aynen canm dogru diyorsn yok zaten su an cekemeyiz önce maası netlertsn yükselsin işinde öyle 10 agustosda sınavı var sınavdan gecerse yükselecek işi..Gunzaydinlar
Deniz kum gunes takiliyoruz ablam abim yigenimle
Cok guzel cok sicakta degil bunaltmiyor
_MAJESTE_ anim hic korkma alin odersinjz borc olunca ona gore ayini uzatiyorsun. Ama bence esinin maasi netlessin sobra kredi cekin hem bankalar maasa gorr kredi veriyor.
tr_lelli cok kalin olmayan bi hirka ve eger deri yada jean ceketin varsa usursen ustune alirsin. Bide ne okur ne olmaz diye bi kot pantolon alirsin kisa elbise yada kaprilerinin yanina cunku karadenizin ne yapacagi belli olmuyor surekli yagmur da yagabilir
haklsın canm ya ama su an beni ne korkutuyor biliyormsn elimze ay sonu hiç para kalmıyor.. sadece işe girdmden beridir 5 maas aldk ama borclarmız vardı onları kapattk bir tane ceyrek atabildm.. b uayda tırt zaten tatile gidelim diourz hadi bide 700 tl lik bilezik yapılacak.. vllahi nası olacak bilmiyorm ama suda bi gercek.. mesela her ay anneme nasıl 650 tl aıyırıyorsak kredi cektimz zamanda mecburen o paayı ayıracaz işte maddi olarak dara girermymz oglum 4 5 yasna geldi zaman ikinci cocuguda düşnüyoruz ynede işin işinden cıkamıyoruz
peki 2. cocuk düşünüyorsmz sizde tam olarak gelirinz ne kadar ve kredi ne kadar ödüyorsnz ?Birikim yaptığınız paradan biraz ayırın kendinize ilk aylar sıkışmamak için.
bende ev kredisi ve annemi ödüyorum.
bazı masrafları vs.
100 tl bile kalmıyor bazen.
ama gelip geçici günler.
peki ödemeniz ne kadar ne kadar gelirinz var aylık ?Sagolun. Evet esimle birlikde calisiyoruz.
bir araştırayım bakalımSu o kadar pahalı değil ama.
kolay yıkama yöntemleri vardı
bir zaman araştırmıştım. :)
sizin yine bu kadar kullanıma 65 tl iyi gelmiş aslındabenm elektirik faturamda kabark haftada 4 kere makine calışıyor ve oglumun kıyafetlerini cift durulama yaptırıyorum ( alerjik bir bebek )
sürekli tv acık gündüzleri.. evimiz biraz karanlk 7 gibi lambalar yanar bizim evde.. bende çözüm bulamıyorum gecen ay 65 tl gelmişti bakalm bu ay ne olacak doga lgazda 30 tl gelmiş.
evet gercekten fazlasyms o zaman bizim bebek var + tüm gün annemle evdeler dedm gibi kulalnıyoruz hrşeyi.. acaba neden sze bu kadar fazla geliyor atladnz bir detay var mıbir araştırayım bakalım
su metreküp fiyatları da ilden ile değişiyor büyük illerde en ucuz su izmirdeymiş haberlerde okumuştum
istanbul çok pahalı mesela her ay da yükseliyor elektrikle başa baş geliyor nerdeyse su faturası
siz nerede oturuyorsunuz?
sizin yine bu kadar kullanıma 65 tl iyi gelmiş aslında
biz iki kişiyiz hafta içi gündüz işteyiz evde değiliz bu bayram 3 gün de evde değildik herşeyi kapadım fişini çektim de çıktım
makineleri de tam dolmadan çalıştırmam akşamları bir tek tv ve salon ışığı yanar yine de 50 tl geldi
hayırlı olsun canımCumartesi günü kızkardeşimin nişanı var, evde aile arasında olacak..
HosgeldinizGünaydin hanimlar,
bende uzun süredir sizi takip edenlerdenim, benimde cok ilgimi ceken konulara deginiyorsunuz.
36 yasindayim, 2 oglum var, 10 ve 2 yas. Ev yaptirdik onu ödüyoruz suanda.
