Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
Sacma sapan bir ruh halindeyim.
2 gundur ben valizen ne koycam yea? Diye dusunmekden kafayi siyircam.
Otel,memleket tatillerinde hic zorlanmiyorum cunku kosullari biliyorum.

Ne goturmem gerektigini havasini nerede ne giyerimi tecrube ettim defalarca.

Ama bu tur degisik iller,otobus macerasi, aksam otelde ne giysemki (otele gecip sonra yemege inme faslinda)
Hepsine ayri kombin yaparsam sigdiramam ki?

Esofmanlami gezsem ince yazlik pantolonlami kalinmi gelir incemi?
Dusuncesinden suan gitmekden caydim yeminle.

Hava durumu gidecegimiz bazi illerde yagmur gosteriyor ve genelde 22-24°arasi.

Giyiyorum cikariyorum deniyorum ama karar veremiyorum.
Kombinleyemedim bir turlu.

Hic boyle degilimdir aslinda hazirlarim hemen ama sartlari ortami bilemedigimden yapamiyorum.

Gezici tayfamizin cogu orta yasin uzeri.
Hani derli toplu daha özenli giyinmemde gerek
Bu da kasıyo beni.

Ay hic bisi yapasim yok su turu atlatim bisi istemiyorum :)

Canım biz ev için kredi çekmiştik, gerçi eşim ilgilendi herseyle ama bilebilecegim birşeyse sor tabi, yardımcı olmaya calisirim

Kanki ince hırka al
şort kapri takıl
spor ayakkabı al
elbiselerini al
üstüne jean ceket giyersin

Canım biz ev için kredi çekmiştik, gerçi eşim ilgilendi herseyle ama bilebilecegim birşeyse sor tabi, yardımcı olmaya calisirim
canm söyle soruyum o zaman teşekkür ederm ilgilendin için
şimdi bizim bankada 43 bin kadar paramz var.
üzerine ocak ayndan sonra kredi cekip ev almak istiyoruz ( ocak aynca benm işim garanti olacak eşimin iş konumu değişecek maası yükselecek.. ) su sartlarda ben 1400 eşim ise 200 tl maas alıyor o zamanda 2300 küsür alacak.. tabi 650 tl de anneme veriyoruz..
üzerine 80 bin kadar kredi cekp ev almak istiyorz ( burada 120 bin tl istedim daireyı alabiliyorum ilcede yaşıyorum su an kiramız 450 tl ) 80 bin tl 10 yıl ödemeli alacahız oda 130 bin kadar faiz bindiriyor her ay ödemeside 1150 civara felan korkularm var acaba üstesinden gelebilecekmyz die.. ya ödeyemessek die..

bende genelde lcwdan alıroum iki gün evvel
iki parca pijama takımı ve bir tane yazlk tulumdan aldm 60 tl tuttu mesela acaba biraz pahalı mı lcw die düşünüyorum ama ürünleride kaliteli değil mi ?

bence koton daha kaliteli daha yumuş yumuş.
lcw da iyi bence iç bodyler pijamalar ordan alırım.

markasız yerlerden aldıklarım ya sünüyor ya çekiyor.
fiyatlarda aynı hemen hemen.
civil vs sevmem uyku tulumu almıştım sadece

C&A yada H&M olsaydı keşke burda.

günaydın hanımlar
dün hiç harcamam olmadı
elektrik gelmiş 48 lira bir türlü düşüremedim şu faturayı yahu
çok dikkat ediyorum çamaşır bulaşık makinelerini bile sürekli fişte tutmam çekerim fişini saatlerce ışıkları boş boş açık bırakmam
evden çıkarken modemi kapatırım ama faturayı düşüremedim gitti
sizin denediğiniz önerebileceğiniz yöntemler var mı

ben 1 ay bulaşık mak kullanmamıştım 38 tl gelmişti.
normalde sabit 50 tl gelirdi.

Gunzaydinlar
Deniz kum gunes takiliyoruz ablam abim yigenimle
Cok guzel cok sicakta degil bunaltmiyor
_MAJESTE_ anim hic korkma alin odersinjz borc olunca ona gore ayini uzatiyorsun. Ama bence esinin maasi netlessin sobra kredi cekin hem bankalar maasa gorr kredi veriyor.
tr_lelli cok kalin olmayan bi hirka ve eger deri yada jean ceketin varsa usursen ustune alirsin. Bide ne okur ne olmaz diye bi kot pantolon alirsin kisa elbise yada kaprilerinin yanina cunku karadenizin ne yapacagi belli olmuyor surekli yagmur da yagabilir

haklsn bende bir kac kez sırf fiyatı uygun die baska yerlerden almstm ya sündü ya cekti yada renk verdi mesela ben ogluumun kıyafetlerini renkli beyaz die ayırmıorum su an için.. hiç bir şekilde cekme bile yapmıyor lcw devam o halde =)

Şöyle düşün birkaç yıl sonra ev kiran belki 650 tl olucak ve almak istediğin ev 150-180 bin tl değer kazanıcak.
durumuzu gözden geçirin vakit kaybetmeden alın bence.
tabi maaşınız da zamlanıcak bu süreçte.
5-6 yıl sonra o 1150 tl hiç dokunmaz bile size emin olun :)

Günaydin hanimlar,
bende uzun süredir sizi takip edenlerdenim, benimde cok ilgimi ceken konulara deginiyorsunuz.
36 yasindayim, 2 oglum var, 10 ve 2 yas. Ev yaptirdik onu ödüyoruz suanda.
günaydın hoşgeldiniz aramıza allah bagıslasn yavrularınzı
geliriiz ne kadar ?
karı koca calışıyormsnz acaba ?

haklsın canm ya ama su an beni ne korkutuyor biliyormsn elimze ay sonu hiç para kalmıyor.. sadece işe girdmden beridir 5 maas aldk ama borclarmız vardı onları kapattk bir tane ceyrek atabildm.. b uayda tırt zaten tatile gidelim diourz hadi bide 700 tl lik bilezik yapılacak.. vllahi nası olacak bilmiyorm ama suda bi gercek.. mesela her ay anneme nasıl 650 tl aıyırıyorsak kredi cektimz zamanda mecburen o paayı ayıracaz işte maddi olarak dara girermymz oglum 4 5 yasna geldi zaman ikinci cocuguda düşnüyoruz ynede işin işinden cıkamıyoruz

evet bulaşık ve çamaşır makinesi çok elektrik harcıyor
bulaşık makinesi kullanmasam elde yıkasam bu sefer de su faturası kabaracak
evet cok harcıyor ama napacaksn canm calışıyoruz hepmiz ev iş cocuk eş zaten maffedior insanı birde elde yıkamaya kalkarsaam hiç bas gelemem kısın birde kombi calışıyor daha cok artıyor faturalar..

benm elektirik faturamda kabark haftada 4 kere makine calışıyor ve oglumun kıyafetlerini cift durulama yaptırıyorum ( alerjik bir bebek )
sürekli tv acık gündüzleri.. evimiz biraz karanlk 7 gibi lambalar yanar bizim evde.. bende çözüm bulamıyorum gecen ay 65 tl gelmişti bakalm bu ay ne olacak doga lgazda 30 tl gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…