Küçük Düşün Büyük Olsun!

0 harcama yapanları coook pis kıskandım şuan
Darısı basıma
Bende size hava atarım ama

1poset üzüm yapragim vardi hem buzluk acilsin dedim onu sardım yarın pisircem.

Makarna yaptim.
Cok az suluköfte var.
Esimin cani palamut istemis palamut almis aksama palamut salata var yani

Oglusum öglenci yine
18:45de onu gidip alicam kosturmacalar basladiii

kızlar sagolun yapacak bısey yok gıttı 3 adet konserve ınsallah dıgerlerını guzelce yerız bı tane fazulye konservesını actım tadı guzeldı
annem kv. sagolsunlar bı suru sey koydu hemen hemen bır hafta yemek pişirmem
kahvaltılıkta var alırsam domates salatalık alıcam başka bişey almam

heee bu arada benden de 0 harcama

bugunde işte anneme yaptıgım pogacalardan goturdum onlardan yedım
bırde işte olan haksızlıklardan dolayı ilgili insanları Allah.a havale edıyorum gercekten hak yıyorlar

palamut et tavuk bı cok secenek yemeklerım var bazısı pişmiş bazısı pişmemiş sırayla yazıcam, gün gün pişircem
birde soyledıgım programı ındırcem her gun harcadıklarımı yazıcam
asla gereksız harcama yapmıcam

kızlar bir sorum var ben eşimle bazen dısarı cıkıp bişeyler yıyıp içiyoruz yanı herkes gıbı buraya kadar ıyı herşey ama bazen de dışarıda hıc para harcamak ıstemıyorum. eşimde benı cımrılık yapma harcayalım yıyelım ıcelım dıyo ama ben gıdıp 2 lıralık kolaya 7 lıra vermek ıstemıyorum. sız nasıl başa cıkıyorsunuz??

canım gecende de sormustum kredınızı pekı senın odedıgın konut kredısı kaynının kredısı mı

Bugün 16 TL ye öğle yemeği yedim.
Başka para harcamadım. Ama avm ye gitmem gerek.
Beth18
Biz pek dışarda yemek yemiyoruz. 2-3 haftada bir pizza yemeye gideriz. Dışarıda kahvaltı alışkanlığımız da yok. Burada Deniz Dilan yok. Aynı domates salatalık için niye dılarıda para vereyim.
Dışarıda yemek yesek de içecek pek istemiyoruz biz

Gittiğim Bi görev için 340 TL para alacağım. Yatar yatmaz 100 Euro alacağım inşallah.

Yok cnm benimki kendi konut kredim esimde ihtiyaç çekip kaynima ev yaptırdı onu ödüyor hala 3 senedir
canım yanlış anlama merak ettıgım ıcın boyle soruyorum şaşaırdım pekı evınden hıc pay vermedı mı eşine yazık degıl mı onun ıcın maaşından para ayırıyo

anladım canım bızde yavaş yavaş azaltıyoruz dısarıda yemelerımızı bereketlı olsun bırıkımlerın

Selam kızlar. .Bugün 7 lira harcadım. Önceden haftada bir dışarıda yiyorduk şimdi daha az çıkıyoruz. Ama arada oluyor yine. Evde daha sağlıklı ve ucuz ..artık olduğu kadar yapmaya çalışıyorum. Yemek olmayıp ta annesine gidenlere imreniyorum bizimkiler uzakta..ne iyi olurdu

aynen bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…