Pazara gidip geldim. Doğru dürüst hićbir şey almadım ama 40 TL harcamışım. Karpuz, soğan, erik, acur, havuç, marul, maydanoz, taze sogan, nane, mandal ve ekmek aldım
Kızlar tuvalet egitiminden cok konuşuluyor. Bir tanıďığımızın oğluna bakıyorum 10 gündür. Annesinin en cok taktıği konu tuvalet egitimiydi ve 3 gün önce bende ona tuvalet eğitimine başladım34 aylık hatta annesi bile şaşırdı. Ama cokta memnun oldu.
Canım hiç stres yapmaValla bravo sana
Tüyoları alayım
Bende inanılmaz stres yapıyorum
Dua edin üstesinden gelelim
Çok teşekkürler canım. Yokluğun hissediliyor
Canım hiç stres yapma
Çok kolay
Bende yardımcı olurum
Oğlun vardı galiba değil mi çok kolay bakHer türlü yardıma açığım
Bende sizden tüyo alırım diye yazmıştımValla bravo sana
Tüyoları alayım
Bende inanılmaz stres yapıyorum
Dua edin üstesinden gelelim
ama ek gelirde var galiba tarla ve koyunlar
Oğlun vardı galiba değil mi çok kolay bak
Bizim öncelikle bezleri kaldırdım ben
Hemde Mart ayında başlamıştım
Son 3 tane bez bıraktım
Oğluma da gösterdim
Bak annem bezimiz bitiyor
Artık tuvalete yapmalıyız diye
3 yaşını 2 ay geçmişti
İlk gün koltuğa parkeye çişini yaptı
Sonraki gün daha rahat tıwc de lazımlık vardı banyo da ona yaptıkça alkışşşş kopuyor du evde.
Sevdiği stickerleri aldık.
Her yapışında duvara yapıştırdık.
Gündüz gece yi aynı aynda alıştırdım ben.
Gece 1 2 gece uykulu diye
Kavanoza yaptırdım.
Gece uyumadım 1 2 ye kadar
Saat başı kaldırdım.
Sonra saat kurup yattım
O geceler hep kalkıp uyandırıp yaptırdım
Önemli olan alışmasıydı ve maşallah gece gündüz ü 3 gün de alıştı.
Bide arabamız yok.
Toplu taşıma kullanıyoruz, yanıma pet şişe aldım kaç kere
Aniden gelirse çözüm oydu
Ama 1 2 sefer hariç gerek kalmıyor
Zamanla tutmayı da öğreniyor lar.
Hadi bakalım sana kolay gelsin.
Bu işin oüf noktası sabır kızmamak bağırmamak,cesaret vermek (yapabilirsin Vs)
Ben normalde çok sinirliyim dir Ama Allah sabır verdi, Hiçç bağırmadan atlattık o süreci
Teşekkür ederim canım. Kaç gösteriyorumMaşallah canım pek gençsin
Ben de kaptım tüyoları. Lazım olacak bana da seneye
Günaydın kızlar
Cumartesi cumartesi çalışıyorum hem de akşama kadar
Neyseki yarın boşum
Bugün en fazla dolmuş parası öderim. O da eşim gelip beni almazsa iş çıkışı
Evde kayınvalide kayınpeder var. Kayınvalide evi temizleyeceğini söyledi. Dün de bir kasa vişne varmış. Birazı ile reçel yapmış birazını da buzluğa kaldırmış. Koca bi bidon da Tokat'tan asma yaprağı getirmiş.
Ay ya çok çok üzüldüm. RABBİM BÖYLE FELAKET LERDEN KORUSUN.Kizlar dun hava sicakligi 47 dereceyi bulmustu burada.
Sabah saat 10 da yaşadığım ilcenin bir beldesinde yangin cikip tüm köyler boşaltılmışti. Dün geceye kadar söndürülemeyip, ters esen bir ruzgarla aksama dogru farklı bir ilceye daha sıçramıştı.
Artik karadan müdahale edilemiyor. Sadece hava yolu ile yangına müdahale ediliyordu. Dunden beri tüm ilcede sular kesikti.
Sabah bir uyandık dünkü yangının şehir merkezine ulasması önlenmiş ama hala sönmemiş, ormanlarda devam ediyormus
Ustelik bu sabah hava sıcaklıgı 50 dereceyi buldu ve 2 belde ve 1 ilcede daha yangın cıkmiş. Uçakların biri iniyor biri kalkiyor yangını söndürebilmek icin. Tüm turkiyeden destek gelmis yangin söndürme çalışmaları için.
Gun icinde elektriklerde kesilecekmis. Ne zaman gelecegi belli degil
Evi barkı,hayvanları, tarlalari yanan bir cok insan var gerçekten ćok zor bir durum. Allah herkesin yardimcisi olsun
çok kötü olmuş yaa.. inşallah kısa zamanda tehlike ortadan kalkar..Kizlar dun hava sicakligi 47 dereceyi bulmustu burada.
Sabah saat 10 da yaşadığım ilcenin bir beldesinde yangin cikip tüm köyler boşaltılmışti. Dün geceye kadar söndürülemeyip, ters esen bir ruzgarla aksama dogru farklı bir ilceye daha sıçramıştı.
Artik karadan müdahale edilemiyor. Sadece hava yolu ile yangına müdahale ediliyordu. Dunden beri tüm ilcede sular kesikti.
Sabah bir uyandık dünkü yangının şehir merkezine ulasması önlenmiş ama hala sönmemiş, ormanlarda devam ediyormus
Ustelik bu sabah hava sıcaklıgı 50 dereceyi buldu ve 2 belde ve 1 ilcede daha yangın cıkmiş. Uçakların biri iniyor biri kalkiyor yangını söndürebilmek icin. Tüm turkiyeden destek gelmis yangin söndürme çalışmaları için.
Gun icinde elektriklerde kesilecekmis. Ne zaman gelecegi belli degil
Evi barkı,hayvanları, tarlalari yanan bir cok insan var gerçekten ćok zor bir durum. Allah herkesin yardimcisi olsun
Ay ya çok çok üzüldüm. RABBİM BÖYLE FELAKET LERDEN KORUSUN.
çok kötü olmuş yaa.. inşallah kısa zamanda tehlike ortadan kalkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?