kızlar sabah haberlerde duru bebek izledim türkiyede o hastalıktan 1300 taneymiş 2 milyon lazımmış hesap açtırmışlar valilik izniyle.sizce o hesaba para yatırmak uygunmu?hiç böyle birşey yapmadım haberleri izleyince çok üzüldüm yanlış birşey söylediysem affola bende yatırmak istedimde
evet canım izledinmiSma hastaligimi?
muhteşemmm
sıcakmı tutmak lazım acaba geçmiş olsunArife gunu bir anda sirtim tutuldu neden bilmiyorum cok siddetliydi saga sola donemedim yatip kalkamadim su an daha iyiyim benim omurga proemlerim var ara ara oluyor ztn alistim artik
Canim gayet yeterli sakin gorunuyor keyifle dinlen
Direk aileye ulasabiliyorsan yardim yapkızlar sabah haberlerde duru bebek izledim türkiyede o hastalıktan 1300 taneymiş 2 milyon lazımmış hesap açtırmışlar valilik izniyle.sizce o hesaba para yatırmak uygunmu?hiç böyle birşey yapmadım haberleri izleyince çok üzüldüm yanlış birşey söylediysem affola bende yatırmak istedimde
çok haklısın haberlerin altında hesap numaralarını eklemişler ama yinede güvenilir değilmi diyorsun canımCanim gayet yeterli sakin gorunuyor keyifle dinlen
Direk aileye ulasabiliyorsan yardim yap
Ben aracilara karsiyim.
Aracilar vesile olmali bence aileyle iletisim saglanmali.
Bilmem okudunuzmu eski vali mutlu yanlis animsamiyorsam kimsesiz cocuklar icin 500bin toplayip fetoya yollamisti o parayi
Feto davasinda ortaya cikti iceri alindi.
O da valiydi ozamanlar.
Ben guvenmem sahsen.çok haklısın haberlerin altında hesap numaralarını eklemişler ama yinede güvenilir değilmi diyorsun canım
Ben hic kullanmadim modeli nasil ki?Merhaba kızlar
Cumartesiden beri ailemin yanındayım. Dolayısıyla hiç para harcamadım. Cüzdanımdaki 100 tl hala duruyor.
Haftaya pazartesi salı çalışıp sonra tekrar izne ayrılacağım.
Size sormak istediğim birşey var. Bu sezon dockers dan 2 adet ayakkabı aldım. Daha önce bu markayı hiç kullanmadım. Bu ayakkabılar şehir içinde uzun vadede yürüyüş için uygun olur mu acaba? Daha önce hep spor ayakkabılarımı kullanıyordum. Onlar biraz kaba geliyor gözüme artık?
anladım canım çok sağolBen guvenmem sahsen.
Geçmiş olsun canım ;(Arife gunu bir anda sirtim tutuldu neden bilmiyorum cok siddetliydi saga sola donemedim yatip kalkamadim su an daha iyiyim benim omurga proemlerim var ara ara oluyor ztn alistim artik
Kanki naptin dun carsi gezdin mi?Slm kızlar
yarın çok yoğun olucak
fabrikada patronumuz yemek vericek dua okunacak sünnet için oğluna.
4000-5000 kişi çağırıldı.
çok kalabalık olucak hayırlısıyla atlatıcaz inş.
saçlarımızı kuaförde yaptırıcaz bluz kot giymeyi düşünüyorum.
maşallah ne kadar kalabalıkSlm kızlar
yarın çok yoğun olucak
fabrikada patronumuz yemek vericek dua okunacak sünnet için oğluna.
4000-5000 kişi çağırıldı.
çok kalabalık olucak hayırlısıyla atlatıcaz inş.
saçlarımızı kuaförde yaptırıcaz bluz kot giymeyi düşünüyorum.
hoş geldinmerhaba hanımlar bende geldim aranıza
hoşbuldmm canm teşekkürler naber nasılsınız ?hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?