Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar sabah haberlerde duru bebek izledim türkiyede o hastalıktan 1300 taneymiş 2 milyon lazımmış hesap açtırmışlar valilik izniyle.sizce o hesaba para yatırmak uygunmu?hiç böyle birşey yapmadım haberleri izleyince çok üzüldüm yanlış birşey söylediysem affola bende yatırmak istedimde

Bir o koltuga bayiliyorum bir digerine
Gunes nerdeyse diger odaya kaciyorum.
Her yer acik püfff demiyo

Yemegim var dunden.
Ama az bezelye yapicam oglum istiyor.

Dus alip yatisa devam.
Aksam annemle terasta oturuyoruz ust katimda biraz oturma alani var serinde oluyo kahveleri caylari alip ordayiz.

Arife gunu bir anda sirtim tutuldu neden bilmiyorum cok siddetliydi saga sola donemedim yatip kalkamadim su an daha iyiyim benim omurga proemlerim var ara ara oluyor ztn alistim artik

Sma hastaligimi?

Sma hastaligimi?
evet canım izledinmi
muhteşemmm
Arife gunu bir anda sirtim tutuldu neden bilmiyorum cok siddetliydi saga sola donemedim yatip kalkamadim su an daha iyiyim benim omurga proemlerim var ara ara oluyor ztn alistim artik
sıcakmı tutmak lazım acaba geçmiş olsun

Canim gayet yeterli sakin gorunuyor keyifle dinlen
Direk aileye ulasabiliyorsan yardim yap
Ben aracilara karsiyim.
Aracilar vesile olmali bence aileyle iletisim saglanmali.

Bilmem okudunuzmu eski vali mutlu yanlis animsamiyorsam kimsesiz cocuklar icin 500bin toplayip fetoya yollamisti o parayi
Feto davasinda ortaya cikti iceri alindi.
O da valiydi ozamanlar.

çok haklısın haberlerin altında hesap numaralarını eklemişler ama yinede güvenilir değilmi diyorsun canım

Merhaba kızlar
Cumartesiden beri ailemin yanındayım. Dolayısıyla hiç para harcamadım. Cüzdanımdaki 100 tl hala duruyor.
Haftaya pazartesi salı çalışıp sonra tekrar izne ayrılacağım.
Size sormak istediğim birşey var. Bu sezon dockers dan 2 adet ayakkabı aldım. Daha önce bu markayı hiç kullanmadım. Bu ayakkabılar şehir içinde uzun vadede yürüyüş için uygun olur mu acaba? Daha önce hep spor ayakkabılarımı kullanıyordum. Onlar biraz kaba geliyor gözüme artık?

çok haklısın haberlerin altında hesap numaralarını eklemişler ama yinede güvenilir değilmi diyorsun canım
Ben guvenmem sahsen.
Ben hic kullanmadim modeli nasil ki?

yarın iş çıkışı arkadaşımla sözleştik, dışarda buluşalım dedik:) yemek yer ya da birşeyler içeriz duruma bakarız artık...

Slm kızlar
yarın çok yoğun olucak
fabrikada patronumuz yemek vericek dua okunacak sünnet için oğluna.
4000-5000 kişi çağırıldı.
çok kalabalık olucak hayırlısıyla atlatıcaz inş.

saçlarımızı kuaförde yaptırıcaz bluz kot giymeyi düşünüyorum.

Kanki naptin dun carsi gezdin mi?

maşallah ne kadar kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…