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum belki bu ay fırın normalden 2 kere fazla çalıştı ondan düşmedi aklıma başka şey gelmiyorevet gercekten fazlasyms o zaman bizim bebek var + tüm gün annemle evdeler dedm gibi kulalnıyoruz hrşeyi.. acaba neden sze bu kadar fazla geliyor atladnz bir detay var mı
Canım bak biz de 60 bin peşinat verdik, kalan 60 bini kredi cektik 8 yila ayda.930 tl odemeli olarak 89280 tl geri odeyecez toplam. İnan hiç farkına bile varmiyorum aylik odedigim kredinin. 5 ay ödedik bile. Hem biz ev almaya nitelendiğimiz zaman ben 500 tl zam aldım eşim de 200 tl zam aldi, düşün 700 tl maasimiza eklenmis oldu. Suan hala kiradayım bi kac ay sonra evime geçeceğim insallah kiram 500 tl. Yani demem o ki en önemli süreç karar verip ev almakiçin, kredi bi sekilde ödeniyor cok şükür.canm söyle soruyum o zaman teşekkür ederm ilgilendin için
şimdi bizim bankada 43 bin kadar paramz var.
üzerine ocak ayndan sonra kredi cekip ev almak istiyoruz ( ocak aynca benm işim garanti olacak eşimin iş konumu değişecek maası yükselecek.. ) su sartlarda ben 1400 eşim ise 200 tl maas alıyor o zamanda 2300 küsür alacak.. tabi 650 tl de anneme veriyoruz..
üzerine 80 bin kadar kredi cekp ev almak istiyorz ( burada 120 bin tl istedim daireyı alabiliyorum ilcede yaşıyorum su an kiramız 450 tl ) 80 bin tl 10 yıl ödemeli alacahız oda 130 bin kadar faiz bindiriyor her ay ödemeside 1150 civara felan korkularm var acaba üstesinden gelebilecekmyz die.. ya ödeyemessek die..
Karar vermeye calisiyorum canim bakalim rizede sis varmis bayaGunzaydinlar
Deniz kum gunes takiliyoruz ablam abim yigenimle
Cok guzel cok sicakta degil bunaltmiyor
_MAJESTE_ anim hic korkma alin odersinjz borc olunca ona gore ayini uzatiyorsun. Ama bence esinin maasi netlessin sobra kredi cekin hem bankalar maasa gorr kredi veriyor.
tr_lelli cok kalin olmayan bi hirka ve eger deri yada jean ceketin varsa usursen ustune alirsin. Bide ne okur ne olmaz diye bi kot pantolon alirsin kisa elbise yada kaprilerinin yanina cunku karadenizin ne yapacagi belli olmuyor surekli yagmur da yagabilir
Hoş geldiniz.Günaydin hanimlar,
bende uzun süredir sizi takip edenlerdenim, benimde cok ilgimi ceken konulara deginiyorsunuz.
36 yasindayim, 2 oglum var, 10 ve 2 yas. Ev yaptirdik onu ödüyoruz suanda.
peki 2. cocuk düşünüyorsmz sizde tam olarak gelirinz ne kadar ve kredi ne kadar ödüyorsnz ?
bende lcw koton c&a ürünlerini kullanıyorum çocuklara
Canım bak biz de 60 bin peşinat verdik, kalan 60 bini kredi cektik 8 yila ayda.930 tl odemeli olarak 89280 tl geri odeyecez toplam. İnan hiç farkına bile varmiyorum aylik odedigim kredinin. 5 ay ödedik bile. Hem biz ev almaya nitelendiğimiz zaman ben 500 tl zam aldım eşim de 200 tl zam aldi, düşün 700 tl maasimiza eklenmis oldu. Suan hala kiradayım bi kac ay sonra evime geçeceğim insallah kiram 500 tl. Yani demem o ki en önemli süreç karar verip ev almakiçin, kredi bi sekilde ödeniyor cok şükür.
bir araştırayım bakalım
su metreküp fiyatları da ilden ile değişiyor büyük illerde en ucuz su izmirdeymiş haberlerde okumuştum
istanbul çok pahalı mesela her ay da yükseliyor elektrikle başa baş geliyor nerdeyse su faturası
siz nerede oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?