Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vallahi ben çok otel inceledim canım inanki bi ara sürekli baktım.AskaLara yı tavsiye üzere baktım ve hayran kaldım fakat erken ayortmadıqım için fiyatı fazla geldi bana.

Ben aslinda daha once cok basarili secimler yapmistim ama su an o hissi yakalayamiyorum. Odaklanamiyorum. Butcem var ama olabildigince minimumda tutmak istiyorum o yuzden arastirmaya basladim.
Fethiyedeyken mutlaka tekne turu yapin/ kayaköyu gorun. Daha once orada uc yildizli bir otelde sezon basi kaldim, tertemiz odalar az ama sicacik yemekler ile doyasiya tatil yapmistik. Tekne turlari cok iyiydi cok eglenmistik.

Canım yarın ölüdenize gideceğiz çarşamba dönüyoruz zaten.
Kısmet olmadı ne diyeyim.

Canım yarın ölüdenize gideceğiz çarşamba dönüyoruz zaten.
Kısmet olmadı ne diyeyim.

Bana otel demeyin cok burugum
1-hala otel bulamadim

2- ayin 3ü ve reglim biz agustos 3 ve 8i arasi gitmeyi dusunuyorduk boyle bir anlami kalmiyor (hap falan kullanmak istemiyorum hormonlari bozuyor hepsi)

3-temmuz sonu bosuz fakat patronun kardeslerinin ikiside ayni anda tatile gideckelermis ofis bos kalcak diyor esim gidemeyiz diyor.

4- agustosun 10undan sonra ben memlekete gidicem ozamanda olmaz

5-neymis cok plan yapmicakmissin!

Temmuz 20 ve 25 arasi belki bir ihtimal olabilir ama otellerde bosyer fiyat ne alemde hic bilmiyorum.

Ayy cok dert etmiyorum artik olursa olur olmazsa cokda sikinti degil.

Bunda da vardir bir hayir.

Dediğüm otellere eylülde baksana Terelelli canım

Dediğüm otellere eylülde baksana Terelelli canım
Eylül cok sezon sonu geliyor bana ya
Hic gidesim gelmiyor eylulde 3 ve 8 cok iyiydi şans iste.
Esime siz girersiniz ben dinlenirim artik napim dedim olmaz öyle ne anlami kaldi diyor.
Ben esim icin istiyorum dinlenmek istiyordu adamcagiz.

Esime siz girersiniz ben dinlenirim artik napim dedim olmaz öyle ne anlami kaldi diyor.
Tampon kullanmayı dene istersen. Ben regl olsam da tamponla denize havuza giriyorum.

hawar bence fazla toleranslı davranıyorsun. Başkası para kazanacak diye evi ipotek ettirmek çok riskli. Üstelik bu devirde babanın oğluna bile güvenemezken. Hayatın insana ne getireceği belli olmaz. Bugün can ciğer olduğunla iki gün sonra kanlı bıçaklı düşman olabilirsin.

Antalya bolgesi sahane oluyor. Bende temmuz agustosta cikmak istemiyorum ozellikle eylul istiyorum aslinda deneyebilirsiniz bence sen seversin aksine her yer ferah oluyor kalabalik kuyruk yok calisanlar rahatliyor sicak bunaltmiyor.

Evet zor bir durumda kaldım ama ben kendim bile kredi çekince çok geriliyorum, demir ticareti yapıyor bu borsa gibi biraz
İşten ziyade bu borç olayını duyunca daha da gerildim

Allah yardımcın olsun. Kolaylıklar dilerim.
Sağol canım

Bende eşimin başının etini yedim
Ama içimden de üzüldüm
Kendi evini geçen sene aldı daha kredisi olduğu için ipotek olmuyor

Çok büyük kayıp olmuş

Bende çok müdahale ettim
En sonunda dedim ben kefil olmuyorum seni bilmem dedim ama banka ipotek sahibinin kefaletini istiyormuş bende olmaz dedim rakam küçük olsa belki dedim ama bir aksilik olsa ben ömür boyu çalışsam ödiyemem dedim

Antalya bolgesi sahane oluyor. Bende temmuz agustosta cikmak istemiyorum ozellikle eylul istiyorum aslinda deneyebilirsiniz bence sen seversin aksine her yer ferah oluyor kalabalik kuyruk yok calisanlar rahatliyor sicak bunaltmiyor.
Tam kurban bayrami sonrasi.
Kurban kesicez insAllah sonrasinda okul alisverisi falan hic dusunmedim eylülü..
Esim bi yarin izne cikanlarla konusacak kacinda gidip dönceklermis tam olarak ögrecek ona göre bi plan yapabileceksek ayarlicaz.
Yapamazsak cokda kasmayiz sanirim.

Bazen boyle bisi cikinca acaba hayirli olan bumu diyorum.
Yani ne bilim insanin aklina geliyor.
Engel cikiyor iste zorlamamakmi lazim

hawar kayninla araniz nasil?
Para muhabbetiniz nasil?
Bu isi ilerletme cabasindan sizinde kâr payiniz ve kazanciniz varmi bilmiyorum.

