- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Çok teşekkür ederim. Evim ve arabam var. Avukatim. İnşallah 2.evi alayim da ileride çocuklar universiteye giderken kirası bütçeye destek sağlar. En iyi yatırım gayrimenkul zaten bana göre. Size de bol birikimler diliyorum.Allah rahmet eylesin inşallah alirsiniz bi ev ... tebrik ediyorum sizi .
Çok teşekkür ederim size de. Hayatın ne getireceği ne götüreceği belli olmuyor tedbirli olmak zorundayız canım. Çocuklarım benim her şeyim. Hiçbir koca çocuk kadar sevilmez evlat bambaşka bir şey...Size de bol birikimler diliyorum...Sonuna kadar vayyyy ne guzel birikimler ,ne akilli kadin diye diye geldim
Sonunda esiniz hakkinda olan yaziyi gorunce gozlerim doldu
Allah rahmet eylesin
Hemen kosup evlenmemissiniz o cocuklari ziyan etmemissiniz ya valla sarilasim geldi size ...
Birikimleriniz bol bereketli olsun ..
Esinize rahmet size de cocuklarinizla guzel bi hayat diliyorum ....
Çok teşekkür ederim size de. Hayatın ne getireceği ne götüreceği belli olmuyor tedbirli olmak zorundayız canım. Çocuklarım benim her şeyim. Hiçbir koca çocuk kadar sevilmez evlat bambaşka bir şey...Size de bol birikimler diliyorum...
Ben teşekkür ederim güzel soylemleriniz için...Ders vermek gibi bir niyetim yok ama herkes kendine göre bir pay çıkarırsa iyi olur tabiki...Hayat nelere gebe hiç bilmiyoruz ki...Umarım güzel şeyler yaşarız hepimiz inşallah....Aynen oyle
Bugunku hayat dersimi sizden aldim
Farkinda olmadan buyuk bi sey ogrettiniz bana
Tesekkur ederim
canım dıger topıklerden de senı tanıyorum bende yatırımlık bır ev düşünüyorum.senın yazdıklarını gorunce sorayım ıstedım sen bulundugun ılden mı almak ıstıyorsun evını bırde bankadan kredı cekmeden mı alacaksın?? benım o parayı bırıktırmem sanırım hayalllBu sene kış için hazırlığım da güzel oldu. Buzluğum ağzına kadar doldu. Kış için yaptıklarım ise şunlar : Menemen, domates sosu, reçel, salça, makarna, tarhana, çeşit çeşit turşu ve kurutmalıklar.
Buzluğuma da bezelye, börülce, kabak, biber, dolmalık biber, barbunya, kırmızı biber, közlenmiş biber ve patlıcan, kızartma, karnıyarık, mısır ve maydonoz koydum. Dağıtımdan sonra kalan etleri de istifleyince buzluğum beni bayağı götürecek gibi görünüyor. Artık keyfe keder şeyleri mesela çerezdir, tatlıdır bir de kahvaltılık şeyleri aldığımda yeterli olur çok para harcamam. Geçen yıl da böyle yapmıştım iyi para biriktirdim. Niyetim yatırımlık bir ev. Az kaldı inşallah. Krediye bulaşmadan almak istiyorum nasipse...
ya inşallah canım benım sende azmetmişsin oldu cok şükür bende bu gun dusundum eşimin maaşı ıyı har vurup harman savursaydık dag dayanmaz hepsı bıter tukenırdı. neler duyuyoruz etrafımızda bır arkadasım yenı atanmıstı ve hemen kredı cektı hem borclarını kapatmak ıcın hemde yenı bır duzun kurmak ıcın ama hesaplama yaptık atandıgı surec ıcerısınde elındekını bırıktırseymıs hıc kredı cekmek zorunda kalmayacakmış ama hala akıllanmamıstı cektı kredısınıBeth18 çok azimli gördüm seni başarabileceğine inanıyorum ben.
Herşeyi düzene oturtmuşsun zaten böyle devam edersen müthiş birikimler seni bekliyor
Bende geçen yıl kasımda bütçe yapmaya başladım anca ilk 4ay kredilerimi,elden borçlarımızı, kredi kartı borclarımızı düzene koydum.
6aydır da tatil için birikim yaptım, borca girmeden tatil yaptık.
Çeyrek yaptım Doğum ve düğünler için sahiplerine taktım.
Aynı zamanda aylık vadeli hesap açıp,aylık birikim de yaptım
Ve bir de kumbara.
Ve bunlar hepsi borçları da öderken oldu
Insan isteyince borçlar olsa da bilinçli bir şekilde herşeyi takip ederse birikim de yapabiliyor buna inandım.
Ne kadar gelirimiz varsa o kadar harcama hiç zevk vermiyor biriktirin kızlar gerçekten..
Papatya'cım yazdıkların beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum canım. Biz kadınlar hepimiz çok güçlüyüz aslında. Ben de senin hayata bakisina, azmine ve caliskanligina hayranım. Gurur duyulacak bir eş ve annesin. Maşallah ❤Zaten var yabir yudum mutluluk benim idolüm... Kendisine bayılıyorum....
Böyle bir anne böyle bir kadın olamaz diyorum ama her seferinde Bi kere daha evet oluyor işte diyorum....
Bugün 10 günlük yemek paramı ödedim. 45 TL. Nakit ödedim. 10 gün öğle yemeği masrafı yok.
Kozmetik markete gittim. 68 TL. Karttan ödedim
Eşim kırtasiyeye gitti bakalım Oray'a ne verecek
Canım benim harcım borcum yok. Acelem de yok. Geçen yıldan beri biriktiriyorum ben. Zamanında çok yedik içtik gezdik. Artık birseyler yapmak zamanı dedim niyet ettim. Hayırlısı bakalım. Bulundugum ilden istiyorum takibi kolay olur kira vs. Kredi çekmek istemiyorum. En gec bir senede belki daha da önce alırım borcsuz. Cogunu tamamladım. Allah gönlümüze göre versin hepimizin.canım dıger topıklerden de senı tanıyorum bende yatırımlık bır ev düşünüyorum.senın yazdıklarını gorunce sorayım ıstedım sen bulundugun ılden mı almak ıstıyorsun evını bırde bankadan kredı cekmeden mı alacaksın?? benım o parayı bırıktırmem sanırım hayalll
Senin gibi Bi kadından bunları duydum ya ölsem de gam yemem benPapatya'cım yazdıkların beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum canım. Biz kadınlar hepimiz çok güçlüyüz aslında. Ben de senin hayata bakisina, azmine ve caliskanligina hayranım. Gurur duyulacak bir eş ve annesin. Maşallah ❤
ev fiyatları bızım bulundugumuz ılde cok yuksek nasıl yaparım bılmıyorum bakalım hayalı bıle guzel senınde ınsallah en kısa zamanda hayalın gercekleşirCanım benim harcım borcum yok. Acelem de yok. Geçen yıldan beri biriktiriyorum ben. Zamanında çok yedik içtik gezdik. Artık birseyler yapmak zamanı dedim niyet ettim. Hayırlısı bakalım. Bulundugum ilden istiyorum takibi kolay olur kira vs. Kredi çekmek istemiyorum. En gec bir senede belki daha da önce alırım borcsuz. Cogunu tamamladım. Allah gönlümüze göre versin hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?