Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tum msjlarimda farkli bir yonden bahsettim, hayatimiz o kdr zor yogun gectiki tek yada tam dogru bulamiyorum.
Kardesim kimseden bsy istemiyor aslinda yapmayin diyor kendide vermekten hic cekinmez cok comerttir ama huyu bu alisveristen istedigini almaktan cekinmez ulasana kdr ugrasir.
Ben hatayi konusmakta yaptim evet ztn kardesimi o kdr yanliz birakamam ne kdr kizsamda o bilezik nasibi onun takisi. Annem ben o ucumuz bu gunlere geldik belki sende bi parca anlayabilirsin.

Bir gelisme daha oldu.
Bu aksam geldiginde kardesim evde olmadigi icin konustuk. Ne yapicaz dedi.
Anne bu para bi sekilde odenecek ben kor degilim su anda banane diyemem ama 11 bin lirayi da esime soylemeden odeyemem asla unutmaz dedim. Ben seni bi sure idare ederim bir kismi daha yapilandirmaya soktum onu elden oderim benim kartimla odenmiyor yine eskisi gibi oderiz ben sana veririm dedim. Bende kendimi dogrultamadim dr du oydu buydu elim cok daraldi dedim. Annem Biz ikimiz hallederiz ama ele cikicaz ben olsa sana soylemem bile biraz duze cikayim dedi. Sorun cozuldu bakisini gordum kenara cekilmemis sinirli degil banane demiyor benide yumusatan o bakiso oldu.

Bende annemle yalnız buyüdüm. Bu yüzden seni cok iyi anlıyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Size yine sizden başka destek olacak kimse yok. Yarayı oluşturan siz olsanızda yine birlikte saracaksınız.

Durumları tam bilmedigimizden sağlıklı yorumlar yapamadık. Belliki kırıldığın noktalar olmuş. Ama yine anlattığına göre çözüme kavuşacak gibi görünüyor.

Umarım tez zamanda sıkıntılarından kurtulup feraha ulaşırsın.

E Esila09 canim seni dusunup hediyeler almalari gayet guzel ama onuda skintiya girerek borcla aliyorlarsa yada ilerde sen onlara bu borc hakkinda bisi dersen onlarda bizde sana bunlari bunlari aldik yaptik diceklerse kötü.

Ben esimi anliyorum ben ailemle ic iceyim o da olmak ister fakat aileden aileye degisiyor o isler.

Benim annem evlerine ne alirsa az banada alir
Tadimlik dahi olsa.
Kira falan vermiyoruz yillardir.
Kira isteyen ister yani ki babamda aksi bi tipdir.

Kaynanamlar babamlar nede olsa hep destekler bize ya oglu onlara yedirsinin hesabini yapiyordu.

Evlendirmeseydi oturup yeseydi parasini.
Oglunu para gozuyle goruyorsa.

Günaydın yine sicakdan bayilmalik bir gün daha.

Bugun ev supurup yemek yapicam.
Aksam dayim gelicek yemege

Kankim olur :)
O bana ben ona kanki deriz 50 yasinda.

Acma yapicam biraz 1 tepside kurabiye yaparim oglum seviyor.

Dun babam anneme diyoki terasa havuzu ac girim diyo
Annemede cansimidi var onunla yuzersin sen diyo :)
Sicakdan herkes kafayi yidi.

Oglumun kocaman 6m2 havuzu var.
Oglum ufakken her yaz acardik bayadir acmadik duruyor oyle.

Canim senin annenle yasadigini okuyorum hep baban yasiyormu vefat mi etti?

ama ek gelirde var galiba tarla ve koyunlar
Patron getirmiş zaten sandık oluyor ya :)
Bence fazla bile olur o meblağ :)
ben en minimumunu dedim canım fazlasını düşünemiyorum yarım milyon birikir en az
kredi kartını hiç deme canım napcaz bilemiyorum bende öyleyim eşimde
çocuk masrafı çok canım yaa aylık bin lira masrafı bakıcısı bezi yice hasta oluyor bazen doktor parası
O bilezigi aldim ki hazir iki ay once almistim 20 gr 22 ayar. Ve salak gibi annemede kardesimede soyledim.
eşim ailesine vermiş de olurmu bence saklama bu durumu eşinle konuş borç uzun süreli hadi sıkışırsan

Günaydın hanımlar.. okudum yazdıklarınızı yine birbirinize destek olma çabaları, massallah hiç sasirtmiyorsunuz artık beni :) herkes canı gönülden birbirini rahatlatıyor, fikirler veriyor.. iyiki varsınız. E Esila09 canım annenle konuyu konuşmanız iyi olmuş, ferahlamışsındır. Herşey gönlünüzce olsun..

Gunaydin kizlar
Bugun evde biraz isim var disarida da her seyi yapmak icin erkenden kalktim insallah uyusukluk etmem
E Esila09 canim yazdiklarindan sunu anladim yillardir hep birlikte bir seyler yapmissiniz ailenle.yani annen de anladigim kadariyla calisan didinen biri ama bazen kantarin topuzu kacabilir boyle durumlarda acik acik konussan annenle?? Cunku artik sende ayri bir ailesin.seninde kendine gore bir yasantin olacaktir. Ileride ev alma cocuk evlat edinme yada dunyaya getirme (bu konuda ben cok hassasim insallah bebegin olur)gibi planlarin olmayacak mi? O zamanda para gerekecek. Bende 1sene annemlerle kaldim. Annemlere 100 liralik alisveris yapiyodum. Sonra hediyedir baska seylerdir disari ciktigimizda karsiliyodum sagolsun bana cok yardimci oldu.ve esimin yanina geldigimde bir ev sahibi olduk... annene kardesine tabiki destek olacaksin ama birazda esini kendini dusun...

elecda dolabına bayildim hem çok düzenli hem de az ve öz . Güle güle giy

E Esila09 canım allah yardımcın olsun
Ama sen annene kıyamıyosun eşine kıyamıyosun sorunlarla boğuşuyoun öyle yapma eşine anlat yardım istemek en doğal hakkın o esin . Bence bu krediyi ödeyin ama artık gerisine karışma
Herkesin hayatı bi yerde kendisine takini tak ve biraz geri çekil bence kolaylıklar dilioyrm

hoşbuldm canm teşekkür ederim..
güne girecek durumum yok öle hani cevremzde yoktur acıkcası ama maası aldm gibi dedin gibi çeyrek yapacagım bu ay 1 tane bakalım ne olacak her ay birşey cıkıyor ekstra işe girdimden beri nolacak bilmiyorum..
bi yandan bu para mevzusu bir yandan ev iş aile cok bunalms durumdaym inan ki.

haklsnz nerden baslasak kardr bizim için dur bklm bu ay maas alınca artk bende kararlı olacagmm yoksa bu sekilde biz ev kredisi cektimiz vakit kredi felan ödeyemeyiz..

anladm canm sizin durumda bayagı zor allah yardmcnz olsn cocuk olunca dahada artıor masraflar kredi ne kadar cekmştinz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…