Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı geceler kızlar
Akşam yemeğine misafirim vardı.
Şimdi uğurlayıp hemen buraya yazayım dedim. Masrafsız atlattım çok şükür

Ama bugün bol harcamalı bir gündü.
Bir yere yapılacak bir ödeme vardı onu hallettim, faturalar yattı. Bir damacana su aldım. Toplamda 321 TL harcamışım. 5 TLde kumbaraya attım

İyi akşamlar güzel bayanlar
Bende öğleden sonra arkadaşımla konuşuyordum perşembe günü kuran okutacakmış davet etmek için aramıştı bende akşama bize yemeğe gelin dedim sağolsun kırmadı geldi.
Biber patlıcan dolma
Zeytinyağlı taze fasülye
Yoğurtlu çorba
Lokma tatlısı
Dondurma
Çay ikram ettim.
Mısır patlattık film izledik beraber.
Epeydir görmemiştim iyi oldu.

@
limonlu tarcinli kem merhaba
ben Adana da oturuyorum arsayida yine eşimin memleketi yani ilçesinden almıştık
1 yıl ololacak ağustos ayinda
biz 67.5 bin tl ye almıştık(paramizin üzerine elden borç almıştık faize bulaşmak istemiyorum ev kredisi ödüyoruz ve bitince bir daha faize asla diyor)
şimdi çevresindeki arsalar 100 bin tl değeri de satiliyor ev almaktan daha kârlı gibi birşey

merhaba kizlar
bizde bu akşam eşimin arkadaşı yeni ev almışlardı hayırlı olsun gittik
50 tl.kahve fincanı takımı
35 tl 2 adet yuz havlusu alip goturdum

eşimin arkadaşı tek maaş ve maşallah eşi çok tutumlu hani bizimle aynı ev borcunu ödüyorlar (bizde iki maaş ve hani onlara giren para 4_ 5 bin arasi iken bize 8 bin)kredi çekmeden
tebrik ettim kendisini
simdi de araba için aynı yöntemi yapacağız dedi 50 bin tl lik
gune girer gibi para toplaniyor ev sahibi
olunuyormuş

Biz iki maaşla yıllardır çalışıyorum ben 9 yıldır evliyim
ve elinde kredisi bitmemiş bir ev
benim zorumla ısrarımla geçen yıl alinan bir arsa
tekrar para biriktirdim ama eşim bana güven vermiyor cesareti yok ve beni de geri çekiyor
ben faize bulaşmadan topraktan ev alacam dedim
bakalım kismetde varsa tabii
yoksa kazandığımız paranın hiç bereketi yok illa bir yere bağlanması şart

Allah sağlık versin canım hepsi sırayla olur.
Allah senin ve şahsında herkesin borcunu kolaylıkla ödemeyi nasip etsin inşallah
Paranın bereketi yok diyoruz çünkü herşey ateş pahasına olmuş. Çok alsan olmaz az alsan yetmez
Allah Evlerimize cüzdanlarımıza bolluk bereket versin.

Aminnn
hepimizin evine bolluk bereket versin inşallah

Günaydın hanımlar herkezlere
bebişi olan annelere bir soru sormak istiyorm bebişlerinizn kıyafetlerini nerelerden alıyorsunuz ?

biizmde kurbana yakın eşimin kuzenn dügünü var ve 700 tl lik masa almstı bize bizde bilezik ypaacagız masalarını almslar sonrada kurbanda tatile kacalım diyoruz bilmem ne olacak her ay yeni birşey cıkyor kredi cekenlere birşey danısmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…