Hic de hayalperest degilsinBen de evin içini tadilat yaptırmak istiyorum. Inşallah yılbaşına kadar kart borclarimiz biterse daha da sıkı asilacağım birikime.
Seneye bu zamanlar evin içi bitmiş olsun istiyorum. Sonrasında gelsin araba:)
Acaba çok mu hayalperestim...
Tabiki hosgeldin. Kumbarani kap gelHanımlar iyi geceler, ben de aranıza katılabilir miyim? :)
Tabiki hosgeldin. Kumbarani kap gel
Bosver olur bazen oyle konserveyi kaynarken koyup kapagini sikica kapatip ters cevirince kilitlwniyor ona dikkat et bir daha yaparsanKizlar memelekete gitmeden once konserve yapmistim 3 tanesi cope gitti insallah daha da cikmaz aralarindan bi tanesi de patlamis cok uzuldum ya
Çok teşekkür ederimMissMoonTwilight japon pazarlarında boyuna göre 1.5 ile 4.5 lira arası açılmayan kumbaralar var. Teneke ama güzel. İster paris resmi,ister hayvan figürlü,ister çiçek desenli:)adamlar yapmış:)
..kesmeden içinden para tırtıklaman imkansız
Tabiki hoşgeldinizHanımlar iyi geceler, ben de aranıza katılabilir miyim? :)
Saglık olsun yaKizlar memelekete gitmeden once konserve yapmistim 3 tanesi cope gitti insallah daha da cikmaz aralarindan bi tanesi de patlamis cok uzuldum ya
Banada kimseden bisi yok gelen.Bu arada okuyunca kıskandımmı ne. Kaç kışım geçti ne kayınvalide,ne anne yapmıyo bana kışlık falan. Yarın sırayla arıyorum ikisinide..
Sagol canım.Maşallah kuzuyatr_lelli
benim oğlanın paralarına da Euro alacağız. Hatta kendi alsın diye onu da götüreceğim döviz bürosuna
Ahh canim ben hep esime senin vicdanini köpekler yesin diyorum.Esime çok sinirliyim ek hesabimi bosaltip ona vermemi istiyor kira odeyecekmis.. bende bosaltamam abinden borç iste dedim . Zamanında bir sürü kredi çekip abisine ev yaptırmış. Adam dugunumuzde bir ceyrek bile takmadi . Üstüne gitti onun 8 yaşındaki yigenine tablet aldı. Durumları da gayet iyi gözünü esime dikmis mal adam ya. Benimkinin de burnu surtulsun borç batagindayim dese bir kuruş vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?