Günaydınnn..
Bizim evimizin kücük adamı,birikimcisi,tutumlusu gümbür gümbür geliyo.
Hep böyle devam eder umarım.
Hep böyle tutumlu olur.
İstedigi herseye emin adımlarla ulaşır.
Yolu aydınlık olsun..
Eki Görüntüle 1886603
Banada kimseden bisi yok gelen.
Kendi kendime bisiler yapiyorum iste kafama göre.
Köyde evim falan olmus olsa bende köyden yapip getircem taze taze mis gibi.
Memleketim ekmegi bile burnumda tütüyo.
Burda ne yedigimiz belli degil.
Ahh mecburiyetler ah.
Ne guzel. Rabbim gönlümüz göre nasip etsin herşeyi ben de hep bahçeli ev hayali kurarken buluyorum kendimi. Kışlık hazırlığını kendi bahcemde yaptığımı düşlüyorum :)Eşim yurtdışında yaşamayı planlıyo iki yıl sonrası için. Beni kandırabilirse tabi:)
Olurda olmazsa çiftçilik yapmak istiyo,ege tarafında zeytin yetiştirmek falan. Banada ikinci alternatif çok heyecan veriyo.
Kocaman bahçeli bir evim olsun tek kat..bahçesinde meyve ağaçları ve kendimize kadar domates,salatalık falan yetiştirelim.
Asla vermem zaten birikimimden haberi yok olmasında zaten. AltinAltinlarimi da istedi vermedim . Eşim kurban parasına da sıkışmıştı ona da yok demişler bide abisi 3 tane maaş alıyor.. evini de esim yaptırdı.. ohh ne güzel dünyatr_lelli benim annem ve babam çok tutumludur. 5 tane evleri var. bizi de öyle yetiştirdiler. hoş ben ara sıra error versem de yine de idare ediyoruz.
Kostebekpasta benim eşim de çok paralar vermişti kardeşlerine ilk yıllarımızda. onlar oğluma bi altın bile takmadı. şimdi verse gömerim onu. bilir bunu da...
sakın verme kız.
Allah nasip eder inşallah ne guzelEşim yurtdışında yaşamayı planlıyo iki yıl sonrası için. Beni kandırabilirse tabi:)
Olurda olmazsa çiftçilik yapmak istiyo,ege tarafında zeytin yetiştirmek falan. Banada ikinci alternatif çok heyecan veriyo.
Kocaman bahçeli bir evim olsun tek kat..bahçesinde meyve ağaçları ve kendimize kadar domates,salatalık falan yetiştirelim.
Kesinlikle kardesle ortak iste yapilmaz borcda verilmez
Herkes nekadar aliyosa ona göre harcasin.
Ben esime öyle diyorum
Sen 1000tl maas alsaydin ona göre harcama yapacak gecinecektik
Nekadar geliyosa ona göre gider hesabi yapilmali.
Elden gelen ögün olmaz derler bizde.
Biz dibide gördük cok sukur toparlandık.
Sabretmen lazım.
Allah nasip eder inşallah ne guzel
Canım bi arkadasim kirada oturuyodu ev aldi yeni bir ev guzel.Aynen. Biz varken bile tutmanın peşindeyken bakıyorum bizden rahat güzel yaşıyolar. Bazen eşimle konuşuyoruz da ruhumuz fakir heralde bizim en fakir biz yaşıyoruz çevremizde:) kimse hiçbir şeyden geri kalmıyo. Bir giyilen bir daha giyilmiyo,restoranlarda yemeler falan. Biz yapamıyoruz yaa. Zevkte vermiyo öyle bir hayat bana. O kalemin insanı değilim sanırım. Heleki borcum varsa burnumu bile çıkartasım gelmiyo dışarı.
AminnnAminn. Rabbim herkezin gönlünü hayra çevirsin,gönlünde ne varsa versin inşallah
Birikiminden haberi olmamasi cok iyi canim malesef esler boyle para kalmayinca hemen elde ne varsa harcamak istiyorlar amaa biz fırsat vermicezzzAsla vermem zaten birikimimden haberi yok olmasında zaten. AltinAltinlarimi da istedi vermedim . Eşim kurban parasına da sıkışmıştı ona da yok demişler bide abisi 3 tane maaş alıyor.. evini de esim yaptırdı.. ohh ne güzel dünyabende eşimin elindeki avucundakini alıyorum veremesin .. hala biz onun evinin kredisini ödüyoruz ya çok zoruma gidiyor şu gebe halimle esekler gibi çalışıyorum cocumun rızkını da kimseye yedirmem kusura bakmasin
Bereketli olsun ınş aldiklarin da. Ne kadar gelirin olursa olsun bereket önemli bence. Rabbim bereketimizi eksik kilmasin evlerimizde.Ben markete gittim malum karta yuklenemiyoruz.
Ama eksikde epey cogaldi.
110tl tuttu.
Ya bakiyorum ortada bisi yok
Bi bereket duası okim.
Daha alamadigim eksiklerimde var.
Oglum karisik tostu cok seviyo sucuk falan almadim daha
Yani pahalilar var daha alincak.
Herseyden kısılıyo ama gıda,bogaz kısılmıyo malesef.
Ben ne bulsam yerim
Ama esim ve oglum hem yemek seciyolar hemde meyveleri,cerezleri hic eksik olmıcak.
Marketde meyve cok pahali geldi bana pazara gitmedigime pisman oldum acikcası
Kuruyemis almayada cikamadim.
Evde findik var ondan kirip kavurcam.
Sulukofte yaparken kucuk kavanozlarimdan bir domates sos actim merak ettim nasil olmus tadi
Cok hosuma gitti domatesler kipkirmizi mis gibi
Seneye daha cok koyucam insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?