Vallahi ben çok otel inceledim canım inanki bi ara sürekli baktım.AskaLara yı tavsiye üzere baktım ve hayran kaldım fakat erken ayortmadıqım için fiyatı fazla geldi bana.
Canım yarın ölüdenize gideceğiz çarşamba dönüyoruz zaten.Ben aslinda daha once cok basarili secimler yapmistim ama su an o hissi yakalayamiyorum. Odaklanamiyorum. Butcem var ama olabildigince minimumda tutmak istiyorum o yuzden arastirmaya basladim.
Fethiyedeyken mutlaka tekne turu yapin/ kayaköyu gorun. Daha once orada uc yildizli bir otelde sezon basi kaldim, tertemiz odalar az ama sicacik yemekler ile doyasiya tatil yapmistik. Tekne turlari cok iyiydi cok eglenmistik.
Canım yarın ölüdenize gideceğiz çarşamba dönüyoruz zaten.Ben aslinda daha once cok basarili secimler yapmistim ama su an o hissi yakalayamiyorum. Odaklanamiyorum. Butcem var ama olabildigince minimumda tutmak istiyorum o yuzden arastirmaya basladim.
Fethiyedeyken mutlaka tekne turu yapin/ kayaköyu gorun. Daha once orada uc yildizli bir otelde sezon basi kaldim, tertemiz odalar az ama sicacik yemekler ile doyasiya tatil yapmistik. Tekne turlari cok iyiydi cok eglenmistik.
Dediğüm otellere eylülde baksana Terelelli canımBana otel demeyin cok burugum
1-hala otel bulamadim
2- ayin 3ü ve reglim biz agustos 3 ve 8i arasi gitmeyi dusunuyorduk boyle bir anlami kalmiyor (hap falan kullanmak istemiyorum hormonlari bozuyor hepsi)
3-temmuz sonu bosuz fakat patronun kardeslerinin ikiside ayni anda tatile gideckelermis ofis bos kalcak diyor esim gidemeyiz diyor.
4- agustosun 10undan sonra ben memlekete gidicem ozamanda olmaz
5-neymis cok plan yapmicakmissin!
Temmuz 20 ve 25 arasi belki bir ihtimal olabilir ama otellerde bosyer fiyat ne alemde hic bilmiyorum.
Ayy cok dert etmiyorum artik olursa olur olmazsa cokda sikinti degil.
Bunda da vardir bir hayir.
Eylül cok sezon sonu geliyor bana yaDediğüm otellere eylülde baksana Terelelli canım
Tampon kullanmayı dene istersen. Ben regl olsam da tamponla denize havuza giriyorum.Eylül cok sezon sonu geliyor bana ya
Hic gidesim gelmiyor eylulde 3 ve 8 cok iyiydi şans iste.
Esime siz girersiniz ben dinlenirim artik napim dedim olmaz öyle ne anlami kaldi diyor.
Ben esim icin istiyorum dinlenmek istiyordu adamcagiz.
Eylül cok sezon sonu geliyor bana ya
Hic gidesim gelmiyor eylulde 3 ve 8 cok iyiydi şans iste.
Esime siz girersiniz ben dinlenirim artik napim dedim olmaz öyle ne anlami kaldi diyor.
Ben esim icin istiyorum dinlenmek istiyordu adamcagiz.
bu kefillik durumu zor ve huzur bozan bir durum maalesef
ufak meblağlar olsa neyse ama miktar çok büyük
için nasıl huzurlu olacaksa öyle yap
her an ödeyecek mi stresi çekeceğine şimdiden tavrını koyup stres çekmek daha iyi tabi
üzerinde başkasından kalan borç da varmış o da sıkıntı
işin çok iyi getirisi varsa düşünülebilir ancak
Sağol canımAllah yardımcın olsun. Kolaylıklar dilerim.
Ben kefil olmam esiminde basinin etini yerim.
Kayninin rizki bukadarsa onu kazansin otursun asagi.
Gozu cok yukseklerde olanlarin sonu hep hüsran.
Rızkima veren hûdadır kula minnet eylemem sozunu cok severim ben.
Kimseyle daha cok para icin is buyutmek icin vs is birligi yapmam.
Bunaltmam ben.
Yapabiliyorsa kendi cabasiyla yapsin bisiyler.
Kendi evi dukkani yokmu?
Onlari ipotek etsin.
Yada kaynananizin evi falan.
Ay ben bu konularda biraz asabiyim boyle milletden medet umanlara kiziyorumm
Ben az bile yazdım, giden mal varlığını yazsam aklınız durur.
3 adet ev, şehrin göbeğinde hala çalışan bir pastahane (25 sene öncesinde gitmiş) , çimento fabrikasında % 40 hisse ve yine şehrin göbeğinde dükkanlar. Dükkanın birinden yarım hisseyi annem ve iki kardeşine bırakmış, onuda borcu için birine devretmiş aralarında ne geçtiği belli değil, onlar dükkan bizim dedi, biz bildiğiniz aç kaldık.
