Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin cnm teşekkürler
Güne giremesen bile mutlaka bir kumbara edin kendine. Market ve pazar sonrasi kalanları atarsın o bile kar senin. Başta elimde hicbir sey kalmıyorki zaten ucu ucuna denk geliyor düşüneceksin. Ama sonra nasıl biriktigine kendin bile inanamayacaksın. İnan bana bu topiğe ilk gelen herkes ayni sürecten geçti.

Bende de ne zaman para birikse mutlaka bir şey çıktı ve biriken paralar hoop uctu. Gerçi bir bende degil hepimizde oldu aynısı. Ama en azindan kenarda paran vardıda ödedi dedi herkes. Bu şekilde moral verdiler Eger birikmeseydi. Mecbur borçla yapılacaktı. @Papatya nin bir sözü var. " Ver paşam diyeceğine ver köşem" diyebilmeli insan

cok haklsn cok dogru bir söz gercekten.. ama ben maasım alnca evin ihtycları için eşime veriorum parayı mesela 500 600 tş civarı onunla evin ihtycları alınıor cünkü eşimin maasndan para kalmıor şimdi eşimde 250 tl para kaldı ayın 10 unda maas alacak bende 180 tl para var kendime bir tane canta almam lazm cantam yok dogru düzgün düşnüyorım napsma die
ogluma pijama takımı almam lazm bir kaç parca aldgm kıyafetler yataga uygun değil. bir kaç da sort almam lazm yetmiyor sıpaya şpsak süpürge makinemiz bozuldu bu arada

Çok teşekkürler. Beğenmenize sevindim.

aslnda mantklı canm haklsn bu ay o zaman maasa kadar elimde olan para ile kendime canta ve ogluma bir kaç kıyafet alym süpürge diğer aya kalsn en iyisi.

aynen canım sıraya koyunca iyi oluyor

kızlar bir hafta izin alıyorum bir aksilik çıkmazsa kızıma tuvaletini öğreteceğim 2,5 yaşında biraz zor bir sürece benziyor bezini çıkartıp deneme yapim diye lazımlığa otutturdum hiç yapmadı altını biraz serbest bırakim dedim basbas bağrıyo bezimi bağlaa diye sizce napmalıyım havalarda ısında yazık pişiyo özel hastalıkta ben dayanamıyom üç güne:) birde kokuyor artık idrarı altını açınca

Günaydın
Bugün maaş yatacak. Ödeme kalemlerim şu şekilde:
Ev kredisi
İhtiyaç kredisi
Bakıcı ücreti
Kredi kartı
Burs
Kızımın yaz okulu
Kızımın servis ücreti
Gün parası
Kalanı ev ve benim kişisel harcamalarım şeklinde.
Bu ay birikime para koyamıyorum.

Ben de kızıma 2,5 yaş civarı sorduğumda kesinlikle istemiyordu. Zorlamadım. Her ay sormaya devam ettim. 33 aylıkken çıkarabiliriz bezi dedi. Ben de son paket bezini gösterip bu bitince yenisini almayacağız dedim ve her bez değiştirmede şu kadar kaldı diye söyledim. Son iki bezi kaldığında avm ye götürdüm. Kendine külot seçti bir sürü. Ertesi gün son bezi de bittikten sonra bir daha bez bağlamadım. İlk üç gün sürekli yaptı altına. Sonrasında geldiği gibi söyleyip bıraktı. Bu kısım epey zorlayıcı ama kesinlikle sabırlı olmak ve çocuğa utandırıcı suçlayıcı şeyler söylememek gerekiyor. 1 haftanın sonunda hala arada kaçmalar olsa da epey alışmıştı.

Günaydın hanımlar hayırlı cmalar

ben de öğle yemeğimi evden götürüyorum hem ekonomik oluyor hem de ne yediğini biliyorsun en azından
dışarıdan yemekhaneden yenen şeyler yağlarından mıdır nedir midemi rahatsız ediyor

Zor ya hayatla tek basina mucadele etmek hem maddi hem manevi.

Etrafimda esinden ayrilan yada esi genc yasta vefat etmis cocugunu tek buyuten tanidiklarim var.

Hepimiz ölumluyuz.

Ne bilim esimle cok didisirim (im diyorum ben daha cok vidi vidi ederim)
Kizarim kuserim konusmam trip atarim ama 10dk gec kalsa normal saatinden haber vermeden camda beklerim.
Aksam disarda olcak olsa zaman gecmek bilmez.

Ayri olmak fikrinide evvel zamaninda dusunmustum kaynanam olaylarinda ama yapamicamizi anlamistik.
Bazi insanlar cidden bazi insanlarin kaderi oluyor.
Hani ne olursa olsun bitmiyor sonu olmuyor.

Ben sicaktan olucem galiba.
Klima falan almam arabada bile acsak benim bogazimi kurutuyor.
Butun camlar acik bir tul mu kipirdamaz yaw.
Vantilator bile sicak ufluyo be.

Mutfaga giriscem nasil olcak o is suan dusunuyorum.

Aksam markete cikmam gerek artik dolap eror veriyor.
Eksikler cogalmaya basladi.
Oglum anne şu yokmu anne bu yokmu diyor.
Esimede gelirken aldiriyorum 3-5bisiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…