl alıorum eşimde 2000tl maas alıyor canm net.
küçük bir ilçede yaşıyoruz tek maasla gecinemedimiz için yetmiyordu borcumuz vardı kredi kartı felan şükür onları kapattık düzlüğe cktk yaz ayı için sabit giderleri yazaym kısın zaten iki katı oluyor malum dogal gaz elektirk vs.
bu ay ki masraflarmızı yazıyorum.. ben ayın 24 ünde eşim ise 10 unda alıor maası
450 tl kira veriyoruz..
650 tl anneme bakıcı parası veriyoruz ( bebegime para ile bakıyor )
60 tl kontur.
60 tl elektirik
40 tl su
30 tl dogal gaz.
100 tl bu ay oglumun ilacına gitti.
60 tl egzama kremine verdik
100 tl arabamız arzalandı ona gittik
70 tl benzine gitti.
bayram agızı 60 tl felan seker lokum kolanyaya gitti.
oglumun yazlk kıyafetleri yoktu 13 aylık gecen senekiler malum olmuor
250 tl ogluma kıyafet parası.. + bayramlk hiç yazlıgı yoktuu sıfırdan aldmm...
60 tl de kendime pantolon + bluz aldm ( öyle cok çeşit kıyafetm ayakkabım ve pantolonom yoktur dogru düzgün üzerime alamam )
ogluma uzaktan kumandalı araba aldm 30 tl.
ogluumun bezi + yiyeceği içeceği
mutfak ve pazara ne kadar gitti bilmiyorum
45 tl notere para verdik bu ay imza sirküleri cıktı.
elimzde kalan para 480 tl ayın 10 una kadar dahada gider ve yine kalmck kalsa bile 100 tl kalır anca biz nerde yalnş yapıyoruz
hesaplıyorum mutfak + pazar ıvır zıvır bebegimin bezi piknik gezme dolasma 885 tl gitmiş
hediyelimi oluyor sünnet oğlum yok kızım var mazur gör:)
eşimin maaası zaten hiç kalmıyor canm ya benm maas gününe kadar onun ki sıfırlanms oluyor.. evet şükür hallettk ocak ayndan sonra inşallah kredi cekmeyı düşünüyoruz ama bu şekilde nasıl ödeyecegiz kredi bilmiyorumEvet kıyafet çok alıyordum.
Ama geçti o günler :)
O zaman diğer aylar daha rahat edersin.exra harcamaları halletmişsin
Eşin ev ihtiyaçlarını karşılasın
Sende annene ödeme yap market alışverişini karşılarsın.
kalan parayı birikime at
böyle durumlarda kullanırsın.
sagolun teşekkür ederm öncelikle evet şöyle bakıldında hkalısınız 250 tl cok ama oglumun yazlık hiç birşeyi yoktu iki üc takım alsan yetmez ki malum cocuklar cabuk batırıyor üzerini şimsi birde herşeye meraklı aksamı zor ediyoruz bir kıyafetle.. en azndan bir 4 5 takım evde 4 5 takım dışarda artı zıbınları olmalıki yetmeli kıyafeti yoksa nerde... toplu aldm için öle tuttu ama artı kay ay alrm mesela 100 tl geçirmem.. kumbaraya hergün ne kadar koysam mesela cok mantklı aslnda aaslnda ben her ay ceyrek atarm diordm ama sadece bikere ceyrek atabildm para ucup gidiyor böylemi kredi cekeceğiz biz düşünüp duruorumşöyle bir baktım da giderlerin zaten çok da israf diyeceğimiz şeyler değil, mecburen verilmesi gereken ödemeler. sadece250 tl kıyafeti biraz azaltsanız, en önemlisi de bi kumbara edinseniz inanın hiç olmasa da 100 tl birikir aylık.. Allah yardımcınız olsun bu zamanda gelen maaşın bereketi yok malesefama kumbara işini hafife almayın derimm
Altın para hediye gelir hep :)
Aramiza hoşgeldinizsagolun teşekkür ederm öncelikle evet şöyle bakıldında hkalısınız 250 tl cok ama oglumun yazlık hiç birşeyi yoktu iki üc takım alsan yetmez ki malum cocuklar cabuk batırıyor üzerini şimsi birde herşeye meraklı aksamı zor ediyoruz bir kıyafetle.. en azndan bir 4 5 takım evde 4 5 takım dışarda artı zıbınları olmalıki yetmeli kıyafeti yoksa nerde... toplu aldm için öle tuttu ama artı kay ay alrm mesela 100 tl geçirmem.. kumbaraya hergün ne kadar koysam mesela cok mantklı aslnda aaslnda ben her ay ceyrek atarm diordm ama sadece bikere ceyrek atabildm para ucup gidiyor böylemi kredi cekeceğiz biz düşünüp duruorum
eşimin maaası zaten hiç kalmıyor canm ya benm maas gününe kadar onun ki sıfırlanms oluyor.. evet şükür hallettk ocak ayndan sonra inşallah kredi cekmeyı düşünüyoruz ama bu şekilde nasıl ödeyecegiz kredi bilmiyorum
sizin geliriniz ne kadar ? ne kadar kredi ödüyorsunz ?
canım düşünemiyorummmm müthiş altın para birikir 4000 kişi ne demek yaw herkes elli tl verse 200 bin yapar:)biz küçük insanlar olunca mebla beni çok aşar benim en yakınlarım bile kızımı görmeye bir sene sonra geldi
Oooo artik bir minimalistEvet kıyafet çok alıyordum.
Ama geçti o günler :)
O zaman diğer aylar daha rahat edersin.exra harcamaları halletmişsin
Eşin ev ihtiyaçlarını karşılasın
Sende annene ödeme yap market alışverişini karşılarsın.
kalan parayı birikime at
böyle durumlarda kullanırsın.
Oooo artik bir minimalist
Minnak dolabi ve az öz giysileriyle bizim öncumuz olcak.
Ama biliyorki benim dolaba girse cikamicak
Hahaha ben tatile evi toplayip goturim ozaman tamams.Kanki tatile giderken anahtarı gönder.
Bak misler gibi yaparım evi
zigonlarını alırım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?