afiyet olsun cnm oh mis hazır yemek en lezzetli yemekBiz düğüne gideceğiz. Düğün de yemekli
Çok üzüldüm bu duruma. Sigaradan nefret ediyorum ve kimseye de yakıştırmıyorum. Üstelik evde mi içmiş bir de. İnşallah bırakır
canım bazı yemekleri 2 günlük yapsan 2. Günler de dışarı çıkarırsın yani bi gün çıkar bugün çıkmaz çocukyemegimiz yok yine buguneve gidiyorum oglan dısarı cıkarmam için dört gözle bekliyor bütün gün evde onu dısarı cıkınca yemek kalıyor ahh napacaghm benn
Bizde de bugün arpacık soğanlı et yahnisi var buzluların et çıkarıp 2 kişilik yaptım markete gidemedik eşim gelmediAkşam yemeği için
nohut yahnisi,
pirinç pilavı,
turşu, ayran var.
Kanki bebekle zorGünaydınlar
tr_lelli oh ne güzel gezmişsin takip ettim seni
çokkk güzel yerlermiş gerçekten.
yorucumuydu bebekle gidilcek yer mi?
Ayy hep gel ne demekİyi gezmeler cnm senden izinsiz geldim gibi oldu topigine izin çıkar inşaAllahbenim dolapta tam takır bugün alışverişe gitçez bakalım ne tutcak baklagillerim var etim var ama sebze meyve namına bişey kalmadı domates bile yok o kadar yani
Anlatınca bile gezesim geldi ya mis gibi yeşiller koktu burnuma darısı bize inşallahKanki bebekle zor
1 tane 6 yasinda cocugumuz vardi grupda o da masallah buyuklerden iyiydi sesi cikmadi.
Ama yayla yollari cok berbat bizim bile midemiz bulandi otobusler cikmiyo minibuslerler devam ettik para verdik.
Yayla havasi anlatilmaz yasanir kar cignedik otesi varmi.
Hava aksam cok serindi ayderdeki otelde petekler yaniyordu oyle diyim.
Aksam tulum gayda calan yerdeydik oynadik cok eglendim.
Herkes neseliydi oynaya oynaya gittik sadece zipline yapamadim tirstim.
O icimde kaldi ya.
Ama iyiki gitmisiz hersey cok guzeldi.
Kesinlikle turlarla rehber esliginde gidilmeli.
Hem guzel yerlerini biliyolar anlatip gezdiriyorlar.
Dolmuslari bile rehber gitti buldu otelin onune getirdi taniyolar artik orda herkesi onlar.
Biz hic ugrasmadik o gibi seylerle.
Ayy hep gel ne demek
Gözümde canlandı oralar ben Gümüşhane de oturdum 3yıl ziganada pervanoğulları diye bir lokanta vardı hamsiköy yakını belki gitmişsindir. Karadeniz (Rize) hariç insanları severim özledimVe karadeniz sevdama kisa sure mola verdik :)
Hic gozumee buyudugu gibi degilmis be.
Otobus yol cok rahatti
Zaten cogu tanidik orta yas ve uzeriydi.
Hepside eglenceli sakaci insanlardi.
Extra harcamalarimiz epey oldu.
Biraz pisbogazlik yapmis olabiliriz.
Oncelikle amasya enfes bir sehir heryeri gezilesi gorulesi.
Sonrasinda samsun acikcasi bir daha gezim gorim diyebilecegim bir yer degil.
Daha sonra ordu (babam ordulu) evet ordulu olmamiza ragmen hic gitmemistim ama teleferik manzara enfes.
Giresun kalesi cok abartilcak bir yer degil
Sonrasinda trabzon esimden dolayi bildigim sehir
Ayasofyasi boztepesi hele hele uzungölu dehset.
Tam tur attik uzungolde aracla.
Lahana corbasi ve muhlama yedigimin en iyisiydi.