Ama evvel zamaninda babam esime guvenip kredi kartini verdi ve ozaman kayinlarimla esim ortak dukkan isletiyorlardi yani esnafti.
Kayinlarin o dukkanin icine zictilar afedersin.
O babamin kartindan para cekip yatiriyordu esim mal aliyordu sonra ipin ucu kacti dagildilar biz borclarla kaldik hemde faizleriyle.

Daha öncede bir is icin esime kefil lazimdi ve öz enistesi (hani su gecen oglunun dugunu olan benim zoraki gittigim esimin 1.500tl bilezik taktigi gorumcemin kocasi) esime kefil olmadi.
Benim babam yine kefil oldu.
Bi sorun cikmadi ama ama esimin ailesi boyle insanlar mesela.

Esim onlara kefil olur (idi) onlarin hic biri olmaz
Suan kefil olmak istesede ipotek gostermek istesede yapamaz.
Cok net soyluyorum su evi basina yikarim.
Cunku kaziklarini yedim hemde en okkalisindan
Benim 3 senem onlarin batirdigi dukkanin borclarini odemekle gecti.

Hee ben kazanip odemedim esim kazandi odedi ama skintisini ben cektim.
Hep rizkimdam kisildi.

Helal etmiyorum etmicemde o ayri.

Benden helallik alamadanda canlari cikmasin.
Bu konularda maddi konularda cok somurulduk.

Ama odemesek babama icra gelecekti yada bize.
Ev falan gidecekti.

O sebepden esim bana lafini edemez boyle birseyin ciddi olay cikaririm

Haklısın ama ben bunları söyleyince eşim beni para göz ve acımasız ilan etti ki bir çok örnek vererek anlattım ona durumu
Ama kardeşine kıyamıyor sanırım
Kaynımı yazdan yaza görüyüm bayramlarda araşırız benim ile olan muhabbeti bu kadar
Para konularında ise eşim araba alırken on bin borç almıştı Onuda söylediğimiz tarihte kendisine verdik hatta kendiside aynı tarihte ev alıyordu borcun dışında on binde biz hibe ettik
Ama onun işleri belli olmuyor bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun kötü
Bide biz köyü gidişatı bilmiyorduk söylememiş bize
O benim canımı sıktı
Eşimde aslında bana içinden kızıyor biliyorum
Şu anda kötü gelin kardeşlerin arasına giren gelin pozisyonuna düştüm
Eşimde zor gününde kardeşine yardım etmeyen adam pozisyonuna düştü ve canı acayip sıkkın

Günaydın kızlar
Bugünde dükkanı ben açayım dedim.
Temizliği yapıp, çayı demledim
Gelen kendine bir bardak alsın. Uğraştırmayın beni daha fazla

Dün akşam teyzemde yemekteydik. Bugünde onları bize davet ettim. Dünki harcamam 11 TLydi. Bimden sakız ve yaş pasta aldım. Çok gereksiz bir harcamaydı. Bu yüzden kumbarayada 50 TL attım.

Bugun 2 yere ödeme yapmam lazım. 200 civarı bir para gider sanırım.

Hazır bu kadar erken kalkmışken sıcak tam bastirmadan evdeki işleri halledeyim

Ayrica peki isin konumu nedir?
Kucuk esnaf kepenk kapatiyor sene goruyorsundur zaten.
Batma riski falan yuksek bir iş mi acaba

Günaydınnn Allahimmm cok sukur gunler sonra ferahladikkk.
Bugun magza gezicem ve bunalmicam hava sayesinde cok mesudummm.
Eşimi kaldirdim kahvalti verdim.
Ona gomlek utuledim.
Yolladım.
Hıphızlı ev topluyorum.
Sonra dus sonra 10 gibi cikicaz evden annemle.
Erkenden gidip gelelim.
Gezecegim dukkanlar belli zaten.
Tık tık girer cikarim hemencik.

Avmlerdeki siradan tek duze 99.90tl lik elbiselere karsi butiklerdeki daha cesitli uygun elbiseler olarak taraf tutuyorum :)
Bakalim ne var ne yok.

Esim alidveris anlaminda acildi marka takintisindan sebep neredeyse 750tl gibi alisveris yapti kendine totelde.

Erkekler daha rahat alisveris konusunda
1 Sort 1tshrt ve 1 spor ayakkabi yada terlikle dunyayi geziyorlar.

Günaydın kızlaaar
Bavulumu ayarlıyorum
Bugün annemlere gidicem allahım izin verirse
Dün eşime.bi sürü kiyafet ütüledim kalan camasirlari yıkadım
Evde yapcak bi iş kalmadı
Gidiyim tatil yapiyim:)))
Hava ne güzel ya çok şükür .
250 lira var cüzdanımda servise falan binicem havaalanina gitmek için 10 lira servis parası .
Servise kadar taksiye binmek istemiyorum 15 lira falan tutuyo
Otobüsle gidicem biraz erken çıkıp
Uçaktan inince gene servise binerim büyük ihtimal

Param bana kalsin taksilere veremem

Hayırlı yolculuklar. İyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…