Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günü sıfır harcama ile kapadım, demeyi çok isterdim.
Ama evde dondurma yapmayı denemek istiyorum. Bu yüzden aktardan 10 TLye saf salep aldım.

Birde epeyidir lahmacun yemek istiyordum. Anneme dışardan söyleyelimmi dedim. Onay çıkınca 24 TL'ye de 2 porsiyon lahmacun söyledik. 34 TL harcama ile günü kapadım

Merhaba ufak ufak birikim yapıyorum. Takiliyorum buralarda.
Pazara gittim bugün 28.5 TL harcadım geldim.
2 kilo soğan 2.5 lira
8 tane limon 4 lira
1 kilo Siyah erik 4 lira
1 kavun 5 TL
2 kilo domates 3.5 lira
Yarım kilo sarımsak 4 lira
1 kilo salatalık 2 lira
1 kilo kayısı 3.5 lira
Pazar pahalı geldi biraz
Ama epey gider bize

Merhaba kızlar
Çok teşekkür ederim yorumlariniza
Yarın gidicem doktora artık korkunun ecele faydası yok ilerlemesin haklısınız
Bugün pikniğe gittik evden bişeyler götürdük sıfır harcama yaptım
Ama yarın doktora paraları bayılırım artik:))

Merhaba hanımlar
haftasonu çok yoğundum takip edemedim buraları umarım hepiniz iyisinizdir
haftasonu çok fazla harcamam olmadı en fazla 50-60 tl harcamışımdır

bugün pazardan
1 kg patlıcan 1 tl
1 kg kiraz 5 tl
yarım çilek 2 tl

1 ekmek 1.75tl

toplam 9.75 harcamışım

yemekte de patlıcan musakka pilav cacık vardı

Kizlar nasilsiniz
Bugun babamda bende dr.a gittik yine tas olusmus bobreklerimde. Cok agladim cok...ama faydasi yok ne yapalim demekki bu bir sinav ve her sekilde kabulumuz... kendi dr.um eger bebegi ertele derse mecburen ertelicem. Ama bugjnku dr. Ertelemene gerek yok hamile kalbilirsin dedi...
Harcamam bugun 20 tl cok bisey almiyorum da sadece dr.a gidis gelis paralarimiz bu babam ablam yigenimle gittik. Annemin bi kac isi vardi. Bu isler icin bize para vermisti bizde isleri yaptik kalan parayla da yemek yedik. Ama ben tabii annemin parasindan artirdim yine.
Karisik yazdim sanirsam. Kusura bakmayin.
Bi miktar param vardi buraya da yazmistim vadeli hesaba yatirdim uzerini de arttirip degerlendirecegim bakalim...

Selam kızlar. Bende de birikim durumları değişti. Elimdeki bütün birikimi ( 1100 tl+ 100 euro+ yarim altin ) kayinima borç verdim. Aracini degistirmek zorundaydi eksigi vardi eşimi aramis eşim de var biraz ama zelalkenin ona sorayim verebilirse. Ben de veririm dedim kardeşime olan borcu erteleriz sorun degil dedik. Gittim altın yaptım 3 cumhuriyet altinu bi yarım halinde verdim kendisine. Olsun orda kalsın dedim, birikim birikimdir. Ben bilezik almayi erteledim tam altin alırım her ay koyarim köşeye. Hem kardeşime de alirim hem birikimleri tam altin olarak yaparim artık.

Canım vadeli hesap ne demek. Yani parayı belli bir süre sonra faizi ile almak mı

Nerede yaşıyor sun bilmiyorum ama çok uygun sizin oralar.
Eşim bugun gitmiş pazara
Kiraz 5 tl
2 kg domates 6.5
Roka 2
Soğan 1
Kavun 5
6 mısır 5 tl
Üzüm 4
Armut almış
Ve de 2 kilo Nektari
Toplamda 50 tl harcamış işte
Eve gelince de ekmek almış 2.5 tl

Selam kızlar nasılsınız?
Bu hafta 3.5 11.5 vardiyasında yım.
İşten 12 gibi geldim.
Saat 9 gibi işyerinde çok rahatsız landım,sırtım tutuldu resmen.
Nefes alırken falan çok zorlandım ;(
Ölüyorum sandım ;(
Ağrı kesici içtim hemen.30 dk uzandım soyunma odasında.
Krem falan derken mesaiyi tamamladım çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ne olursun. Şimdi nasılsın.

Hayırlı sabahlar kızlar
Tüm gün evde olacagım için harcamasız kapatırım sanırım günü.

2 saat sonra boyacı gelecek. Bugün evin boyası biter. Biter bitmez temizliğe başlayacağım.
Her gün bir oda yapsam yeter.

Geçmiş olsun canım. Annem de ters bir hareket sonucu bi haftadır yataktan kalkamıyor sağa sola dönemiyor Rabbim şifa versin diye dua ediyorum.sanada şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…