- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Yok cnm sorabilirsin.. kandırıyorlar eşimi iste bazen soyleniyorum oda bizim ailede senin paran benim param olmaz diyo hesap yapmayız biz dio varımız yogumuz ortak diyo ama ne hikmetse geçen para istedi yok demişler ayrıca eşimin üstüne bir çöp bile yokanladım canım bızde yavaş yavaş azaltıyoruz dısarıda yemelerımızı bereketlı olsun bırıkımlerın
ne guzel erken alkıyorsunuz o zaman ben kalkamıyorumBugünü 3,25 tl harcayarak kapattım.
Sonunda evde kahvaltı etme alışkanlığı kazanabildim. :)
cok ılgıncler gercektenYok cnm sorabilirsin.. kandırıyorlar eşimi iste bazen soyleniyorum oda bizim ailede senin paran benim param olmaz diyo hesap yapmayız biz dio varımız yogumuz ortak diyo ama ne hikmetse geçen para istedi yok demişler ayrıca eşimin üstüne bir çöp bile yok
ne guzel erken alkıyorsunuz o zaman ben kalkamıyorum
Masallah bende hep 6.30 da kalkarım çayimiz kahvaltimiz hazirlarim yeriz bulasiklari da makinaya atarim .. öyle çıkarız evden 8.30 gibi06:30 da kalkıyorum. 07:20de de araca biniyorum. Aradaki 50 dakikada hazırlanmaya çalışıyorum işte.
1 aydır üşeniyordum evde yapıp gitmeye. Dün gece kendime soğuk sandviç hazırladım. Isıtıcıya suyu dahi koydum üşenmeyeyim diye
Hatta şunu dedim kendime, sen bilirsin istiyorsan sabah üşen ve kahvaltı yapmadan çık. Öğle arasına kadar aç kalırsın o zaman. Sonuç: başarılı
Ya konu ne baskaisna evmi aldinizcanım yanlış anlama merak ettıgım ıcın boyle soruyorum şaşaırdım pekı evınden hıc pay vermedı mı eşine yazık degıl mı onun ıcın maaşından para ayırıyo
cok ıyı :)06:30 da kalkıyorum. 07:20de de araca biniyorum. Aradaki 50 dakikada hazırlanmaya çalışıyorum işte.
1 aydır üşeniyordum evde yapıp gitmeye. Dün gece kendime soğuk sandviç hazırladım. Isıtıcıya suyu dahi koydum üşenmeyeyim diye
Hatta şunu dedim kendime, sen bilirsin istiyorsan sabah üşen ve kahvaltı yapmadan çık. Öğle arasına kadar aç kalırsın o zaman. Sonuç: başarılı
Biz de hep evde kahvaltı ederiz. Ben akşamdan hazırlıyorum. Masaya tabakları çatalları koyuyorum. Yeşil çay içiyoruz. Poşetlerinden çıkarıp kupaya koyuyorum. Akşamdan domates salatalık onları dışarı çıkarıyorum.
Sabah kalkınca hemen dolaptan peynir zeytin çıkarırım. Domates salatalık doğrarım. Kavanozdan ceviz koyarım. Meyve koyarım mutlaka. 2-3 tane de hırma. Ekmeksiz yiyorum bir de öğlene kadar hiç acıkmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?