- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Canım kendi isteyerek birakmisti noldu böyle ben de anlamadımgulfemhatun allah yardımcın olsun canım.
Eşinin sigarayı kendisinin bırakmak istemesi önemli, halbuki ne güzel de bırakmıştı diyorsun.
Çok ta üzerine gitme zamanla yine bırakır.
EstagfurullahBu arada ig ne demek cahillimi mazur görün
bende tam makarnaya karar vermiştim canım:)
saç kestirme ve çok önemli düğün nişan olmadığı sürece kuaföre gitmiyorum her işimi kendim hallediyorum saçımı da kendim yapıyorumKızlar kuaföre gittim. 25 lira para ödedim. Kaş bıyık ve maşa yaptırdım.
Geçen hafta da kuaföre gitmiştim. Kırık fön demiştim, adam maşa daha iyi tutar dediği için maşa yaptırmıştım ve 15 lira ödemiştim.
Bugün de diğer eleman yaptı saçımı, maşa dedim. Sonra ödemeye gelince 25 dedi.
Dedim aynısı diğer bey 15 liraya yaptı. Diğeri atladı hemen yok o kırık fönlü maşaymış bu normal maşaymış. Kıçlarından element uyduruyorlar kırık fönlü maşa da neymiş.
Ben de aynı işlemi yaptınız 10 lira fazla vermem diye tartışmaya girdim. O esnada patronları girdi içeri. Adamlar hemen tamam sus 15 lira ver diye geri bastılar patrona çaktırmamak için.
Dedim herhalde 10 lirayı patrondan habersiz indireceklerdi cebe.
Neyse cazgırlığım işe yaradı
Kanka insan resmen ariniyor oradaLellim ne güzel ya
iş yerinin tozlu ve stresli ortamından daha bi nefret ettim.
gezmek istedim kafa dinlemek gerçekten burdan uzaklaşmak istiyorum.
Hosbuldum canimhoşgeldintr_lelli aklına geldikçe anlat oraları
oooh afiyet olsun o zaman bize
saç kestirme ve çok önemli düğün nişan olmadığı sürece kuaföre gitmiyorum her işimi kendim hallediyorum saçımı da kendim yapıyorum
hem kurnaz hem paragöz oluyor çoğu
çok iyi yapmışsın canım
Cazgırlığı zoraki yaptırmışlar. Bir haftada zammı gelmiş sanki.Kızlar kuaföre gittim. 25 lira para ödedim. Kaş bıyık ve maşa yaptırdım.
Geçen hafta da kuaföre gitmiştim. Kırık fön demiştim, adam maşa daha iyi tutar dediği için maşa yaptırmıştım ve 15 lira ödemiştim.
Bugün de diğer eleman yaptı saçımı, maşa dedim. Sonra ödemeye gelince 25 dedi.
Dedim aynısı diğer bey 15 liraya yaptı. Diğeri atladı hemen yok o kırık fönlü maşaymış bu normal maşaymış. Kıçlarından element uyduruyorlar kırık fönlü maşa da neymiş.
Ben de aynı işlemi yaptınız 10 lira fazla vermem diye tartışmaya girdim. O esnada patronları girdi içeri. Adamlar hemen tamam sus 15 lira ver diye geri bastılar patrona çaktırmamak için.
Dedim herhalde 10 lirayı patrondan habersiz indireceklerdi cebe.
Neyse cazgırlığım işe yaradı
Evet çay kolonyası güzeldir birde hamsi kolonyası var mükemmel kokuyor traş losyonu gibiOfdakini gezdik canim özcaymiydi öyle bisiydi.
Cay aldik.
Ikramda ettiler tadini cok begendim.
Cay kolonyasi almayi unuttum cok guzel kokuyordu.
Canım çıktı sonuçları annemin bel kayması var ameliyat demiş ama 120kg var annem ondan ameliyat olamaz.yatalak gibi oldu yerinden kalkamıyor tek yürüyemiyor çok zor bir durum Rabbim hasta olan herkese şifalar nasip etsin inşallahY yediveren14 canım doktor mr sonuçlarınız çıktımı.
Amin canım allah iyilik sağlık versin.Canım çıktı sonuçları annemin bel kayması var ameliyat demiş ama 120kg var annem ondan ameliyat olamaz.yatalak gibi oldu yerinden kalkamıyor tek yürüyemiyor çok zor bir durum Rabbim hasta olan herkese şifalar nasip etsin inşallah
ay çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yaşlılıkta herşey zor valla benim annemin de dizinde kıreclemesi var doktor ameliyat dedi annem istemedi kadıncağız yıllardır topallıyor.. rabbim şifa versin hepsineCanım çıktı sonuçları annemin bel kayması var ameliyat demiş ama 120kg var annem ondan ameliyat olamaz.yatalak gibi oldu yerinden kalkamıyor tek yürüyemiyor çok zor bir durum Rabbim hasta olan herkese şifalar nasip etsin inşallah
Canım çıktı sonuçları annemin bel kayması var ameliyat demiş ama 120kg var annem ondan ameliyat olamaz.yatalak gibi oldu yerinden kalkamıyor tek yürüyemiyor çok zor bir durum Rabbim hasta olan herkese şifalar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?