Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Ben bu evi akşam topluyorum sabaha dağılıyor. Nasıl oluyor anlamadım gitti

Altın açılışı 141.80 TL ile yaptı. Bakalım gün içinde düşecekmi

, sempatik_kiz meyve suyu içilmiyor sa reçel yapsanız olmazmı.
Reçel falanda yenmiyor cnm bizde. Reçel bal hiç girmez bizim eve anca kahvaltıya kalabalık bir misafir grubu ağırlayacaksak binde bir alıyoruz.
Saol cnm. Düşünmen yeter. Er geç gelir yine pazara.
Kalan kirazı 2 kavanoza bölüp söyledigin gibi yapayim. Eger becerebilirsem, arada arkadaslar meyve getiriyor. Gelen meyveleri konserve yapar koyarım.
Birine gittigimdede alır hediye olarak götürürüm. Bu tarz hediyeler hem masrafsiz oluyor. Hemde bir cok kisi icin cok makbule geciyor

Günaydın kizlarr
tr_lelli kolay gelsin canım
bende yoldayım ise gidiyorum
Saol cnm

sempatik_kiz onu sorma ya
Aksam esim gelince bizimde karisiyor
gerci gunduzde oglum evde
Bi kendi yatagina uzaniyor bi bizim yataga toplasamda bozuluyor.
Bisi demek istemiyorum skiliyor cocik.

günaydın canmm yalnz değlsn merak ettme senn ev yne sabah dagılıyorms benm ki süreki dagınık toplasakda kar etmiyor artk.. dip bucak temizlik felanda yapamıyorum zaten artık takmıyorum..

Evet, hediye olarak çok iyi oluyor, benim etrafımda şu an sağlık sebeplerinden yapamayanlar var, götürünce çok seviniyorlar. Ztn ilk başta insana az geliyor ama sonra kış gelince Allah bereketini veriyor, dağıtılıyor yeniyor ama bitmiyor illa ertesi seneye artıyor. Biz kabukları çıkan kokulu siyah üzümü de seviyoruz, ama onun nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Bu arada altın, dolar euro uçuşta, sanırım yeni bir sınır değer zamanı geldi, yaz geldi, artık yükselme vakti.

Reçel yemediğinizi bilmiyordum canım kusura bakma
Ah canım siz yemediğinizi bana verin hiç ziyan olmaz Gözünüz arkada kalmasın itinayla yenilir içilir.Yapmasını bilmem ama reçel türlerinin hepsini çok severim ekşi meyve reçeller favorimdir. (Ahu dudu, böğürtlen, vişne)...

Saol cnm

sempatik_kiz onu sorma ya
Aksam esim gelince bizimde karisiyor
gerci gunduzde oglum evde
Bi kendi yatagina uzaniyor bi bizim yataga toplasamda bozuluyor.
Bisi demek istemiyorum skiliyor cocik.

günaydın canmm yalnz değlsn merak ettme senn ev yne sabah dagılıyorms benm ki süreki dagınık toplasakda kar etmiyor artk.. dip bucak temizlik felanda yapamıyorum zaten artık takmıyorum..
Sizde yine cocuk var. Bizdeki dağınıklığın nedeni benimde size çaktırmıyorum
Azıcık tembelim ben (bizim aileye görr çok tembelim☺) aldığim seyi yerine koysam dagılmayacakta. Nereye biraksam orada kalıyor herşey
Onuda diger meyveler gibi yapıyoruz canim.
Üzümlere su ekle kaynat.
Kaynayip iyice yumusayinca altını kapat. Şekerini ekleyip eriyene kadar karistir.
Sonra yumuşayan üzümleri blendirdan geçir.
Son olarak bir suzgecten gecir. Soģuyunca direk icebilirsin
Arada hediye olarak geliyor, bende hediyenin hediyesi makbuldur deyip. Baskasına götürüyorum.
Yakın olsan sana getirirdim cnm

ee sen bölesen cocuk olnca napacan kız vallahi maffolursun haid bize bakma bizimki normal

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim. Sabah annemi aradım kahvaltı için. Biz yaptık kahvaltı dedi. Ekmek yok evde, sen gel ya da ben geleyim dedim. Çocukla çık ekmeğini al, biz kahvaltı yaptık dedi. Çok içerledim. Üzüldüm.

Ben de aldım kızımı markete gittim. Market de uzak bana. Zor gittim geldim.

Akşama yemekli misafirim var, eşim tarafından. Normalde annemi yardıma çağırırdım, çok yakın oturuyor bana. Ama alındık diye çağırmayacağım.

Taze fasulye
Parlıcan
Domates
Muz
Sarımsak
Limon

15-16 lira verdim çıktım

Getirmiş kadar oldun canım çok sağol.
Hediyeleşmek sünnettir.

Kolay gelsin sana canım. Afiyetle yiyin için inşallah.

günaydın canmm acaba annen neden böyle yaptı olayın daha öncesnde bir propleminiz varmıdı..
bende annemle yakın oturuyorum ikinci evlliliğini yaptı ama birdaha asla yakın oturmak gibi bir hata yapmayacagm evimi uzak alacagmm bebişin kac yasnda yetiştirebilecekmsn sen normalde calşmıormsn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…