Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladım canım bızde yavaş yavaş azaltıyoruz dısarıda yemelerımızı bereketlı olsun bırıkımlerın
Yok cnm sorabilirsin.. kandırıyorlar eşimi iste bazen soyleniyorum oda bizim ailede senin paran benim param olmaz diyo hesap yapmayız biz dio varımız yogumuz ortak diyo ama ne hikmetse geçen para istedi yok demişler ayrıca eşimin üstüne bir çöp bile yok

cok ılgıncler gercekten

ne guzel erken alkıyorsunuz o zaman ben kalkamıyorum

06:30 da kalkıyorum. 07:20de de araca biniyorum. Aradaki 50 dakikada hazırlanmaya çalışıyorum işte.
1 aydır üşeniyordum evde yapıp gitmeye. Dün gece kendime soğuk sandviç hazırladım. Isıtıcıya suyu dahi koydum üşenmeyeyim diye
Hatta şunu dedim kendime, sen bilirsin istiyorsan sabah üşen ve kahvaltı yapmadan çık. Öğle arasına kadar aç kalırsın o zaman. Sonuç: başarılı

Masallah bende hep 6.30 da kalkarım çayimiz kahvaltimiz hazirlarim yeriz bulasiklari da makinaya atarim .. öyle çıkarız evden 8.30 gibi

Biz de hep evde kahvaltı ederiz. Ben akşamdan hazırlıyorum. Masaya tabakları çatalları koyuyorum. Yeşil çay içiyoruz. Poşetlerinden çıkarıp kupaya koyuyorum. Akşamdan domates salatalık onları dışarı çıkarıyorum.
Sabah kalkınca hemen dolaptan peynir zeytin çıkarırım. Domates salatalık doğrarım. Kavanozdan ceviz koyarım. Meyve koyarım mutlaka. 2-3 tane de hırma. Ekmeksiz yiyorum bir de öğlene kadar hiç acıkmıyorum.

cok ıyı :)

valla bunları okuyunca ben üşengeçlıkte tavan yapmısım dıyorum
cevız ve hurma cok doyurucu zaten canım

aslında kahvaltı hazırlamamakta eşiminde payı var işyerınde verıyorlarmış bırde kalkınca kahvaltı edemıyo 7.30da o cıkar bende 8e dogru cıkarım erken bıraz daha yanı

bende bu gün ilk kışlıklarımı hazırladım
iş çıkışı pazara gittik, domates biber fasulye ve barbunya aldım
domateslerin bir kısmını menemen yaptım, barbunyaları ayıkladım dondurucuya
fasulyede yarına kaldı artık

ama pazar bana çok pahalı geldi hepsi
15 kilo domates 22,5 tl
1 kilo biber 2 tl
2 kilo fasulye 6 tl
3 kilo barbunya 10 tl
4 kilo elma 5 tl
1 kilo hamsi 10 tl
bide en ucuzlarını aldım

bunu dışında tüpümüz bitti yedeğide önceden bitmişti 130 tl 2 tüp, 40 tl 1 kilo et
20 tl yede tarhana aldım

bide bakıcı sorunum olacak gibi, bakıcımın bazı sağlık sorunları var
işi bıraka bilirim birini bulun falan dedi bende orta yol bulalım flan ddim ama tam iş başladı çok kötü oldu nereden bulacağım bilmiyorum

Aynen öyle tr_lelli
Dün 3 defter bir not defteri silgi almışlar.
Bu akşam da çıkarız mecbur. Hafta sonu alalım dedim dün.
Dün matematik dersi varmış. Öğretmen defter söylemiş. Bugün De varmış matematik. Mecburen aldık artık. İlk hafta böyle geçer. Sonra da ders maratonu başlar

Havalar 10derece kadar dusecekmis yani kıs yuzunu göstermee baslıcak sanirim.
Bende ufakdan ufakdan yazliklari toparliyorum
Baza altina gidecek biraz uzun kollulari cikarmaya baslarim artık.
Eleyeceklerim var icinde.

Ogluma battaniye baktim hemde 50tl ama daha cok kizlar icindi pembeli lilalı almadim.
Bej,krem siparisi verdim getirirse alıcam.

Cift kisilik yün yorganim var dökmek yikamak hic ugrasamam yün yorganada alisigiz onsuz ısınamiyorum ben.
Onu yikamaya vericem.

Ben hep tamam bitti derken hep bisi cikiyo.

Okulda da arkadaslari gördum bana geller basladi
Pasta,kurabiye falan icin eksiklerim var bisiler almam lazim.

Ahh bitmez bu eksikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…