Canım biz ev için kredi çekmiştik, gerçi eşim ilgilendi herseyle ama bilebilecegim birşeyse sor tabi, yardımcı olmaya calisirimbiizmde kurbana yakın eşimin kuzenn dügünü var ve 700 tl lik masa almstı bize bizde bilezik ypaacagız masalarını almslar sonrada kurbanda tatile kacalım diyoruz bilmem ne olacak her ay yeni birşey cıkyorkredi cekenlere birşey danısmak istiyorum..
Günaydın hanımlar herkezlere
bebişi olan annelere bir soru sormak istiyorm bebişlerinizn kıyafetlerini nerelerden alıyorsunuz ?
bende genelde lcwdan alıroum iki gün evvellcw
koton
Günaydın
Sacma sapan bir ruh halindeyim.
2 gundur ben valizen ne koycam yea? Diye dusunmekden kafayi siyircam.
Otel,memleket tatillerinde hic zorlanmiyorum cunku kosullari biliyorum.
Ne goturmem gerektigini havasini nerede ne giyerimi tecrube ettim defalarca.
Ama bu tur degisik iller,otobus macerasi, aksam otelde ne giysemki (otele gecip sonra yemege inme faslinda)
Hepsine ayri kombin yaparsam sigdiramam ki?
Esofmanlami gezsem ince yazlik pantolonlami kalinmi gelir incemi?
Dusuncesinden suan gitmekden caydim yeminle.
Hava durumu gidecegimiz bazi illerde yagmur gosteriyor ve genelde 22-24°arasi.
Giyiyorum cikariyorum deniyorum ama karar veremiyorum.
Kombinleyemedim bir turlu.
Hic boyle degilimdir aslinda hazirlarim hemen ama sartlari ortami bilemedigimden yapamiyorum.
Gezici tayfamizin cogu orta yasin uzeri.
Hani derli toplu daha özenli giyinmemde gerek
Bu da kasıyo beni.
Ay hic bisi yapasim yok su turu atlatim bisi istemiyorum :)
canm söyle soruyum o zaman teşekkür ederm ilgilendin içinCanım biz ev için kredi çekmiştik, gerçi eşim ilgilendi herseyle ama bilebilecegim birşeyse sor tabi, yardımcı olmaya calisirim
bende genelde lcwdan alıroum iki gün evvel
iki parca pijama takımı ve bir tane yazlk tulumdan aldm 60 tl tuttu mesela acaba biraz pahalı mı lcw die düşünüyorum ama ürünleride kaliteli değil mi ?
günaydın hanımlar
dün hiç harcamam olmadı
elektrik gelmiş 48 lira bir türlü düşüremedim şu faturayı yahu
çok dikkat ediyorum çamaşır bulaşık makinelerini bile sürekli fişte tutmam çekerim fişini saatlerce ışıkları boş boş açık bırakmam
evden çıkarken modemi kapatırım ama faturayı düşüremedim gitti
sizin denediğiniz önerebileceğiniz yöntemler var mı
haklsn bende bir kac kez sırf fiyatı uygun die baska yerlerden almstm ya sündü ya cekti yada renk verdi mesela ben ogluumun kıyafetlerini renkli beyaz die ayırmıorum su an için.. hiç bir şekilde cekme bile yapmıyor lcw devam o halde =)bence koton daha kaliteli daha yumuş yumuş.
lcw da iyi bence iç bodyler pijamalar ordan alırım.
markasız yerlerden aldıklarım ya sünüyor ya çekiyor.
fiyatlarda aynı hemen hemen.
civil vs sevmem uyku tulumu almıştım sadece
C&A yada H&M olsaydı keşke burda.
canm söyle soruyum o zaman teşekkür ederm ilgilendin için
şimdi bizim bankada 43 bin kadar paramz var.
üzerine ocak ayndan sonra kredi cekip ev almak istiyoruz ( ocak aynca benm işim garanti olacak eşimin iş konumu değişecek maası yükselecek.. ) su sartlarda ben 1400 eşim ise 200 tl maas alıyor o zamanda 2300 küsür alacak.. tabi 650 tl de anneme veriyoruz..
üzerine 80 bin kadar kredi cekp ev almak istiyorz ( burada 120 bin tl istedim daireyı alabiliyorum ilcede yaşıyorum su an kiramız 450 tl ) 80 bin tl 10 yıl ödemeli alacahız oda 130 bin kadar faiz bindiriyor her ay ödemeside 1150 civara felan korkularm var acaba üstesinden gelebilecekmyz die.. ya ödeyemessek die..
günaydın hoşgeldiniz aramıza allah bagıslasn yavrularınzıGünaydin hanimlar,
bende uzun süredir sizi takip edenlerdenim, benimde cok ilgimi ceken konulara deginiyorsunuz.
36 yasindayim, 2 oglum var, 10 ve 2 yas. Ev yaptirdik onu ödüyoruz suanda.
evet bulaşık ve çamaşır makinesi çok elektrik harcıyorben 1 ay bulaşık mak kullanmamıştım 38 tl gelmişti.
normalde sabit 50 tl gelirdi.
haklsın canm ya ama su an beni ne korkutuyor biliyormsn elimze ay sonu hiç para kalmıyor.. sadece işe girdmden beridir 5 maas aldk ama borclarmız vardı onları kapattk bir tane ceyrek atabildm.. b uayda tırt zaten tatile gidelim diourz hadi bide 700 tl lik bilezik yapılacak.. vllahi nası olacak bilmiyorm ama suda bi gercek.. mesela her ay anneme nasıl 650 tl aıyırıyorsak kredi cektimz zamanda mecburen o paayı ayıracaz işte maddi olarak dara girermymz oglum 4 5 yasna geldi zaman ikinci cocuguda düşnüyoruz ynede işin işinden cıkamıyoruzŞöyle düşün birkaç yıl sonra ev kiran belki 650 tl olucak ve almak istediğin ev 150-180 bin tl değer kazanıcak.
durumuzu gözden geçirin vakit kaybetmeden alın bence.
tabi maaşınız da zamlanıcak bu süreçte.
5-6 yıl sonra o 1150 tl hiç dokunmaz bile size emin olun :)
evet cok harcıyor ama napacaksn canm calışıyoruz hepmiz ev iş cocuk eş zaten maffedior insanı birde elde yıkamaya kalkarsaam hiç bas gelemem kısın birde kombi calışıyor daha cok artıyor faturalar..evet bulaşık ve çamaşır makinesi çok elektrik harcıyor
bulaşık makinesi kullanmasam elde yıkasam bu sefer de su faturası kabaracak
evet bulaşık ve çamaşır makinesi çok elektrik harcıyor
bulaşık makinesi kullanmasam elde yıkasam bu sefer de su faturası kabaracak
benm elektirik faturamda kabark haftada 4 kere makine calışıyor ve oglumun kıyafetlerini cift durulama yaptırıyorum ( alerjik bir bebek )günaydın hanımlar
dün hiç harcamam olmadı
elektrik gelmiş 48 lira bir türlü düşüremedim şu faturayı yahu
çok dikkat ediyorum çamaşır bulaşık makinelerini bile sürekli fişte tutmam çekerim fişini saatlerce ışıkları boş boş açık bırakmam
evden çıkarken modemi kapatırım ama faturayı düşüremedim gitti
sizin denediğiniz önerebileceğiniz yöntemler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?