- 7 Haziran 2017
- 1.174
- 2.070
- 133
- 34
hesapta olmayan seyler ne yazıkkı hep cıkıyor yahuu5 günde bir makina tutarim eve günlük banyo tuvalet yıkarım ama hastalık seviyesinde bi yıkama değil günlük çamaşır atarım bulaşık makinasi 3 günde 1 çalışır. Termosifon hiç kapanmaz.haftalık az az pazarlık alırım.aylık mutfak gideri 750 lira.bizde durum böyle birde hesapta olmayan şeyler cikmasa
hawar kimse icin evini hipotek ettirme.Hayır dersen bir kere uzulursun. Evet dersen hergun.
Hoş geldin aramızahawar merhaba
sürekli okuduğum için hepinizi biliyorum
ve yorum yapma durumu hissettim
bence de kefil olmamalisin
biz çocukken bu durumdan çok çektik ve bu konuda babama yıllar yıllar gecti hâlâ çok kizginimdir
2 kizin var ve onların rızkını sakin kimseye kaptırma
Hayırlısı canımBiz bu yıl galiba tatile gidemeyeceğiz.
Eşimin maaşı kredi ve kredi kartına gidiyor. Ben emekli olunca maaşım yarı yarıya düştü bende faturalar,doğalgaz tesisatı çektirdik onun taksidi, aidat, sağlık giderleri, ulaşım, pazar, ihtiyaç dışı harcama (eşyaların arıza vermesi, cenaze, düğün, doğum, doğum günü, anneler günü gibi...)
Akraba ziyareti yapsak köye falan gitsek, hepsi ayrı yerlerde, yol paraları ayrı ayrı ufak tefek hediyeler alınacak bunları düşünüp hiçbir yere kimseye gitmek istemiyorum belki yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum ben, birkaç günlük gezme için eksi hesaba borca girmek istemiyorum.
Nisan ayına kadar inşallah idare edebilirsek bir kısım borçlar bitiyor elimizde biraz bişeyler kalabilir. Hayırlısı bakalım.
Mia- merhaba
bizde aynı yollardan geçtik ve kesinlikle kefilin her haline karsiyim
evliysen veya çocukların varsa olmaz olunmamali
ama bekarsin git kime olmak istiyorsan ol kardesim
Öncelikle delikanlıya geçmiş olsun.Merhaba hanımlar nasılsınız. Biz 4 günlük deniz sefasını dün bitirdik. Oğlumun inek sütü alerjisi vardı ya balığada var sanırım dün kusa kusa dermansız kaldı miniğim. Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın inşallah. Onun dışında herşey yolunda adana cehennemden bir parça resmen buharlaşıyoruz Allahtan klima var.@eifnaz hoşgeldin canım. Hepinizi öpüyorum. Sempatik_kiz hayırlı olsun yatırımın bereketli olsun
Afiyet olsun canım.Simdi eve geldim, fırına köfte patates attım yanina salata kavun karpuz yeriz artik. Bu sicakta iştah da yok yaa
Aldıklarını güle güle giy inşallah.E Eifnaz hosgeldin
Ya herseymi ust uste gelir
Kombi su isitmiyor.
Gecen gunde boyle oldu 90tl para verdik yaptilar sozde.
Bu seferde su bitmis ve su verdigim vana catlamis.
Cevirince vanayi su yere bosaliyor kombinin suyu sifirda.
Aksam servis gelecek bi 100 lira daha gidera artik.
Herseymi tersine gider anlamadim gitti.
Bugun 100tl harcadim.
Bir kac parca bisi begendim aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?