Küçük Düşün Büyük Olsun!

aynen canm dogru diyorsn yok zaten su an cekemeyiz önce maası netlertsn yükselsin işinde öyle 10 agustosda sınavı var sınavdan gecerse yükselecek işi..
ocakda bizim buranın secimleri var eger su an ki baskanımız alırsa 5 yılm garanti.. hele onlar felan bir olsun bklm şimdi nasılsa para var diyerek harcıyorsnda harcıyorsun vallahi..

Birikim yaptığınız paradan biraz ayırın kendinize ilk aylar sıkışmamak için.
bende ev kredisi ve annemi ödüyorum.
bazı masrafları vs.
100 tl bile kalmıyor bazen.
ama gelip geçici günler.

Su o kadar pahalı değil ama.
kolay yıkama yöntemleri vardı
bir zaman araştırmıştım. :)
bir araştırayım bakalım
su metreküp fiyatları da ilden ile değişiyor büyük illerde en ucuz su izmirdeymiş haberlerde okumuştum
istanbul çok pahalı mesela her ay da yükseliyor elektrikle başa baş geliyor nerdeyse su faturası
siz nerede oturuyorsunuz?

sizin yine bu kadar kullanıma 65 tl iyi gelmiş aslında
biz iki kişiyiz hafta içi gündüz işteyiz evde değiliz bu bayram 3 gün de evde değildik herşeyi kapadım fişini çektim de çıktım
makineleri de tam dolmadan çalıştırmam akşamları bir tek tv ve salon ışığı yanar yine de 50 tl geldi

evet gercekten fazlasyms o zaman bizim bebek var + tüm gün annemle evdeler dedm gibi kulalnıyoruz hrşeyi.. acaba neden sze bu kadar fazla geliyor atladnz bir detay var mı

Bende lcw aliyorum kazaklarini gecen kıs kotondan aldim oglumun
Cok da iyi ciktilar uygundular bir de.
Lcw bana cok yakin 5 katli magzasi var
Surekli degisiyo hem urunler cocuklar buyuyor eskitemeden zaten

evet gercekten fazlasyms o zaman bizim bebek var + tüm gün annemle evdeler dedm gibi kulalnıyoruz hrşeyi.. acaba neden sze bu kadar fazla geliyor atladnz bir detay var mı
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum belki bu ay fırın normalden 2 kere fazla çalıştı ondan düşmedi aklıma başka şey gelmiyor
istanbul olduğu için herhalde diyorum apartmandakilere çok daha fazla geliyor benim yine onlara göre uygun geliyor
ama sinir oluyorum kullanmadan bu kadar ödemeye

Canım bak biz de 60 bin peşinat verdik, kalan 60 bini kredi cektik 8 yila ayda.930 tl odemeli olarak 89280 tl geri odeyecez toplam. İnan hiç farkına bile varmiyorum aylik odedigim kredinin. 5 ay ödedik bile. Hem biz ev almaya nitelendiğimiz zaman ben 500 tl zam aldım eşim de 200 tl zam aldi, düşün 700 tl maasimiza eklenmis oldu. Suan hala kiradayım bi kac ay sonra evime geçeceğim insallah kiram 500 tl. Yani demem o ki en önemli süreç karar verip ev almakiçin, kredi bi sekilde ödeniyor cok şükür.

Karar vermeye calisiyorum canim bakalim rizede sis varmis baya

Çocuk için benetton, panço ve mothercare ürünlerini kullanıyorum. Özellikle benettonun indirimlerini takip ediyorum. %70 kış indiriminden, önümüzdeki kış için epey kıyafet stokladım.

bende lcw koton c&a ürünlerini kullanıyorum çocuklara

C&a kapanmadı mı? Ben de seviyordum ürünlerini

Çok iyi söylemişsin.

Bizim aylık gelirimiz 7500 toplamda. Kirada oturuyoruz, evi inşallah seneye alacağız.

Eskişehir.
Her ile göre değişiyor haklısınız.
deneyin bence yine aynı fiyata geliyorsa kullanırsınız makineyi.

Kızlar size içimi dökmek istiyorum
Benim ailem yazın yaylada kışın burada yaşıyorlar yaylada evin üzerine ev yaptırıyorlar 4+1 büyük bir teras çift banyo, çift wc
şekilde şimdiki oturdukları ev küçük 2 oda ve mutfak önü açık teras biz 6 kardeşiz. 1 kardeşimim de yaylada kendine ait evi var. Bizler hepimiz aynı vakitte annemin evine gidip kalamıyorduk dönüşümlü kalıyoruz inşallah bundan sonra zaman zaman hepimiz bir arada gideriz de ayrı ayrı da gidebiliriz aşağıdaki evimde açık tutacak annem isteyen gelsin yesin içsin ister aşağıda ister yukarıda yatsın dinlensin diye düşünüyor. Annemde babamda emekliler hçbirimizden beklentileri yok. Hatta biz bişey aldığımızda da bize genellikle kızarlar siz borç ödüyorsunuz yada çocuk okutuyorsunuz derler. Hiç kız yada erkek evlat ayrımı yapmadılar hepimize aynı eşya takı çeyiz aldılar.
Hatta annemin evini anahtarı bile bizde kardeşlerimde vardır ama habersiz gidip açmayız.
Dün akşam eşim annesiyle telefonda konuşurken duydum annesi diyorki onlar oğulları için yapıyorlar evleri bak gör anne babası ölünce miras yüzünden kardeşleri birbirine düşerler kızlara mal vermez diyor ya bu nasıl zihniyet anlamadım sen koskoca. 87 yaşında bir insansın nasıl böyle bir şey düşünürsün demekki anneme veya babama bişey olsa oğlunu fitneleyip bizi bu durumlara düşürecek eline ne geçecekse
Eşimde yok onlar öyle şey yapmazlar herkesin hakkı neyse verirler hak yemezler allah gecinden versin dedi
Biz bu kadar para gözmüyüz miras yedimiyiz
Dün akşamdan beridir içim içimi yiyor nasıl böyle bir şey düşünüyor anlamadım gitti ya bende kv kişisi iyi diye seviyordum gittiğimde konuşmayı düşünüyorum sen benim ailemle ilgili hiç yorum yapmana bile gerek yok kanun var mizan var diyeceğim eşime de dedim sen benim kanunu işlerime karışamazsın, ben zaten senin ailevi meselelerine işlerine karışmıyorum dedim
Siz olsanız nasıl tepkiniz olurdu eşinize ve kv ye
Kusuruma bakmayın biraz uzun oldu.
Bdv konu açmayı bile düşünmedim değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…