Bizde uzum kalmiyo hicBende çok üzüm ziyan ettim.bundan sonra bende yaparım artık sağolun. Zaten sirkeyide çok kullanırım.
Amin canımGünaydın hanimlar bereketli bir gününüz olsun inşaallah
Ya evet hic eskimeden kucucuk geliyo ya uzuluyorumbizim oğlanada spor ayakkabı ve mont lazım bu yıl. Evde giyecekleri çok geçen yıldan. Olursa tabi..zaten tüm gün okulda,akşamdan akşama giyiyo. bide haftasonları ..Eskimeden,yıpranmadan küçülüveriyolar
sabah eşim çantasınıda beğenmedi eskimiş biraz ama çok değil.bence bu yıl daha kullanabilir beni dinlerde almazsa tabi
Cok iyi puf noktalari vermissin bazen ben bunu napim diye dusunuyorum artan peynirden omlet falan yapmak iyi fikirKızlar sizlerde eminimki benim gibisiniz dimi
İlk önce evdeki ,eldekini ne yapabilirim diye dusunuyorum
İsraf etmemek adina
Yazin 1kapri 1kotumu kesip sort yaptim bi guzelde giydim.
Cokda hosuma gitti benim
Esim nezaman aldin dedi o bile aldim sandi.
Az peynirim kalsa kalio yenmiyo bazen hemen buzluga kaldiriyirum böreklerime koyuyorum.
Yazin kayisim kalmisti hemen kaynattim ictiler hosaf yaptim birazda kuru uzum attim.
Gecen yine 3patlicanim vardi baktim kotu olcak hemen közledim.
3tanr kirmizi kapya biberim kalmis ince ince dogradim attim buzluga yemeklerime renk veriyo
Kasar cok almissam yarisini kesip strecliyip buzluga koyuyorum
Yada rendeliyorum saklama kabina koyup buzluga kaldiriyorum(pizzalarimda kullaniyorum)
Tabaklarda peynir artiyo misal az tulum az kasar az beyaz peynir hepsini topluyorum tereyagda bi karistirip uzerine yumurta kiriyorum bir cok peynirin lezzeti birbirine geciyo biz seviyoruz.
Mutfakda boyle hic bisi ziyan etmeyince hosuma gidiyo
Berekettir yicek.
Ziyan etmekden korkuyorum açıkcası.
Canim sigara boregi yapabilirsinCok iyi puf noktalari vermissin bazen ben bunu napim diye dusunuyorum artan peynirden omlet falan yapmak iyi fikir
Favorilerime ekliyorumCanim sigara boregi yapabilirsin
Tava boregi yapabilirsin(kısın en cok yaptigim pratik börektir)
Omletlere
Menemenin uzerine bile kalan kasarlari rendeliyorum mesela boyle eriyo sünüyo cok guzel oluyo
Bayat ekmekler varya yada tost ekmegide olur
Uzerine biraz yag ve bu kalan peynileri diziliyorum(istege gore biber sucuk sosis de konur) firinda isitiyorum eriyo o peynir kahvaltida cok guzel oluyo
Biz kuymak yapariz(mihlama) esim trabzonlu her pazarda kuymak yapilir bizde ona katiyorum peynirleri
Cok alternatif var.
Canim birbirimizden ögrenecegimiz cok sey vartr_lelli ben o dediklerinin hiçbirini yapmazdım biliyomusun.aklımada gelmezdi. sen ve bir kaç kişi daha var,sizi okuya okuya şimdi en ufak bir şeyi çöpe atmak yerine değerlendiriyorum,tüketiyorum. Bereket geldi eve.
Mesela benim kahvaltı takımım var 12 kişilik yapmıştım. Sütlük falan varya hiç kullanmıyodum ben onları. Kullanmadığım herşeyi ya atarım,ya veririm,tutmam evde
Benimde baharatlığa ihtiyacım vardı büyüğün birini yağdanlık,küçükleride baharatlık olarak kullanıyorum şimdi. Çokta şık durdular.onları atmak zarar olacaktı zaten bide baharatlık masrafını düşününce iki kere kar etmiş oldum:)
Burda tecrubeler konusuyoGeçen bahsetmiştim özlem denizmen in kitaplarından. Cebinde mucizeler yarat isimli kitabı bitirdim. Ve şunu söyleyebilirim ki,buraya takılan biri için boşa alınmış bir kitap:)çok güzel bilgiler var evet ama yazan hiçbir şey değişik gelmedi bana burası sayesinde. Hatta burda okuduklarımdan çok eksik. Bence ekonomi topiğindekiler özlem denizmenden daha uzman olmuş:)
Şimdi diğer kitabıda okuyayım, bakalım bilmediğimiz ne yazmış:)
Aklima geldikcede yazarim canimFavorilerime ekliyorum
Böyle hepberaber daha güzel oluyoVerdiğiniz tavsiyeler çok iyi bu arada hanımlar. Merakla okuyorum :)
Böyle hepberaber daha güzel oluyo
Ne guzel hem sohbet edip hem paylasiyoruz
Bende davranışsal finans diye bir kitap okumustum. Ondan sonra tevafuk burası denk geldi ve benim icin de dönüm noktası oldu :)Geçen bahsetmiştim özlem denizmen in kitaplarından. Cebinde mucizeler yarat isimli kitabı bitirdim. Ve şunu söyleyebilirim ki,buraya takılan biri için boşa alınmış bir kitap:)çok güzel bilgiler var evet ama yazan hiçbir şey değişik gelmedi bana burası sayesinde. Hatta burda okuduklarımdan çok eksik. Bence ekonomi topiğindekiler özlem denizmenden daha uzman olmuş:)
Şimdi diğer kitabıda okuyayım, bakalım bilmediğimiz ne yazmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?