Bende çok müdahale ettimMerhaba kızlar telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum
Hepinize teşekkür ederim
Eşimin bankamatik kartı kopyalanmış o sayede atm den çekmişler para
Beni dinlemeyip başka bankanın atm sinden çekmiş para sanırım o atm kopyaladı
Allah'tan maaşı yatmamıştı
Bu tatilde beni para konusunda sinir etti
Daha zararlı çıkacağız onun yüzünden
hawar canım şakın kefil olma
Biz nişanlıyken eşim amcasına kağıt üstünde ortak oldu
Bir sürü vergi ve sigorta borcu çıktı üstüne
Onları temizlemeye çalışıyor
Ben çok pişmanım o zaman evli değiliz diye karışmamıştım ama şimdi sıkıntısını biz çekiyoruz
O yüzden bırak sana güvenerek iş yapmasın
Sonrasında sen üzüleceğine onlar üzülsün
Tam kurban bayrami sonrasi.Antalya bolgesi sahane oluyor. Bende temmuz agustosta cikmak istemiyorum ozellikle eylul istiyorum aslinda deneyebilirsiniz bence sen seversin aksine her yer ferah oluyor kalabalik kuyruk yok calisanlar rahatliyor sicak bunaltmiyor.
Tampon kullanmayı dene istersen. Ben regl olsam da tamponla denize havuza giriyorum.
hawar bence fazla toleranslı davranıyorsun. Başkası para kazanacak diye evi ipotek ettirmek çok riskli. Üstelik bu devirde babanın oğluna bile güvenemezken. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Bugün can ciğer olduğunla iki gün sonra kanlı bıçaklı düşman olabilirsin.
Kaynımı yazdan yaza görüyüm bayramlarda araşırız benim ile olan muhabbeti bu kadarhawar kayninla araniz nasil?
Para muhabbetiniz nasil?
Bu isi ilerletme cabasindan sizinde kâr payiniz ve kazanciniz varmi bilmiyorum.
Ama evvel zamaninda babam esime guvenip kredi kartini verdi ve ozaman kayinlarimla esim ortak dukkan isletiyorlardi yani esnafti.
Kayinlarin o dukkanin icine zictilar afedersin.
O babamin kartindan para cekip yatiriyordu esim mal aliyordu sonra ipin ucu kacti dagildilar biz borclarla kaldik hemde faizleriyle.
Daha öncede bir is icin esime kefil lazimdi ve öz enistesi (hani su gecen oglunun dugunu olan benim zoraki gittigim esimin 1.500tl bilezik taktigi gorumcemin kocasi) esime kefil olmadi.
Benim babam yine kefil oldu.
Bi sorun cikmadi ama ama esimin ailesi boyle insanlar mesela.
Esim onlara kefil olur (idi) onlarin hic biri olmaz
Suan kefil olmak istesede ipotek gostermek istesede yapamaz.
Cok net soyluyorum su evi basina yikarim.
Cunku kaziklarini yedim hemde en okkalisindan
Benim 3 senem onlarin batirdigi dukkanin borclarini odemekle gecti.
Hee ben kazanip odemedim esim kazandi odedi ama skintisini ben cektim.
Hep rizkimdam kisildi.
Helal etmiyorum etmicemde o ayri.
Benden helallik alamadanda canlari cikmasin.
Bu konularda maddi konularda cok somurulduk.
Ama odemesek babama icra gelecekti yada bize.
Ev falan gidecekti.
O sebepden esim bana lafini edemez boyle birseyin ciddi olay cikaririm
Ayrica peki isin konumu nedir?Haklısın ama ben bunları söyleyince eşim beni para göz ve acımasız ilan etti ki bir çok örnek vererek anlattım ona durumu
Ama kardeşine kıyamıyor sanırım
Kaynımı yazdan yaza görüyüm bayramlarda araşırız benim ile olan muhabbeti bu kadar
Para konularında ise eşim araba alırken on bin borç almıştı Onuda söylediğimiz tarihte kendisine verdik hatta kendiside aynı tarihte ev alıyordu borcun dışında on binde biz hibe ettik
Ama onun işleri belli olmuyor bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü
Bide biz köyü gidişatı bilmiyorduk söylememiş bize
O benim canımı sıktı
Eşimde aslında bana içinden kızıyor biliyorum
Şu anda kötü gelin kardeşlerin arasına giren gelin pozisyonuna düştüm
Eşimde zor gününde kardeşine yardım etmeyen adam pozisyonuna düştü ve canı acayip sıkkın
Hayırlı yolculuklar. İyi tatiller.Günaydın kızlaaar
Bavulumu ayarlıyorum
Bugün annemlere gidicem allahım izin verirse
Dün eşime.bi sürü kiyafet ütüledim kalan camasirlari yıkadım
Evde yapcak bi iş kalmadı
Gidiyim tatil yapiyim:)))
Hava ne güzel ya çok şükür .
250 lira var cüzdanımda servise falan binicem havaalanina gitmek için 10 lira servis parası .
Servise kadar taksiye binmek istemiyorum 15 lira falan tutuyo
Otobüsle gidicem biraz erken çıkıp
Uçaktan inince gene servise binerim büyük ihtimal
Param bana kalsin taksilere veremem
Teşekkürler canimmHayırlı yolculuklar. İyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?