Küçük Düşün Büyük Olsun!

5 günde bir makina tutarim eve günlük banyo tuvalet yıkarım ama hastalık seviyesinde bi yıkama değil günlük çamaşır atarım bulaşık makinasi 3 günde 1 çalışır. Termosifon hiç kapanmaz.haftalık az az pazarlık alırım.aylık mutfak gideri 750 lira.bizde durum böyle birde hesapta olmayan şeyler cikmasa

hesapta olmayan seyler ne yazıkkı hep cıkıyor yahuu

sut izni kullandığım için erken çıkıyorum
eve gidip yemek yapmam lazım 2 tane çocuk beni bekliyor
sagolsun eşim bakıyor çocuklara
yemek yapmasını çok sever ama 2 çocukla cok zor olur

hawar kimse icin evini hipotek ettirme.Hayır dersen bir kere uzulursun. Evet dersen hergun.

Canım evi ipotek ettik
Ama ekstradan kefil olmadım
Kimse sağol evi ipotek ettin demiyor neden kefil olmadım diye surat asıyorlar kim bilir arkamdan neler derler

Hoş geldin aramıza
Bende böyle olayları çok duyduğum için istemedim birde miktar çok fazla

Hayırlısı canım
Hiçte haksız değilsin
Gideceğin insanları çok görmek iatiyorsan çok özlediysen olabilir ama onun dışında ekstra masrafa girmeye gerek yok

hawar
canim böyle olur bu isler yaptıgin degil
neleri yapmadığın konuşulur
insanlara ne verirsen ver asla mutlu olmazlar ama sen de boş durmayacaksin her fırsatta dile getireceksin ki (evinin iptekligini) nelerden ödün verdiğini anlasin

E Eifnaz hosgeldin

Ya herseymi ust uste gelir
Kombi su isitmiyor.
Gecen gunde boyle oldu 90tl para verdik yaptilar sozde.
Bu seferde su bitmis ve su verdigim vana catlamis.
Cevirince vanayi su yere bosaliyor kombinin suyu sifirda.
Aksam servis gelecek bi 100 lira daha gidera artik.
Herseymi tersine gider anlamadim gitti.

Bugun 100tl harcadim.
Bir kac parca bisi begendim aldim.

Merhaba hanımlar nasılsınız. Biz 4 günlük deniz sefasını dün bitirdik. Oğlumun inek sütü alerjisi vardı ya balığada var sanırım dün kusa kusa dermansız kaldı miniğim. Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın inşallah. Onun dışında herşey yolunda adana cehennemden bir parça resmen buharlaşıyoruz Allahtan klima var.@eifnaz hoşgeldin canım. Hepinizi öpüyorum. Sempatik_kiz hayırlı olsun yatırımın bereketli olsun

Öncelikle delikanlıya geçmiş olsun.
Memlekete hoşgeldin hemşehrim.

Simdi eve geldim, fırına köfte patates attım yanina salata kavun karpuz yeriz artik. Bu sicakta iştah da yok yaa
Afiyet olsun canım.
Aldıklarını güle güle giy inşallah.
Bazen aksilikler üst üste geliyor. Allah başka dert vermesin.

Merhaba kizlar
Annemlerdeyim tam gaz temizlik ve dinlenmeyle geciyor
Ablamla cok eglenceli oliyor
E Eifnaz hosgeldin
Arsayla ilgili nasil bir arastirma yaptiniz degerlenir mi nasil olur? Emlakcidan mi aldiniz?il olarak buyuksehirden mi aldiniz?

İyi akşamlar herkese. Her zaman yazamasam da okuyorum mutlaka.
Maaşım yatınca hemen kredi kartını ödedim. Kardeşlerime para verdim. Elden bir ödemem vardı onu yaptım. Kent karta para yükledim.
Hafta sonu elime geçen bozuklukları kumbaraya attım. 15 tl civarı bir şey attım sanırım. Şimdilik ekstra bir birikimim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…