Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tam da sana seslenecektim Kostebekpasta
Sen bugün yine 0harcama hiç şaşırmadım valla süpersin Beth18 ile sen 0da yarışıyorsunuz maşallah
Ben bugün büyük oğlumun okul ihtiyaç listesini aldım alışveriş yaptım

bizde bebiş yok ya canım ondan gercı kostebek.te var ama daha doğmamış hayırl dogumları olsun. bende cocuk olsa benım de harcamalar bıtmez

Beth18 ben üzüm reçeli sevmem sizde anlaşılan fazla yenmiyor. Bence yarın bozulmadan iş yerine götür. Teneffüste öğretmenler odasında tüketilir. Ben öyle yapardım. Biz de memleketten herkes bir şeyler getirir, aralarda yenir tüketilir. Hatta bekar arkadaşım evde çerez bozuluyor diye getirirdi. Bayat Çerez'ler çay ve kahveyle 5 dakikada tüketilirdi. Tabi dalga konusu da olurdu.
M maviduvar1 geçmiş olsun. Resimlerine bakamadım ama inşallah arkadaşların dediği gibi belli olan bir şey yoktur. Oğluna Yen'i öğretim yılında ve spor alanında başarılar

bir yudum mutluluk esinizi kaybettiginizi avukat oldugunuzu okumustum yorumlarinizdan Allah rahmet eylesin
Cok güclü birisiniz
Güclü kadinlari hep sevmisimdir belki kendimi cok güclü hissetmedigindendir.
Yani disardan yikilmam ben ama icim bin parca olur.
Anlatamam ama icten içe yılmıslıgım olmustur.
Cok sey ögrenecegime eminim sizden.

Dolapta domates salatalık ve biberim fazla. Bakıcı da pişi yaptı bugün. Yarın iş yerine götüreceğim. Biz de yemek çok az yendiği için salatalıklar vs yumuşamaya başlıyor. Peynir vs de koyacağım. Evde bozulmasın. Evde kahvaltı yapmayan arkadaşlara sabah mesaj çekeceğim simit poğaça almayın diye. Elindekilerde değerlenmiş olur. Bayat ekmek fazlaysa bir kaç tost fazla yapıp götürüyorum bazen.

Ya sizin çok mu vaktiniz var , çok mu hamaratsınız. Sirke dediğin 2 liralık şey uğraşmaya değmez. Ben mi üşengecim ne ?tencere kirlettiğinize değmez
Oldu olacak pekmez yapın

Çok mu sert yazmışım Ne? Smile ekliyorum telden ama buraya çıkmıyor.

Önemli değil.Araf suresinde geçen bir ayet var: "Yiyin, için ve israf etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez"
Sirke belki 2 liralık bir şey. Ama önemli olan elde olan bir nimetin israf edilmemesi. İsraf başlayınca evlerde bereketsizlikte başlar ve yeri gelir belkide o iki liraya muhtaç kalabiliriz. Bu benim fikrim arkadaşımızda israf olmasını istememiş ne yapabilirim diye sordu. Bende fikrimi belirttim.
Zira sirke yapmak için dağlar kadar vakit de gerekmiyor. Max 5 dk da hazırlıyorsunuz. 2-3 hafta içinde o kendiliğinden oluyor.

ben de aranıza katılabilir miyim :)
Tabiki cok da sevinirim hoşgeldiniz
Ya ben sıkılmaya basladim bile
Dun aldik bugun yine defter alicaz.
Bu hafta boyle artik.
Birde bizim ilk okul ögretmenimiz istiklal marsini ezberletmemisti
Benimde eksikligim cocuguma ezberletmemek
Turkce ogretmeni 3gun vermis ezberlemek icin
Bir yandan alisveris
Bir yandan ödev
Bir yandan ezber
Hizli basladik.

Hava serinledi yagmurluk tarzi seylerim var ama swet ince uzun kollu baharlik pek biseyim yok
Oglumunda olmuyo artik onada alicam
Benimde almam lazım bisiler.
Parama kiyamiyorum acikcasi ya bakalim napcam.
İdare edebilcekmiyim.

Günaydinsiz baslamisin :)
Günaydınn.

Evde giymelik pijama,esofman,swet tarzi seyleri ben sali pazarindan aliyorum(ist/and. Yakasinda oturanlar bilir)
Hep malı as gibi ,hem ucuz,hem cekmiyo.

Ogluma evde giymelik esofman falan ordan alicam biraz daha hava serinlesin diye bekliyorum sezon tamamen bitsin.

Gecen sene 9tl kalin ici pamuklu kapsonlu swet aldim ogluma
Sicacik tuttu tüm Kış giydi.
Bu sene kollari biraz kisa geliyo

Magzada 20-30tl
Altı ustu yatarken giycek ne geregi vardiyorum.
O paraya 3parca sey aliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…