Hamsiköy cik cik bitmedi bir turlu ama o sislerin arasinda kaybolan köy icin degdi.
Ve rize ayder .
Resmen altinvurus.
Hele aksami heryerde tulum sesi sisden gozgozu gormuyor.
Yayla yollari cok fena yalniz otobusler cikmiyor ama sonundaki guzellik icin herseye degdi.
Yalniz okadar serin ve temiz havadan buraya gelince cok tuhaf oluyo insan hala adapte olamadik.
Lelli hangi çay fabrikası nı gezdinizVe karadeniz sevdama kisa sure mola verdik :)
Hic gozumee buyudugu gibi degilmis be.
Otobus yol cok rahatti
Zaten cogu tanidik orta yas ve uzeriydi.
Hepside eglenceli sakaci insanlardi.
Extra harcamalarimiz epey oldu.
Biraz pisbogazlik yapmis olabiliriz.
Oncelikle amasya enfes bir sehir heryeri gezilesi gorulesi.
Sonrasinda samsun acikcasi bir daha gezim gorim diyebilecegim bir yer degil.
Daha sonra ordu (babam ordulu) evet ordulu olmamiza ragmen hic gitmemistim ama teleferik manzara enfes.
Giresun kalesi cok abartilcak bir yer degil
Sonrasinda trabzon esimden dolayi bildigim sehir
Ayasofyasi boztepesi hele hele uzungölu dehset.
Tam tur attik uzungolde aracla.
Lahana corbasi ve muhlama yedigimin en iyisiydi.
Hamsiköy cik cik bitmedi bir turlu ama o sislerin arasinda kaybolan köy icin degdi.
Ve rize ayder .
Resmen altinvurus.
Hele aksami heryerde tulum sesi sisden gozgozu gormuyor.
Yayla yollari cok fena yalniz otobusler cikmiyor ama sonundaki guzellik icin herseye degdi.
Yalniz okadar serin ve temiz havadan buraya gelince cok tuhaf oluyo insan hala adapte olamadik.
Bana hatta otobustekilerede trabzonlular daha kaba geldiler.Gözümde canlandı oralar ben Gümüşhane de oturdum 3yıl ziganada pervanoğulları diye bir lokanta vardı hamsiköy yakını belki gitmişsindir. Karadeniz (Rize) hariç insanları severim özledim
Ofdakini gezdik canim özcaymiydi öyle bisiydi.Lelli hangi çay fabrikası nı gezdiniz
InsAllah nasip olur canim hepinize.Anlatınca bile gezesim geldi ya mis gibi yeşiller koktu burnuma darısı bize inşallah
Afiyet olsun canım.Bizde de bugün arpacık soğanlı et yahnisi var buzluların et çıkarıp 2 kişilik yaptım markete gidemedik eşim gelmedi
oldum olası kuaför ortamlarından nefret ediyorum çok iyi yapmışsınKızlar kuaföre gittim. 25 lira para ödedim. Kaş bıyık ve maşa yaptırdım.
Geçen hafta da kuaföre gitmiştim. Kırık fön demiştim, adam maşa daha iyi tutar dediği için maşa yaptırmıştım ve 15 lira ödemiştim.
Bugün de diğer eleman yaptı saçımı, maşa dedim. Sonra ödemeye gelince 25 dedi.
Dedim aynısı diğer bey 15 liraya yaptı. Diğeri atladı hemen yok o kırık fönlü maşaymış bu normal maşaymış. Kıçlarından element uyduruyorlar kırık fönlü maşa da neymiş.
Ben de aynı işlemi yaptınız 10 lira fazla vermem diye tartışmaya girdim. O esnada patronları girdi içeri. Adamlar hemen tamam sus 15 lira ver diye geri bastılar patrona çaktırmamak için.
Dedim herhalde 10 lirayı patrondan habersiz indireceklerdi cebe.
Neyse cazgırlığım işe yaradı
ayy bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?