Günaydın Kızlar Hayırlı Cumalar
nasılsınız bugun kızlar ne var ne yok bakalımmgünaydın hayırlı cumalar
Amin cnm teşekkürlerGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.
elecda dolabın ne kadar güzel sade ferah güzel günler de kullan.
sempatik_kiz allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
@Esila09 annenle konuşmakla iyi yapmışsın
@nora2010 iyi tatiller canım.
Güne giremesen bile mutlaka bir kumbara edin kendine. Market ve pazar sonrasi kalanları atarsın o bile kar senin. Başta elimde hicbir sey kalmıyorki zaten ucu ucuna denk geliyor düşüneceksin. Ama sonra nasıl biriktigine kendin bile inanamayacaksın. İnan bana bu topiğe ilk gelen herkes ayni sürecten geçti.hoşbuldm canm teşekkür ederim..
güne girecek durumum yok öle hani cevremzde yoktur acıkcası ama maası aldm gibi dedin gibi çeyrek yapacagım bu ay 1 tane bakalım ne olacak her ay birşey cıkıyor ekstra işe girdimden beri nolacak bilmiyorum..
bi yandan bu para mevzusu bir yandan ev iş aile cok bunalms durumdaym inan ki.
Amin cnm. Allah bereket versin insallahGünaydın kızlar
Allah rahmet eylesin inşallahsempatik_kiz
Ben hala ailemin yanındayım. Cumartesi gününden beri 100 lira cebimde duruyor.
cok haklsn cok dogru bir söz gercekten.. ama ben maasım alnca evin ihtycları için eşime veriorum parayı mesela 500 600 tş civarı onunla evin ihtycları alınıor cünkü eşimin maasndan para kalmıor şimdi eşimde 250 tl para kaldı ayın 10 unda maas alacak bende 180 tl para var kendime bir tane canta almam lazm cantam yok dogru düzgün düşnüyorım napsma dieAmin cnm teşekkürler
Güne giremesen bile mutlaka bir kumbara edin kendine. Market ve pazar sonrasi kalanları atarsın o bile kar senin. Başta elimde hicbir sey kalmıyorki zaten ucu ucuna denk geliyor düşüneceksin. Ama sonra nasıl biriktigine kendin bile inanamayacaksın. İnan bana bu topiğe ilk gelen herkes ayni sürecten geçti.
Bende de ne zaman para birikse mutlaka bir şey çıktı ve biriken paralar hoop uctu. Gerçi bir bende degil hepimizde oldu aynısı. Ama en azindan kenarda paran vardıda ödedi dedi herkes. Bu şekilde moral verdiler Eger birikmeseydi. Mecbur borçla yapılacaktı. @Papatya nin bir sözü var. " Ver paşam diyeceğine ver köşem" diyebilmeli insan
işler güçler çalışıyoruz canım sennasılsınız bugun kızlar ne var ne yok bakalımm
günaydınGünaydın kızlar
Allah rahmet eylesin inşallahsempatik_kiz
Ben hala ailemin yanındayım. Cumartesi gününden beri 100 lira cebimde duruyor.
elecda dolabına bayildim hem çok düzenli hem de az ve öz . Güle güle giy
@Esila09 canım allah yardımcın olsun
Ama sen annene kıyamıyosun eşine kıyamıyosun sorunlarla boğuşuyoun öyle yapma eşine anlat yardım istemek en doğal hakkın o esin . Bence bu krediyi ödeyin ama artık gerisine karışma
Herkesin hayatı bi yerde kendisine takini tak ve biraz geri çekil bence kolaylıklar dilioyrm
Çok teşekkürler. Beğenmenize sevindim.Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.
elecda dolabın ne kadar güzel sade ferah güzel günler de kullan.
sempatik_kiz allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
@Esila09 annenle konuşmakla iyi yapmışsın
@nora2010 iyi tatiller canım.
aslnda mantklı canm haklsn bu ay o zaman maasa kadar elimde olan para ile kendime canta ve ogluma bir kaç kıyafet alym süpürge diğer aya kalsn en iyisi._MAJESTE_ canim eksiklerini aylara bolerek alsan boylelikle hem moralin duzelir para biriktiriyorum diye hemde hic bisey alamiyorum yetismiyor diye dert etmezsin.mesela bu ay oglunun eksiklerini al diger ay canta diger ay supirge yani ihtiyac sirasina koy hepsini ona gore al
aynen canım sıraya koyunca iyi oluyor_MAJESTE_ canim eksiklerini aylara bolerek alsan boylelikle hem moralin duzelir para biriktiriyorum diye hemde hic bisey alamiyorum yetismiyor diye dert etmezsin.mesela bu ay oglunun eksiklerini al diger ay canta diger ay supirge yani ihtiyac sirasina koy hepsini ona gore al
aynen tatlım bende öleyim isz nerde calışıyorsnz mesainz kaç kaç bebiş varmıdı senn ?işler güçler çalışıyoruz canım sen
günaydın
aynen tatlım bende öleyim isz nerde calışıyorsnz mesainz kaç kaç bebiş varmıdı senn ?
Canim Allah rahmet eylesinBn 5 yaşındayken vefat etti cnm
Ben de kızıma 2,5 yaş civarı sorduğumda kesinlikle istemiyordu. Zorlamadım. Her ay sormaya devam ettim. 33 aylıkken çıkarabiliriz bezi dedi. Ben de son paket bezini gösterip bu bitince yenisini almayacağız dedim ve her bez değiştirmede şu kadar kaldı diye söyledim. Son iki bezi kaldığında avm ye götürdüm. Kendine külot seçti bir sürü. Ertesi gün son bezi de bittikten sonra bir daha bez bağlamadım. İlk üç gün sürekli yaptı altına. Sonrasında geldiği gibi söyleyip bıraktı. Bu kısım epey zorlayıcı ama kesinlikle sabırlı olmak ve çocuğa utandırıcı suçlayıcı şeyler söylememek gerekiyor. 1 haftanın sonunda hala arada kaçmalar olsa da epey alışmıştı.kızlar bir hafta izin alıyorum bir aksilik çıkmazsa kızıma tuvaletini öğreteceğim 2,5 yaşında biraz zor bir sürece benziyor bezini çıkartıp deneme yapim diye lazımlığa otutturdum hiç yapmadı altını biraz serbest bırakim dedim basbas bağrıyo bezimi bağlaa diye sizce napmalıyım havalarda ısında yazık pişiyo özel hastalıkta ben dayanamıyom üç güne:) birde kokuyor artık idrarı altını açınca
Günaydın kızlar
İşyerine kahvaltı getirme işini çok sevdim ben. Sabah domates salatalık haşlanmış yumurta getirdim. Böyle hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı oluyor.
Bugün harcama yapmak gibi bir planım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?