- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Merabalar kızlar benim bugünkü harcama 0 tl .. bu ay full mesai yapıyorum o yüzden biraz yorucu geciyo .. 1300 lira fazla alicam onuda birikime atarim büyük ihtimal .. doğumdan sonra fazla mesai alamam zaten en azından 2 ay daha alayım da kuzumun masrafları çıksın
bizde bebiş yok ya canım ondan gercı kostebek.te var ama daha doğmamış hayırl dogumları olsun. bende cocuk olsa benım de harcamalar bıtmezTam da sana seslenecektimKostebekpasta
Sen bugün yine 0harcama hiç şaşırmadım valla süpersinBeth18 ile sen 0da yarışıyorsunuz maşallah
Ben bugün büyük oğlumun okul ihtiyaç listesini aldım alışveriş yaptım
Kompostu yada Sirke yapabilirsin canım. Bir cok kisi temizlikte falanda kullaniyor sirkeyi.kızlar fazla mıktarda uzumum var ne yapabılırım sızce gecen yıllarda recel yapmıstım kaskatı oldu
bu uzumlerı zıyan etmeden nasıl tuketebılırım ??
Ya sizin çok mu vaktiniz var , çok mu hamaratsınız. Sirke dediğin 2 liralık şey uğraşmaya değmez. Ben mi üşengecim ne ?tencere kirlettiğinize değmezKompostu yada Sirke yapabilirsin canım. Bir cok kisi temizlikte falanda kullaniyor sirkeyi.
Çok mu sert yazmışım Ne? Smile ekliyorum telden ama buraya çıkmıyor.Ya sizin çok mu vaktiniz var , çok mu hamaratsınız. Sirke dediğin 2 liralık şey uğraşmaya değmez. Ben mi üşengecim ne ?tencere kirlettiğinize değmez
Oldu olacak pekmez yapın
Ya sizin çok mu vaktiniz var , çok mu hamaratsınız. Sirke dediğin 2 liralık şey uğraşmaya değmez. Ben mi üşengecim ne ?tencere kirlettiğinize değmez
Oldu olacak pekmez yapın
Çok mu sert yazmışım Ne? Smile ekliyorum telden ama buraya çıkmıyor.
Tabiki cok da sevinirim hoşgeldinizben de aranıza katılabilir miyim :)
Ya ben sıkılmaya basladim bileEv yapımı sirke her derde deva..Karatay baş bas bas bağırıyor. .hem öğrenmiş olursunbizim bu ay masraflı. .okul kırtasiye işlerinde ki eksiklikleri alıyoruz. .kendime kıyafet çanta falan aldım. .olduğu kadar artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?