Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet canım izledinmi

muhteşemmm
sıcakmı tutmak lazım acaba geçmiş olsun

O hastalikta durum brz farkli
Ilac yurt disinda onay asamasinda 3. Evrede ve belli ulkelerde bazi sartlarda uygulaniyor hastaligin belli donemlerinde ise yariyor, hasta 0-6 ay solunum cihazina bagli olmamasi gerekiyor.
Hastanin tum genetik testleri tam olmali.
Bunun gibi bir suru sarti var.
Benim yasadigim sehirde de kampanya oldu herkes bana kizdi. Ama cocuk vefat etti para toplandi fakat ilac gelmedi cunku izni yok onayi yok yetismedi gec kaldi.
O kdr para ne oldu bilmiyorum.
Ztn her hastaya tum ulke olarak para toplayarak ilac getiremeyiz valilik nasil onay veriyor bilmiyorum.
Sma hastaliginin durumu cok daha aci verici ve brz daha zamani var 3 4 yil sonra care bulunur ama su an caresi yok

Sabit harcamalariniz var mı. ? Ev Kredisi vb. Kalem kalem yazarsanız daha net görülebiliyor hersey
var tabiki canm bende hep yazarm ama cok para harcıoruz yahu.. allah nasip ederse ocaktan sonra ev kredisi cekeceğiz bu sekilde nasıl kredi ödeyeceğiz bilmiyorum co kmu israfız anlamıorum da dogru düzgün inanin üzerimede birşey alamıyorum

Hoşgeldin harcamalarınız çok mu fazla kredileriniz vs varsa ödeme planı oluşturmak lazım.
kredimiz yok canm sükür... ama harcamalar cok fazla bir tanede oglum var en cok mutfaga gidiyor inanrmsnz çift maaslym hala üzerime basıma birşey alamam hep oglana alırım.. öle çeşit çeşit giyenemem mesela kuaför masrafım hiç yoktur. makyaj malzemelerimi uygun fiyatlı ürünlerden alırım kozmetiğde cok para vermem.. nerde yalnş yapıoruz bilmiyorum ben

tr_lelli renkli ayakkabıları var. Bir kaç kere günlük kullandım. Oldukça rahat. Ancak gün içinde sürekli giysem acaba nasıl olur hiç bilmiyorum.
_MAJESTE_ hoşgeldin aramıza

hoşbuldm hepinize cok teşekkür ederm banada bir el atın durumum cok vahim kızlar
canım iki maaşlı olup da sadece mutfağa yettirebilmek demek gerçekten de ciddi giderler gerektirir, yani anlattığına göre tabiki.. yani tam olarak giderlerinden bahsedersen durum değerlendirmesi yapalım.. mesela aylık gelir, kira faturaları konuşabiliriz..

tabi canm bahsediymm yaklasık 5 aydır calışıyorum evime 5 maaşm girdi.. bne 1400 tl alıorum eşimde 2000tl maas alıyor canm net.
küçük bir ilçede yaşıyoruz tek maasla gecinemedimiz için yetmiyordu borcumuz vardı kredi kartı felan şükür onları kapattık düzlüğe cktk yaz ayı için sabit giderleri yazaym kısın zaten iki katı oluyor malum dogal gaz elektirk vs.
bu ay ki masraflarmızı yazıyorum.. ben ayın 24 ünde eşim ise 10 unda alıor maası
450 tl kira veriyoruz..
650 tl anneme bakıcı parası veriyoruz ( bebegime para ile bakıyor )
60 tl kontur.
60 tl elektirik
40 tl su
30 tl dogal gaz.
100 tl bu ay oglumun ilacına gitti.
60 tl egzama kremine verdik
100 tl arabamız arzalandı ona gittik
70 tl benzine gitti.
bayram agızı 60 tl felan seker lokum kolanyaya gitti.
oglumun yazlk kıyafetleri yoktu 13 aylık gecen senekiler malum olmuor
250 tl ogluma kıyafet parası.. + bayramlk hiç yazlıgı yoktuu sıfırdan aldmm...
60 tl de kendime pantolon + bluz aldm ( öyle cok çeşit kıyafetm ayakkabım ve pantolonom yoktur dogru düzgün üzerime alamam )
ogluma uzaktan kumandalı araba aldm 30 tl.
ogluumun bezi + yiyeceği içeceği
mutfak ve pazara ne kadar gitti bilmiyorum
45 tl notere para verdik bu ay imza sirküleri cıktı.
elimzde kalan para 480 tl ayın 10 una kadar dahada gider ve yine kalmck kalsa bile 100 tl kalır anca biz nerde yalnş yapıyoruz
hesaplıyorum mutfak + pazar ıvır zıvır bebegimin bezi piknik gezme dolasma 885 tl gitmiş

Son düzenleme:

250 tl oğlunuza kıyafet biraz pahalı buldum.
mesela ben kızıma her ay 100 tl yi geçmez kıyafet masrafı az az alırım. indirim takip ederim.
bezleri de int alıyorum daha uyguna geliyor.
kızımın bayram parasıyla da oyuncak ve mamasını aldım.
annenize de 500tl verseniz kabul etmez mi biraz idare etsin.
bende anneme veriyorum da 300-350 tabiki vermemiz gerekiyor.

canm senn eski konularını okuddmda sennde benm gibi kıyafet alma takıntın varms değil mi.. benmde vardı ama yok artık çok şükür.. ogluma bende normalde her ay 100 tlk felan alrm gecmez aslnda ama yazlk tek brşeyi yoktu ne bir tşört ne bir şort ne bir corap ne bir ayakkabı sil baştan aldm.. o yüzden bu kadar tuttu. toplu aldm şimdi artık yaz bitene kadar gördükce begendikce ay ay alırım.. senn kıyafetle ilgili yazılarını okuyordum bende
senndemi annen bakıor canm ? yok kabul etmez basındaki kocası izin vermez yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…