Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşkur sigortası diye neyi kasttettiģini anlayamadım. Fakat işsizlik maaşı almak için diyorsan; onun icin bir yerde 600 iş günü çalışman gerekiyor. 600 iş gününü tamamlayıp işten ayrıldığında 30 gün icinde işsizlik maaşı icin işkura başvuruyorsun. Işsizlik maaşıni 6 ay boyunca alabiliyorsun ve bu süredede sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyorsun

Ama eger kasttettigin issizlik maaşı degilde iş başı egitim programıysa; işkur seni vasıflı olarak çalışabilecegin bir işe gönderiyor. Tam gün yada yarim gün secebiliyorsun. Tam gun calışırsan maaşın asgati ücrete denk geliyor. Sigortan yapılıyor fakat sigorta primden sayılmıyor sadece saglıktan yararlanıyorsun. Maaşınıda devlet ödüyor

Terziye gidilecek ( elbise kestirilecek,etek vb fermuarı yapılacak
Çarşıya çıkıp sırt çantası almam gerek
Oğluma 3 tane kitap almam gerek ama Gebzede hiçbir yerde bulamadım
Eşim kahvaltı ya gidelim dışarı diyor
Ben bu işleri halletmeden biyere gidemem
Pazar günü oğlumu İstanbula götürücem teyzesine 2 hafta kalacak
Gitmeden o kitapları bulmam lazım (eniştesi ders yaptırıcak)
Son şans avm ye bakıcam ama hiççç umudım yok

Günaydın Hanımlar,
Ben eğitile eğitile bir hal olmuş durumdayım. Bu hafta eğitim üç gündü ve bugün 3.gün. İşyerinde dünyanın işi birikti. Ne olacak böyle bilmiyorum. Kasıma kadar haftada 2 gün merkezde eğitimde olacağım.
Benim işyerim normalde havaalanı içinde olduğu için ve yemekhanemiz olduğundan gün içinde para harcamıyorum. Ama 3 gündür merkezde nerde yiyelim hadi yemekten sonra kahve içmeye gidelim derken epey para harcamış bulunuyorum.

Terzi kapalıymış.kıyafetleri bizim burdaki a 101 e emanet ettim
Ani bir kararla Pendikteki avm ye gidiyorum.
(çok çılgınım biliyorum ama napim)
Olsa olsa oradaki Dr de bulurum.
Daha önce bütün gebze yi gezdim yok yok
Ev halkı uyuyor haberleri yok

Bir cogunuz igden gordu ama ig kullanmayanlar icin azicik paylasmak istedim.

Eki Görüntüle 2019908

muhteşemler canımmmmm
Gunaydin kizlar
Bi isim dolayisiyla evime gidip gelecegim
Git gel 130 tl
Neyse saglik olsun otobus yolculugu beni bekler
Annem ablamlari biraktim yine bir huzun coktu uzerime
ayrılık zordur canım
Günaydın kizlar bende işe geldim
teslim alacağım birazdan hastalarını
şimdi çayımi yodumluyorum tr_lelli
hoşgeldin canım bende karadenizi merak edenlerdenim
darısı bana inşallah
günaydın
Günaydın güzeller.
günaydın
Günaydın kızlar
günaydın

Selam kızlar bugün ablamın komşunun boşandığını ögrendim bi tane oğlu vardı 10 yasında kocasıyla çok severek evlenmişlerdi ama araları bayadır kötüymüş tek celsede boşanmışlar adamın durumu baya iyi boşandığı gün 4 tane sıfır daire almış Konya'dan ki bu adam mahkemeye terlikle gelmiş kendini asgari ücretli göstermiş cocugun masraflarını bile üslenmek istememiş şimdi konuştum kızla da eşinden gizli bankada 40 bin tl para biriktirmiş manifaturacıda calışıyordu şimdi calışmıyor..iyiki saklamışım paramı dedi.. bu olay beni baya etkiledi bende evliliğimin ilk yılı gizli birikim yaptım sonra hepsini verdim ve bi daha da gizlemedim acaba söylemesem mi diyedüşünmeye basladım

Kostebekpasta aynı şeyi şu an ben de düşündüm. Acaba ben de mi saklasam? Ama saklayamam ki, beceremem.

tr_lelli çok güzel fotoğraflar çekmişsin. Ben de Trabzonluyum.

Benim gençten bir karşı komşum vardı. Benimkinden 3 ay küçük bebeği var. Aylardır kapıda görürdüm, selamlaşırdık. Dün kapısını çaldım. Köyden ıhlamur gelmişti, bi poşet yapıp verdim çocuğuna içirir diye, bu sabah için kahvaltıya çağırdım. 9 gibi gelecek diye anlaştık, tamam gelirim dedi.

Ben de özendim güzel bir kahvaltı hazırladım. Bu saat oldu gelmedi, haber de vermedi. Biz de kızımla yedik az önce.

Sizce bundan sonraki tavrım ne olmalı?

Bir derdim var topiği gibi oldu ama samimiyetinize güvenip yazdım

Ben bir kadının her zaman köşede gizli bir birikimi olması gerektigine inananlardanım.
Hastalık, sağlık, ölüm, kalım vs dünyanın binbir türlü hali var.

Ben bir kadının her zaman köşede gizli bir birikimi olması gerektigine inananlardanım.
Hastalık, sağlık, ölüm, kalım vs dünyanın binbir türlü hali var.
525 tl param var eşime vercektim kredi kartına yatırması için vazgectim vermicem .. gercekten yarın ne olacağız belli değil saklıcam haberi yok henüz zaten

Canım unuttu mu acaba yada senin unuttuğunu mu düşündü ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…