- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ben bereket icin vakia suresini her gece okurum faydasinida goruyorum.
Bu arada kumbaraya 200tl gitti.
Harcama 60 tl:/
Sagolun kızlar okim.bereket için vakıa suresi okutr_lelli .
benim de fondötenim filan bitmiş. bi ara avm ye uğramam lazım.
Yarın 0 harcamayla biz hava atalım be.Bende yarin sifir harcama yapacagim
Bugun bayagi eksik vardi an itibariyle 90 tl harcamisim
200 tl de kumbise attim
canım gecende de sormustum kredınızı pekı senın odedıgın konut kredısı kaynının kredısı mıAsla vermem zaten birikimimden haberi yok olmasında zaten. AltinAltinlarimi da istedi vermedim . Eşim kurban parasına da sıkışmıştı ona da yok demişler bide abisi 3 tane maaş alıyor.. evini de esim yaptırdı.. ohh ne güzel dünyabende eşimin elindeki avucundakini alıyorum veremesin .. hala biz onun evinin kredisini ödüyoruz ya çok zoruma gidiyor şu gebe halimle esekler gibi çalışıyorum cocumun rızkını da kimseye yedirmem kusura bakmasin
Yok cnm benimki kendi konut kredim esimde ihtiyaç çekip kaynima ev yaptırdı onu ödüyor hala 3 senedircanım gecende de sormustum kredınızı pekı senın odedıgın konut kredısı kaynının kredısı mı
canım yanlış anlama merak ettıgım ıcın boyle soruyorum şaşaırdım pekı evınden hıc pay vermedı mı eşine yazık degıl mı onun ıcın maaşından para ayırıyoYok cnm benimki kendi konut kredim esimde ihtiyaç çekip kaynima ev yaptırdı onu ödüyor hala 3 senedir
anladım canım bızde yavaş yavaş azaltıyoruz dısarıda yemelerımızı bereketlı olsun bırıkımlerınBugün 16 TL ye öğle yemeği yedim.
Başka para harcamadım. Ama avm ye gitmem gerek.
Beth18
Biz pek dışarda yemek yemiyoruz. 2-3 haftada bir pizza yemeye gideriz. Dışarıda kahvaltı alışkanlığımız da yok. Burada Deniz Dilan yok. Aynı domates salatalık için niye dılarıda para vereyim.
Dışarıda yemek yesek de içecek pek istemiyoruz biz
Gittiğim Bi görev için 340 TL para alacağım. Yatar yatmaz 100 Euro alacağım inşallah.
aynen bendeSelam kızlar. .Bugün 7 lira harcadım. Önceden haftada bir dışarıda yiyorduk şimdi daha az çıkıyoruz. Ama arada oluyor yine. Evde daha sağlıklı ve ucuz ..artık olduğu kadar yapmaya çalışıyorum. Yemek olmayıp ta annesine gidenlere imreniyorum bizimkiler uzakta..ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?